Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

иначе, овај стомак је у међувремену нестао! Срам га било кад се уопште и усудио да се појави! Какав је то безобразлук само... 

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Најлепши си Никола, друже мој! :)))

Јаоо, па немојте тако, госпођицееее  :)))

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Како си бре лијепа, Данче, и како си дивна... :sunce:

ал' она једна слика скоро, нешто изблиза/искоса/одозго ти је антологијска! аауффф!!!

Подели на овим сајтовима

Како си бре лијепа, Данче, и како си дивна...

Хвала Дијана!  :)  :naklon:

ал' она једна слика скоро, нешто изблиза/искоса/одозго ти је антологијска! аауффф!!!

Да није можда рођендански селфи, то је задња фотка коју сам качила а да је изблиза/искоса/одозго.. :D

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

може бит', углавном недавно, тј. задња прије ове, ако ми шта није промакло...

Подели на овим сајтовима

може бит', углавном недавно, тј. задња прије ове, ако ми шта није промакло...

Није ти промакло, то је та задња сличица са рођендана. :)

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Јаоо, па немојте тако, госпођицееее  :)))

Ма ја кад ти кажем! :)

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

иначе, овај стомак је у међувремену нестао! Срам га било кад се уопште и усудио да се појави! Какав је то безобразлук само...

Ne bre stomak je u svthu umetnosti odaje lenjost kapiras vis kako si se izvalio sve u krsu,savrseno se uklapa ne bi islo sad da si sav nabildovan a kao opudtena poza tako da je sve na mestu :)

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Ne bre stomak je u svthu umetnosti odaje lenjost kapiras vis kako si se izvalio sve u krsu,savrseno se uklapa ne bi islo sad da si sav nabildovan a kao opudtena poza tako da je sve na mestu :)

`ђа ми се како размишљаш  :coolio:

Подели на овим сајтовима

Само вас гледам, па се питам? Ма, не питам се. Лепи сте!  ;)

2lmnr42.jpg

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

2eaed3c.jpg

Opstinsko, 16.01.2016. :)

Pošto sliku ne mog uda otvorim, a pretpostavljam da je u pitanju vjenčanje jer si ga objavila, da čestitam, divno, to je bilo to, to je to, da poželim da vas ljubav i sloga uvijek nepromijenjeno griju... 

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...