Number15648 Написано Март 25, 2013 Пријави Подели Написано Март 25, 2013 Silence , Биљана, bgpj and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Март 25, 2013 Пријави Подели Написано Март 25, 2013 bgpj, Silence , Number15648 and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Март 25, 2013 Пријави Подели Написано Март 25, 2013 Psalmi iz Simonopetre: Срђан Ранђеловић, bgpj, Биљана and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Март 25, 2013 Пријави Подели Написано Март 25, 2013 prstgore Биљана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Март 26, 2013 Пријави Подели Написано Март 26, 2013 Срђан Ранђеловић, Биљана, N.Petrovic and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Март 26, 2013 Пријави Подели Написано Март 26, 2013 Lepa Svetogorska o monahu, njegovom dolasku i sticanju umne molitve. мирођија, Биљана, Number15648 and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Март 27, 2013 Пријави Подели Написано Март 27, 2013 bgpj, feeble, N.Petrovic and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Март 27, 2013 Пријави Подели Написано Март 27, 2013 Number15648, N.Petrovic, Silence and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Март 27, 2013 Пријави Подели Написано Март 27, 2013 Prelepo Срђан Ранђеловић, Number15648, N.Petrovic and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Март 27, 2013 Пријави Подели Написано Март 27, 2013 N.Petrovic, Биљана, Number15648 and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Март 27, 2013 Пријави Подели Написано Март 27, 2013 Number15648, Биљана, Silence and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Март 27, 2013 Пријави Подели Написано Март 27, 2013 Tekst Agni Partene... Αγνή Παρθένε ΔέσποιναΆχραντε ΘεοτόκεΧαίρε Νυμφή ΑνύμφευτεΠαρθένε Μήτηρ ₼νασσαΠανένδροσε τε πόκεΧαίρε Νυμφή Ανύμφευτε Υψηλοτέρα ουρανώνακτίνων λαμπροτέραΧαίρε Νυμφή ΑνύμφευτεΧαρά Παρθενικών Χορώναγγέλων υπερτέραΧαίρε Νυμφή Ανύμφευτε Εκλαμπροτέρα ουρανώνφωτός καθαρωτέραΧαίρε Νυμφή Ανύμφευτετων ουρανίων στρατιών πασών αγιωτέραΧαίρε Νυμφή Ανύμφευτε (από Ωδή ε΄) Μαρία ΑειπάρθενεΚόσμου παντός ΚυρίαΧαίρε Νυμφή ΑνύμφευτεΆχραντε Νύμφη πάναγνεΔέσποινα ΠαναγίαΧαίρε Νυμφή Ανύμφευτε Μαρία Νύμφη Άνασσαχαράς ημών αιτίαΧαίρε Νυμφή ΑνύμφευτεΚορή σεμνή ΒασίλισσαΜήτηρ υπεραγίαΧαίρε Νυμφή Ανύμφευτε Τιμιώτερα Χερουβείμυπερενδοξοτέρα.Χαίρε Νυμφή Ανύμφευτετων ασωμάτων Σεραφείμτων θρόνων υπερτέραΧαίρε Νυμφή Ανύμφευτε (από Ωδή δ’) Χαίρε το άσμα Χερουβείμχαίρε ύμνος ΑγγέλωνΧαίρε Νύμφη ΑνύμφευτεΧαίρε ωδή των Σεραφείμχαρά των ΑρχαγγέλωνΧαίρε Νυμφή ΑνύμφευτεΧαίρε ειρήνη και χαράλιμήν της σωτηρίαςΧαίρε Νυμφή ΑνύμφευτεΠαστάς του Λόγου ιεράάνθος της αφθασίαςΧαίρε Νυμφή Ανύμφευτε Χαίρε Παράδεισε τρυφήςζωής τε αιωνίαςΧαίρε Νυμφή ΑνύμφευτεΧαίρε το ξύλον της ζωήςΠηγή αθανασίαςΧαίρε Νυμφή Ανύμφευτε (Από Ωδή ε’) Σε ικετεύω ΔέσποιναΣε ωυν επικαλούμαιΧαίρε Νυμφή ΑνύμφευτεΣε δυσωπώ,ΠαντάνασσαΣην χάριν εξαιτούμεΧαίρε Νυμφή Ανύμφευτε (Από Ωδή β΄)Κορή σεμνή και άσπιλε Δεσποίνα ΠαναγίαΧαίρε Νυμφή ΑνύμφευτεΘερμώς επθκαλούμε ΣεΝαέ ηγιασμένεΧαίρε Νυμφή Ανύμφευτε (Από Ωδή ε΄)Αντιλαβού μου, ρύσαι μεαπό τού πολεμίουΧαίρε Νυμφή ΑνύμφευτεΚαι κλήρονομον δείξον μεζωής της αιωνίουΧαίρε Νυμφή Ανύμφευτε Number15648, Candy Butcher, Срђан Ранђеловић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Март 27, 2013 Пријави Подели Написано Март 27, 2013 JAKO S NAMI BOG.... Μεθ' ἡμῶν ὁ Θεός, γνῶτε ἔθνη καὶ ἡττᾶσθε. Ὅτι μεθ' ἡμῶν ὁ Θεός. Ἐπακούσατε ἕως ἐσχάτου τῆς γῆς, Ὅτι μεθ' ἡμῶν ὁ Θεός. Ἰσχυκότες ἡττᾶσθε. Ὅτι μεθ' ἡμῶν ὁ Θεός. Ἐὰν γὰρ πάλιν ἰσχύσητε, καὶ πάλιν ἡττηθήσεσθε. Ὅτι μεθ' ἡμῶν ὁ Θεός. Καὶ ἣν ἂν βουλὴν βουλεύσησθε, διασκεδάσει Κύριος. Ὅτι μεθ' ἡμῶν ὁ Θεός, Καὶ λόγον, ὃν ἐὰν λαλήσητε, οὐ μὴ ἐμμείνῃ ἐν ὑμῖν, Ὅτι μεθ' ἡμῶν ὁ Θεός. Τὸν δὲ φόβον ὑμῶν οὐ μὴ φοβηθῶμεν, ουδ' οὐ μὴ ταραχθῶμεν. Ὅτι μεθ' ἡμῶν ὁ Θεός. Κύριον δὲ τὸν Θεὸν ἡμῶν, αὐτὸν ἁγιάσωμεν, καὶ αὐτὸς ἔσται ἡμῖν φόβος. Ὅτι μεθ' ἡμῶν ὁ Θεός. Καὶ ἐὰν ἐπ' αὐτῷ πεποιθὼς ᾧ ἔσται μοι εἰς ἁγιασμόν. Ὅτι μεθ' ἡμῶν ὁ Θεός. Καὶ πεποιθὼς ἔσομαι ἐπ' αὐτῷ, καὶ σωθήσομαι δι' αὐτοῦ. Ὅτι μεθ' ἡμῶν ὁ Θεός. Ἰδοὺ ἐγὼ καὶ τὰ παιδία, ἃ μοι ἔδωκεν ὁ Θεός, Ὅτι μεθ' ἡμῶν ὁ Θεός. Ὁ λαὸς ὁ πορευόμενος ἐν σκότει, ἴδε φῶς μέγα. Ὅτι μεθ' ἡμῶν ὁ Θεός. Οἱ κατοικοῦντες ἐν χώρᾳ, καὶ σκιᾷ θανάτου, φῶς λάμψει ἐφ' ἡμᾶς. Ὅτι μεθ΄ ἡμῶν ὁ Θεός. Ὅτι Παιδίον ἐγεννήθη ἡμῖν, Υἱός, καὶ ἐδόθη ἡμῖν, Ὅτι μεθ' ἡμῶν ὁ Θεός. Οὗ ἡ ἀρχὴ ἐγενήθη ἐπὶ τοῦ ὤμου αὐτοῦ. Ὅτι μεθ' ἡμῶν ὁ Θεός. Καὶ τῆς εἰρήνης αὐτοῦ οὐκ ἔστιν ὅριον, Ὅτι μεθ' ἡμῶν ὁ Θεός. Καὶ καλεῖται τὸ ὄνομα αὐτοῦ, Μεγάλης Βουλῆς Ἄγγελος. Ὅτι μεθ' ἡμῶν ὁ Θεός. Θαυμαστὸς σύμβουλος. Ὅτι μεθ' ἡμῶν ὁ Θεός. Θεὸς ἰσχυρός, Ἐξουσιαστής, Ἄρχων εἰρήνης. Ὅτι μεθ' ἡμῶν ὁ Θεός. Πατὴρ τοῦ μέλλοντος αἰῶνος. Ὅτι μεθ' ἡμῶν ὁ Θεός. Δόξα Πατρί και Υιώ και Αγίω Πνεύματι. Ὅτι μεθ' ἡμῶν ὁ Θεός. Καὶ νῦν και αεί και εις τους αιώνας των αιώνων.Αμήν. Ὅτι μεθ' ἡμῶν ὁ Θεός. Μεθ' ἡμῶν ὁ Θεός , γνῶτε ἔθνη καὶ ἡττᾶσθε, ὅτι μεθ' ἡμῶν ὁ Θεός. Срђан Ранђеловић, Биљана, Number15648 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
**Sarah Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 Иван ♪♫, nana, Silence and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "I ako imam svu veru da i Gore premeštam, a ljubavi nemam, ništa sam." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 au al' je ovo lepo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука