JESSY Написано Август 27, 2012 Пријави Подели Написано Август 27, 2012 nana and Биљана је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 27, 2012 Пријави Подели Написано Август 27, 2012 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Написано Август 28, 2012 Пријави Подели Написано Август 28, 2012 ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Август 28, 2012 Пријави Подели Написано Август 28, 2012 Слава Оцу, Сину и Светоме Духу! "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Октобар 3, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=hvDNtkrwO0k&feature=plcp "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
radosti Написано Октобар 22, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2012 https://www.pouke.org/audio.php Овде можете "скинути" и преслушати преко 4000 музичких фајлова. mozete li mi objasniti kako da 'preuzmem' fajlove sa linka??? kada god idem na opciju 'preuzmi' meni se fajl otvori 'on line' i ne mogu da ga 'skinem'. ne znam da li je to do mene ili je sve tako udeseno.. ~hvala unapred! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Октобар 26, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2012 Биљана је реаговао/ла на ово 1 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Октобар 31, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2012 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Октобар 31, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2012 Олимп and Bigica је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Октобар 31, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2012 Биљана and bgpj је реаговао/ла на ово 2 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Октобар 31, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2012 Ljubić Nenad Šone је реаговао/ла на ово 1 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 Можда је већ било, сад наиђох случајно на ово. Катедрален храм "Св. вмчк Димитър Солунски" Хор "Св. Роман Сладкопевец" с диригент Симеон Генов 2 декември 2011 г. Биљана је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Новембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2012 http://youtu.be/o9LdHm7RFC8 Срђан Ранђеловић and Bigica је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Новембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2012 http://youtu.be/IiSiRAZRCVA Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдановић Тамара Написано Новембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2012 Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав. srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука