Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Богме, загреја ме у ове ладне дане...

Ma ja od juče ni ne ložim..samo gledam u sliku. 12:smeha: ..em ne trošim gorivo još mora i prozor da otvaram da oladim.. :))

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Ma ja od juče ni ne ložim..samo gledam u sliku. 12:smeha: ..em ne trošim gorivo još mora i prozor da otvaram da oladim.. :))

Море... Кад  ти се појави кршни ђетић, и оџак ћеш да затвараш да се сакријеш :D

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

Море... Кад  ти се појави кршни ђетић, и оџак ћеш да затвараш да се сакријеш :D

Kršni đetić mož da bude samo pokršen ja čvrsto ka stijena stojim iza svojih riječi. :dedica:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Kršni đetić mož da bude samo pokršen ja čvrsto ka stijena stojim iza svojih riječi. :dedica:

Ништа без слике...прво слику постави, па онда стој иза речи :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Oću al kako da postavim?Teo sam sa face neku al ne mogu... kako da dodam sa računara?

Подели на овим сајтовима

Oću al kako da postavim?Teo sam sa face neku al ne mogu... kako da dodam sa računara?

Mozes i sa fejsa, otvoris tamo sliku, ides desni klik, pa kopiraj url slike, ovde kad krenes da pises poruku kliknes na slicicu na kojoj je nacrtana slika, kopiras taj url tu i ispasce ti slika... Npr ovako, ovo smo se juce igrali na snegu, sa fejsa...

10372338_10154045063263296_5592852168843

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

xQYOPJ-H_400x400.jpeg

Подели на овим сајтовима

xQYOPJ-H_400x400.jpeg

И ниси неки.......... :smeh1:  :smeh1:  ја очекивала неку мачо фацу :smeh1:  :smeh1:  :smeh1:  а оно фаца одговара аватару ........ :)) 

Сори, шала :)  

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

xQYOPJ-H_400x400.jpeg

као неки амерички глумац из вестерн филмова

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...