Гости Guest Написано Август 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 7, 2010 мислим да му је остало Димитрије, пошто му је световно Невен ... 1405_love предухитри ме за 20 секунди 0110_hahaha 0442_feelКо ли кога овде јури , хоћу рећи предухитрио drlove То се зове предухитрити некога у љубави ! mense0198626478946378946 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 Достојан! Помени нас у молитвама својим оче Димитрије! Нека те 0110_hahaha и Bogorodicaaaaaa чувају, на многаја љета! My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 Dimitrije je sada Dimitrije E па Димитрије , ти си ми други калуђер коме ћу да честитам монашење , оном првом кад сам честито сутра дан је посто игуман. Дакле кад постајеш игуман ? winter :cheesy: 4chsmu1 п.с. ћеститамо ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Август 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 7, 2010 У име Администрације winter Άξιος!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нектарије Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 АКСИОС!!! winter Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna V. Lalovic Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 pa je li po kanonu...da odmah sutradan moze da se postane i iguman...ili mora da prodje neki odredjeni vremenski rok... 89898989898989 ''Имај времена за РАД - то је цена УСПЕХА ... Имај времена за РАЗМИШЉАЊЕ - то је извор МОЋИ ... Имај времена за ИГРУ - то је тајна МЛАДОСТИ ... Имај времена за ЧИТАЊЕ - то је основа МУДРОСТИ ... Имај времена за ПРИЈАТЕЉСТВА - то је пут СРЕЋЕ ... Имај времена за САЊАРЕЊЕ - то је пут ка ЗВЕЗДАМА ... Имај времена да ВОЛИШ и да те ВОЛЕ - то је привилегија богова ... Имај времена да гледаш ОКО СЕБЕ - сувише је кратак дан за себичност ... Имај времена за СМЕХ - то је МУЗИКА ДУШЕ ...''. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 Аксиос! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 Аксиос!!! (три пута торжствено) winter Сутра постаје и презвитер колико сам видео. А манастир, зна се, неки са пуно кивота , мада 70zfof0qsamomolitva Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 sutra postaje jeromonah Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 pa je li po kanonu...da odmah sutradan moze da se postane i iguman...ili mora da prodje neki odredjeni vremenski rok... 89898989898989да није по канону, онда свети владика Николај не би могао тако брзо да се замонаши ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 ДИВНО! ЧЕСТИТАМ! 0442_feel 0442_feel 0442_feel :cheesy: 4chsmu1 bliss jeeee slava3 slava3 slava3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 8, 2010 Пријави Подели Написано Август 8, 2010 dostojan bliss jeeee Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Август 8, 2010 Пријави Подели Написано Август 8, 2010 И ја се питам у ком ће манастиру хихихихи..., неко то већ зна!У ком манастиру је био искушеник, тамо ће ваљда и бити монах? Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Август 8, 2010 Пријави Подели Написано Август 8, 2010 И ја се питам у ком ће манастиру хихихихи..., неко то већ зна!У ком манастиру је био искушеник, тамо ће ваљда и бити монах? Facebook би овде рекао: Its complicated! Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Август 8, 2010 Пријави Подели Написано Август 8, 2010 Mislim da se Mita najviše motao po Kolubarskoj nahiji. Ima tu manastira i manastira, a evo dajem kvotu 7.5 da je to man. Bogovađa. Ako pogodim, dobijem molitvu. Malo li je? Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука