obi-wan Написано Октобар 23, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 23, 2020 Opet je uspeo da vrati na stari izgled, i to tako sto je ukljucio onu opciju iz septembra da mozemo jos 48h da budemo na starom dok se svima ne ukljuci novi. I sad se pojavljuje dugme dole desno kad ovo vreme istekne. Normalno, ocekujem da ce fb hitleri ponovo da pocepaju skriptu, al` mi gusht sto ih cima. Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragi Написано Новембар 11, 2020 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2020 I opet banovanje na FB, ovoga puta sedam dana. Brat u Engleskoj napada Putina i Trump'a, ja cinično "da, zli Jevreji i zli Rusi", i pokupim ban nedelju dana. Govor mržnje Poslednji put, pre meseca dana tako, dobio sam zabranu tri dana, jer sam navijača jednog fudbalskog kulba nazvao crnim. Oni sami sebe zovu crnima. Ali ne smeš kazati "crni", to je govor mržnje. Šta još nije govor mržnje na FB? Mislim da je vreme da nađemo alternativu za FB, da se oslobodimo i da napustimo FB. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 11, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 11, 2020 On 11. 11. 2020. at 14:42, Dragi рече I opet banovanje na FB, ovoga puta sedam dana. Brat u Engleskoj napada Putina i Trump'a, ja cinično "da, zli Jevreji i zli Rusi", i pokupim ban nedelju dana. Govor mržnje Expand A, pa stvarno si gresan, nema vrdanja. Justin Waters and Dragi је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Новембар 11, 2020 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2020 On 11. 11. 2020. at 14:42, Dragi рече I opet banovanje na FB, ovoga puta sedam dana. Brat u Engleskoj napada Putina i Trump'a, ja cinično "da, zli Jevreji i zli Rusi", i pokupim ban nedelju dana. Govor mržnje Poslednji put, pre meseca dana tako, dobio sam zabranu tri dana, jer sam navijača jednog fudbalskog kulba nazvao crnim. Oni sami sebe zovu crnima. Ali ne smeš kazati "crni", to je govor mržnje. Šta još nije govor mržnje na FB? Mislim da je vreme da nađemo alternativu za FB, da se oslobodimo i da napustimo FB. Expand Ban na FB na nedjelju dana???? Zar ima i to leb ti poljubim? Ima VK, dobro došao na slobodu. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragi Написано Новембар 11, 2020 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2020 Ma FB nastaje 2007. Mi tad imamo zlatno doba Verujem.org. Ja u početku nisam ni hteo na FB, ali jedna Sofija nas je zvala da diskutujemo sa Amerima u vezi Kosova onomad 2008. Danas svi visimo tamo. Ali time smo i zavisni, sa kojima se može manipulisati. I ako se zabranimo, koja se onda alternativa ima? Kako da znamo da se ima drugo rešenje ako se svako drugo rešenje zabrani? Primećujem ja da je naša "patritoska strana" sve "mirnija" na FB. Normalno kada sve banuju.... Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Новембар 11, 2020 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2020 You can get banned from Facebook - permanently. This is how - Elliott Advocacy WWW.ELLIOTT.ORG Jason Birch just got banned from Facebook. Permanently. The social media giant won't even tell him why. He desperately wants to be unbanned. Is is possible? Цитат Surprise! Facebook Messenger is not private Birch says that his unexpected Facebook troubles began one evening when he was using Facebook Messenger. “After a concert, I logged onto Facebook and was talking to a friend,” Birch recalled. “I was on my laptop and I accidentally sent a partial nude photo. A few minutes later, I received an alert that Facebook blocked me.” From that moment last summer, Birch has been on an aggressive crusade to get his Facebook account reactivated. He’s sent numerous emails to the Facebook team asking, then begging, them to forgive him and reactivate his account. He insists that uploading the “partial nude” was a mistake and he thought Facebook Messenger was private. FYI: Facebook Messenger isn’t private. Nothing on Facebook is private. “I sent this photo through a private Facebook message. I did not post it on Facebook,” Birch pleaded. “The Facebook scanner detected it was inappropriate. I was banned from Facebook immediately. Please, I just want my account back.” Expand Majke mi su bolesni u glavu...zašto im smeta ako neko na privatnom četu razmjenjuje golišave fotografije???? obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 11, 2020 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2020 On 22. 9. 2020. at 19:31, w.a.mozart рече Мени је и даље стари, не схватам... Expand Pa kad živiš u 18om veku obi-wan, w.a.mozart and Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 11, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 11, 2020 On 11. 11. 2020. at 15:29, Justin Waters рече Majke mi su bolesni u glavu...zašto im smeta ako neko na privatnom četu razmjenjuje golišave fotografije???? Expand A, pa to ti je gresno bre, no-no, treba da si im za`falan sto brinu o tebi, ovaj, o svima. Justin Waters and Dragi је реаговао/ла на ово 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 11, 2020 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2020 majku im njihovu, promenili mi ga, a plugin ne radi Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 12, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 12, 2020 On 11. 11. 2020. at 23:19, w.a.mozart рече majku im njihovu, promenili mi ga, a plugin ne radi Expand Ovaj sto ja koristim radi, mada je rek`o covek da ce da bude profila na kojima mozda i nece da radi. old-layout-for-facebook "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 12, 2020 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2020 taj sam probao, neće Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука