Jump to content

Протести у Београду, јул 2020

Оцени ову тему

Препоручена порука

Другим речима, све лепо пише у тексту, али је јасноћа на нивоу Боже, сачувај.

Као кад Блиц узбуни јавност да је Десанка Максимовић не само избачена него "прогнана" из школског програма, па се од тужбе за неистину заштити тако што у дну текста провуче и праву информацију.

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Тражитељ рече

Овде у овом моменту није чак ни питање шта се десило, него шта је Стојановић рекао, да ли је потврдио тврдње Н1 да су у земунској болници умирали људи јер није било места на респираторима, или је то негирао.

Ja ne znam da je N1 izneo tvrdnju da su u zemunskoj bolnici umirali ljudi jer nije bilo mesta na respiratorima... u ovom članku je ne iznosi.

Znam da su pripadnici zločinačkog udruženja tvrdili da je sve vreme i uvek bilo mesta na respiratorima što je sad definitivno potvrđeno kao netačno.

U samom članku imamo samo jedno jasno razrešenje ko je lagao i to su Vučić i Lončar... a to da li bi Đurić preživeo da je bio prikačen na respirator niko ne zna pouzdano i nikad neće ni znati...

Цитат

Игре са насловима су више него јасне, а што се види по допуштеним коментарима и на порталу Н1 и на мрежама где људи деле овај чланак: чланак се дели као потврда саме болнице да су људи умирали јер није било места на респираторима и након два-три месеца то ће бити једино чега ће се људи сећати.

Ali ljudi jesu umirali dok nije bilo mesta na respiratorima... za bar jednog čoveka (Đurić) znamo da je umro čekajući na respirator koji mu je bio indukovan... naravno da svako može da tvrdi da ti koji su umrli bi umrli sve jedno i da su bili na respiratoru... samo ne znam kako je ta tvrdnja ozbiljna... u svakoj drugoj situaciji bi bila žešća frka da pacijent kojem je indukovano hitno posebno lečenje ne dobije to lečenje i umre za tri dana od toga za šta mu je indukovano posebno lečenje... ili drugim rečima, da je bilo slobodnih respiratora i da je Đurić umro neko bi morao da odgovara za nesavesno lečenje bez obzira na to što se nikada ne može pouzdano znati da li bi tretman sačuvao život...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, Avocado рече

Ja ne znam da je N1 izneo tvrdnju da su u zemunskoj bolnici umirali ljudi jer nije bilo mesta na respiratorima... u ovom članku je ne iznosi.

Банализујем ја. Н1 није таблоид и веома озбиљно води рачуна да не објављује лажи директно, а да за сваку острашћену или навијачку изјаву коју ће ставити у наслов има цитат саговорника који је то рекао. Овде се ради о момку који верује да му је отац остављен да умре због тога што није било места на респиратору и медијским круговима који потпаљују људе да верују да су такве ствари биле пракса која је сакривана.

Насловом "Земунска болница потврдила - отац Петра Ђурића преминуо чекајући респиратор" (уз ограђивање како то заправо преноси АФП) иде се на даље потурање те непоштене тезе која злоупотребљава трагедију једног човека и то веома професионално, јер наслов иако није насрећније срочен ипак не одудара од онога што пише у тексту, али свеједно изоставља битнију информацију, а у контексту покрета "Ћале, ово је за тебе" ствара утисак да је Ђурићевом оцу био потребан респиратор и да је остављен да умре јер није било места. И не само то, него чак није ни хитно пребачен санитетским возилом у болницу где има места на респиратору, него је остављен да умре. То је подтекст који се провлачи и на тај начин је циљано да се текст схвати, а што се види и по бесним коментарима. На крају крајева, тако је и схваћен од стране људи који су га цитирали на Поукама, а они нека ме исправе. Овде су Вучићеве истине и лажи ван тог контекста и заслужују посебан осврт.

Подели на овим сајтовима

пре 52 минута, Тражитељ рече

Банализујем ја. Н1 није таблоид и веома озбиљно води рачуна да не објављује лажи директно, а да за сваку острашћену или навијачку изјаву коју ће ставити у наслов има цитат саговорника који је то рекао. Овде се ради о момку који верује да му је отац остављен да умре због тога што није било места на респиратору и медијским круговима који потпаљују људе да верују да су такве ствари биле пракса која је сакривана.

Насловом "Земунска болница потврдила - отац Петра Ђурића преминуо чекајући респиратор" (уз ограђивање како то заправо преноси АФП) иде се на даље потурање те непоштене тезе која злоупотребљава трагедију једног човека и то веома професионално, јер наслов иако није насрећније срочен ипак не одудара од онога што пише у тексту, али свеједно изоставља битнију информацију, а у контексту покрета "Ћале, ово је за тебе" ствара утисак да је Ђурићевом оцу био потребан респиратор и да је остављен да умре јер није било места. И не само то, него чак није ни хитно пребачен санитетским возилом у болницу где има места на респиратору, него је остављен да умре. То је подтекст који се провлачи и на тај начин је циљано да се текст схвати, а што се види и по бесним коментарима. На крају крајева, тако је и схваћен од стране људи који су га цитирали на Поукама, а они нека ме исправе. Овде су Вучићеве истине и лажи ван тог контекста и заслужују посебан осврт.

Ali Đuriću jeste bio potreban respirator, nije bilo slobodnih respiratora, stavljen je na čekanje i umro je tri dana kasnije.

Naslovu samo fali "ali doktor tvrdi da bi umro sve jedno" pa da u celosti obuhvati ceo tekst... ali taj bi samo izazvao još više ljutih komentara.

Ja nisam do sada video da bilo ko smatra da je prosto ostavljen da umre bez ikakve nege... cela priča ne bi bila vest da vlast nije sve vreme pričala da je uvek bilo dovoljno respiratora... a to su nastavili da pričaju i kad se pojavila priča... uhvaćeni su u laži i prirodno je da su zbog toga na meti kritike.

Tako da ovde baš ne vidim nikakvo nepoštenje i laganje osim na jednoj strani i pokušaj da se nekako obe strane izjednače iako samo jedna evidentno laže... i to ona koja raspolaže sa svim informacijama i kontroliše ih... 

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Avocado рече

Ali Đuriću jeste bio potreban respirator, nije bilo slobodnih respiratora, stavljen je na čekanje i umro je tri dana kasnije.

Ево, управо на конференцији кризног штаба Брнабићка и Лончар покушавају опет да спинују целу причу. Да ти припадне мука...

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, GeniusAtWork рече

Ево, управо на конференцији кризног штаба Брнабићка и Лончар покушавају опет да спинују целу причу. Да ти припадне мука...

Vidim... i ceo spin se zasniva na tome da Đuriću nije bio potreban respirator... zato Brnabićka kaže:

"Želim da kažem građanima, da tokom čitave borbe sa koronavirusom ne postoji osoba koja nije dobila podršku respiratora, invazivno ili neizvazivno, ako je to i kada je bilo potrebno“, rekla je ona.

Problem sa tim je što je u pitanju očigledna laž... jer ne može Brnabićka, niti može Lončar niti bilo ko može posthumno da ceni da li je Đuriću bio potreban respirator... to je ocenio lekar koji ga je pregledao i koji je uz konsultaciju sa ansteziologom (što sve jasno piše u Izveštaju) ocenio da mu je potreban respirator ali da nema slobodnih mesta...

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Avocado рече

Naslovu samo fali "ali doktor tvrdi da bi umro sve jedno" pa da u celosti obuhvati ceo tekst... ali taj bi samo izazvao još više ljutih komentara.

Ja nisam do sada video da bilo ko smatra da je prosto ostavljen da umre bez ikakve nege... cela priča ne bi bila vest da vlast nije sve vreme pričala da je uvek bilo dovoljno respiratora... a to su nastavili da pričaju i kad se pojavila priča... uhvaćeni su u laži i prirodno je da su zbog toga na meti kritike.

Tako da ovde baš ne vidim nikakvo nepoštenje i laganje osim na jednoj strani i pokušaj da se nekako obe strane izjednače iako samo jedna evidentno laže... i to ona koja raspolaže sa svim informacijama i kontroliše ih... 

Пази, наслов је комотно могао да гласи и "Земунска болница потврдила: Љубиша Ђурић није преминуо због недостака места на респиратору" и то би тачније описало, наглашавам, оно што је Стојановић изјавио испред Земунске болнице. Јер ја не знам да ли нешто погрешно тумачим у тексту, али човек каже да у том тренутку када није било места на респиратору, да је консултован анестезиолог, а да је човеку повећана сатурација на 97 чиме је потреба за респиратором престала. Да ли овде пропуштам нешто крупно и зар то није кључна информација која у овом контексту и медијском фокусу на Ђурића треба да стоји у наслову? Дакле, не шта се догодило или шта пише у извештају, него шта је човек као директор болнице изјавио.

Оно што ја знам о ситуацији у Земуну у то време, и ово говорим искључиво из тог аспекта, невезано за политику него искључиво због фер односа према људима који тамо раде и фер односа према истини шта се тамо догађало, јесте да је у Земуну током целог ванредног стања углавном било места на респираторима. Наглашавам оно "углавном" јер не могу да имам информацију да ли је у сваком минуту 24/7 било тако. Оно међутим што знам на основу личних контаката за Земун до момента пре него што је проглашена ковид-болница јесте да су све људе под сумњом да ће им можда затребати, хитно санитетским возилима развозили тамо где их има. Човеку, хвала Богу, није требао респиратор, али је због тога био пребачен у Нови Сад. Због тога ми читава прича да је сликар Љубиша Ђурић умро јер му је требао респиратор, а није било места, од почетка смрди. Наравно, само у контексту да је таква била политика болнице и да је ситуација била толико драматична, не могу да уопште да судим да ли је умро због лекарске грешке или лоше процене.

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Тражитељ рече

Пази, наслов је комотно могао да гласи и "Земунска болница потврдила: Љубиша Ђурић није преминуо због недостака места на респиратору" и то би тачније описало, наглашавам, оно што је Стојановић изјавио испред Земунске болнице.

Da... i pretpostavljam da su režimski mediji tako i predstavili ako su uopšte o tome pisali, ali to bi bio spin - skretanje priče sa svoje suštine na nešto nebitno što spineru odgovara... jer suština priče nije u tome da se tačno utvrdi zbog čega je on umro jer je to nemoguće... (i ovaj doktor ne može da zna da li bi Đurić bio živ ili ne bi da je bio priključen na respirator, već samo nagađa)... suština priče je da mu jeste indikovan respirator, da ga nije dobio jer nije bilo slobodnih i da je nakon toga umro, a da zločinačko udruženje na vlasti i pre toga i povodom toga i dalje priča istu pričo po kojoj smo imali uvek slobodnih respiratora za sve kojima je to bilo potrebno...

Јер ја не знам да ли нешто погрешно тумачим у тексту, али човек каже да у том тренутку када није било места на респиратору, да је консултован анестезиолог, а да је човеку повећана сатурација на 97 чиме је потреба за респиратором престала. Да ли овде пропуштам нешто крупно и зар то није кључна информација која у овом контексту и медијском фокусу на Ђурића треба да стоји у наслову? Дакле, не шта се догодило или шта пише у извештају, него шта је човек као директор болнице изјавио.

U trenutku kada mu je trebao respirator je imao saturaciju 86%... sutradan mu je u 23.48 izmerena 97%... a u 00:30 je izmerena 92%. (ovaj poslednji deo ne propuštaš ti nego direktor bolnice)... pri čemu on ne kaže eksplicitno da je usled toga potreba za respiratorom prestala jer zna da to medicinski nije tačno i da kratkotrajno poboljšanje stanja ništa ne mora da znači... samo to navodi da bi neko ko želi tako da shvati to tako shvatio... 

Propuštaš kao bitno i o da direktor bolnice nije Đurićev lekar... on je nadležan da upravlja bolnicom a ne da procenjuje od čega je neko umro i kome je potrebna kakva nega... njegovo mišljenje o tome da li je Đuriću trebao respirator je potpuno irelevantno... Đurićev lekar  je procenio da mu je potreban... Đurić ga nije dobio jer nije bilo slobodnih... i tri dana kasnije je umro... poseban problem sa ovim izveštajem koji se za sada ne pominje je što ima skoro 48h pauze u izveštaju... između poslednjeg pregleda i smrti... ali to je već neka treća priča...

Оно што ја знам о ситуацији у Земуну у то време, и ово говорим искључиво из тог аспекта, невезано за политику него искључиво због фер односа према људима који тамо раде и фер односа према истини шта се тамо догађало, јесте да је у Земуну током целог ванредног стања углавном било места на респираторима. Наглашавам оно "углавном" јер не могу да имам информацију да ли је у сваком минуту 24/7 било тако. Оно међутим што знам на основу личних контаката за Земун до момента пре него што је проглашена ковид-болница јесте да су све људе под сумњом да ће им можда затребати, хитно санитетским возилима развозили тамо где их има. Човеку, хвала Богу, није требао респиратор, али је због тога био пребачен у Нови Сад. Због тога ми читава прича да је сликар Љубиша Ђурић умро јер му је требао респиратор, а није било места, од почетка смрди. Наравно, само у контексту да је таква била политика болнице и да је ситуација била толико драматична, не могу да уопште да судим да ли је умро због лекарске грешке или лоше процене.

Ja nemam neposredne informacije iz Zemunske bolnice... vidim šta mu piše u izveštaju (koji je sad potvrđen kao tačan) i šta se desilo... i šta je banda izjavljivala i šta i dalje izjavljuje...

Подели на овим сајтовима

Извини, нећу цитирати јер се за све за шта имам информације углавном слажем са оним што си написао... ако се око нечег узгред споменутог и не слажем, тренутно није вредно полемике. Моја примедба је била везана за избор наслова где се сугерише да је Земунска болница потврдила оно што је пред камерама говорио Милош Ђурић за свог оца, а то није тачно јер у тексту пише да је демантовала.

Знам, ово су игре речи и не очекујем да ћеш се сложити, шта значи "умро чекајући" и да ли се тиме адресира узрок смрти. Моје мишљење је да медиј треба да буде професионалан и објективан, а Н1 јесте професионалан али се поставља као актер у политичком, не сукобу, него рату, при том веома пазећи на формулацију сваке речи како не би могли да буду тужени за клевету. След догађаја је такав да се Милош Ђурић прве вечери протеста појавио пред камерама и запалио јавност тврдњом да му је отац умро због тога што није било места на респиратору и да до краја није добио резултате тестова на ковид 19. То се дешава у контексту новог пика епидемије, хаоса у болницама и домовима здравља и након језивих прича о масовном умирању у Новом Пазару и писања БИРН о лажном приказу броја умрлих. И цела прича је директно била усмерена на то да је лаж да смо имали довољно респиратора... расположивих/употребљивих, не само као уређаја у магацину. Дакле, спин је већ ту почео, да би га "злочиначко удружење" додатно завртело поново игноришући конкретан случај сликара Љубише Ђурића, већ причом о бројном стању респиратора, лагању итд. За све то време по мрежама гори атмосфера неповерења у званичне извештаје и онда изађе наслов "Земунска болница потврдила - отац Милоша Ђурића умро чекајући на респиратор" коју већ тренутно шерују и коментаришу бесни људи у контексту да је директор болнице потврдио да је Ђурић умро јер није било места на респиратору. Знам ја да семантички и Н1 и АФП могу да се покрију јер су у наслову описали паралелну радњу а не узрочно-последичну везу, али немојмо бити наивни и претварати се да не раде то што раде - деструктивно утичу на емотивни набој јавног мњења уместо да пруже голу информацију. А то им је и пракса, Н1 је једноставно у отвореном рату са СНС (између осталих, а у тихом рату су и са СПЦ и Републиком Српском), као што је Блиц у рату са Шешељом и Русијом, а Курир са СПС, и као такви су корисни јер су тренутно једини извор информација за прљаве радње СНС, али штетни због свега осталог. То је бар моје мишљење као активног читаоца и некадашњег гледаоца.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Тражитељ рече

Извини, нећу цитирати јер се за све за шта имам информације углавном слажем са оним што си написао... ако се око нечег узгред споменутог и не слажем, тренутно није вредно полемике. Моја примедба је била везана за избор наслова где се сугерише да је Земунска болница потврдила оно што је пред камерама говорио Милош Ђурић за свог оца, а то није тачно јер у тексту пише да је демантовала.

Знам, ово су игре речи и не очекујем да ћеш се сложити, шта значи "умро чекајући" и да ли се тиме адресира узрок смрти. Моје мишљење је да медиј треба да буде професионалан и објективан, а Н1 јесте професионалан али се поставља као актер у политичком, не сукобу, него рату, при том веома пазећи на формулацију сваке речи како не би могли да буду тужени за клевету. След догађаја је такав да се Милош Ђурић прве вечери протеста појавио пред камерама и запалио јавност тврдњом да му је отац умро због тога што није било места на респиратору и да до краја није добио резултате тестова на ковид 19. То се дешава у контексту новог пика епидемије, хаоса у болницама и домовима здравља и након језивих прича о масовном умирању у Новом Пазару и писања БИРН о лажном приказу броја умрлих. И цела прича је директно била усмерена на то да је лаж да смо имали довољно респиратора... расположивих/употребљивих, не само као уређаја у магацину. Дакле, спин је већ ту почео, да би га "злочиначко удружење" додатно завртело поново игноришући конкретан случај сликара Љубише Ђурића, већ причом о бројном стању респиратора, лагању итд. За све то време по мрежама гори атмосфера неповерења у званичне извештаје и онда изађе наслов "Земунска болница потврдила - отац Милоша Ђурића умро чекајући на респиратор" коју већ тренутно шерују и коментаришу бесни људи у контексту да је директор болнице потврдио да је Ђурић умро јер није било места на респиратору. Знам ја да семантички и Н1 и АФП могу да се покрију јер су у наслову описали паралелну радњу а не узрочно-последичну везу, али немојмо бити наивни и претварати се да не раде то што раде - деструктивно утичу на емотивни набој јавног мњења уместо да пруже голу информацију. А то им је и пракса, Н1 је једноставно у отвореном рату са СНС (између осталих, а у тихом рату су и са СПЦ и Републиком Српском), као што је Блиц у рату са Шешељом и Русијом, а Курир са СПС, и као такви су корисни јер су тренутно једини извор информација за прљаве радње СНС, али штетни због свега осталог. То је бар моје мишљење као активног читаоца и некадашњег гледаоца.

Brate a oko cega ti pricas ovde? Ovo nema veze ni sa Brnabickom ni sa Vucicem. Ovo sve ima veze sa losim zdrastvenim sistemom u Srbiji koji je sada u sred ove nesrece u fokusu medije pa se diskutuje o njemu.

Hoces da kazes da imamo okej zdrastveni sistem po tvojim uslovima? Da imamo svega dovoljno? da ljudi ne umiru zbog nedostataka opreme, strucnih i tehnickih kadrova, novca?!

Mislim o cemu pricamo!?

Jasno je da ce u srbiji mnogi da preminu zbog nedostatka neke aprature koja nam treba, ne samo u pitanju korone, to se desava svake godine.

valjda ti je jasno da mi nemamo, niti ce da imamo dovoljno respiratora, i to nema veze sa vucicem ima veze sa tretmanom ovog zdrastvenog sistema od pocetka ove demokratije kod nas.

Подели на овим сајтовима

Како "о чему причамо", па видиш ваљда пар порука уназад? О томе да ли је директор Земунске болнице потврдио медијима да је сликар Љубиша Ђурић умро због тога што није било места на респиратору, а шта тврди цела кампања #ćaleovojezatebe, или не.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, haveaniceday рече

Hoces da kazes da imamo okej zdrastveni sistem po tvojim uslovima? Da imamo svega dovoljno? da ljudi ne umiru zbog nedostataka opreme, strucnih i tehnickih kadrova, novca?!

Да не буде да сам прескочио ово: по мојим критеријумима имамо здравствени систем "не дао ти Бог ни да због прехладе треба да одеш тамо". И ограђујем се: то је на основу мог искуства као пацијента, за моје медицинске потребе које су углавном ситне, а упоређујем са свим претходним стањима здравства од 1990-их до данас. Једина светла тачка за коју сам ја свестан је вођење трудноће и труднички прегледи.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Тражитељ рече

Знам, ово су игре речи и не очекујем да ћеш се сложити, шта значи "умро чекајући" и да ли се тиме адресира узрок смрти. Моје мишљење је да медиј треба да буде професионалан и објективан, а Н1 јесте професионалан али се поставља као актер у политичком, не сукобу, него рату, при том веома пазећи на формулацију сваке речи како не би могли да буду тужени за клевету.

Ok... hajde sad samo da prođem nešto što nisi ti napisao (bar ne direktno) ali jeste veoma česta priča koju SNS direktno stalno promoviše i koja pokušava da predstavi kao da tu postoje dve strane koje obe lažu i obmanjuju... oni su jedna, a N1 i Danas su druga... ali to je sve isto samo što svako laže za svoju stranu... hajde bar da se složimo oko toga da nisu isti... jer nije isto kada N1 pazi na formulaciju svake reči da ne bi mogli da budu tuženi za klevetu (ili možda da ne bi klevetali) i kada npr. premijerka, predsednik i ministar zdravlja direktno lažu jer kažu da je u tom trenutku bilo slobodno 35 respiratora, jer bolnica ima 75, a nikad preko 30 nije bilo u upotrebi iako je sam direktor bolnice rekao: "

"Izveštaj je autentičan i tačno je da nije bilo slobodnog mesta u respiratornom centru", rekao je dr Stojanović. "U Respiratornom centru maksimalni kapacitet mogućnosti korišćenja respiratora je 30 i oni su u stalnoj upotrebi i popunjenosti", objasnio je doktor.

Sa jedne strane možemo da raspravljamo da li je naslov mogao da bolje oslikava tekst, dok sa druge strane stoji očigledna laž, izgovorena samo zato što je izgovorena sa pozicije sile i dominacije kojoj niko ne može ništa, pa mogu da pričaju i da je sunce zeleno ako im je takav ćeif, bez ikakvih posledica...

Te dve stvari i te dve strane nisu iste.

След догађаја је такав да се Милош Ђурић прве вечери протеста појавио пред камерама и запалио јавност тврдњом да му је отац умро због тога што није било места на респиратору и да до краја није добио резултате тестова на ковид 19.

“Ćale, ovo je za tebe koji si umro a nije bilo respiratora,”  je sasvim tačna tvrdnja.

“Zato što nije bilo respiratora, umro je...nije bilo respiratora u Zemunskoj bolnici, a na sva usta su pričali da mi poklanjamo respiratore,”  je tvrdnja za koju niko ne može da zna da li je tačna ali je osnovana pretpostavka... jer kao što rekoh, ako pacijent kojem je indukovan neki tretman, pa ga ne dobije, umre za tri dana prilično je osnovano pretpostaviti da je umro zbog toga...

То се дешава у контексту новог пика епидемије, хаоса у болницама и домовима здравља и након језивих прича о масовном умирању у Новом Пазару и писања БИРН о лажном приказу броја умрлих. И цела прича је директно била усмерена на то да је лаж да смо имали довољно респиратора... расположивих/употребљивих, не само као уређаја у магацину. Дакле, спин је већ ту почео, да би га "злочиначко удружење" додатно завртело поново игноришући конкретан случај сликара Љубише Ђурића, већ причом о бројном стању респиратора, лагању итд.

Ali ne znam o kom sad spinu ti pričaš... to da nismo imali dovoljno respiratora 09.04. u Zemunskoj bolnici nije spin nego sad već nesporna istina... možemo da raspravljamo da li je njemu bio neophodan respirator, da li je zbog toga umro, ali onim izveštajem u kojem to jasno piše i potvrdom samog direktora bolnice je valjda to postalo nesporno???

За све то време по мрежама гори атмосфера неповерења у званичне извештаје и онда изађе наслов "Земунска болница потврдила - отац Милоша Ђурића умро чекајући на респиратор" коју већ тренутно шерују и коментаришу бесни људи у контексту да је директор болнице потврдио да је Ђурић умро јер није било места на респиратору.

Jok.... šeruju jer je direktor potvrdio DA NIJE BILO MESTA NA RESPIRATORIMA... a to je nešto što banda i dalje tvrdi da je laž.

А то им је и пракса, Н1 је једноставно у отвореном рату са СНС (између осталих, а у тихом рату су и са СПЦ и Републиком Српском), као што је Блиц у рату са Шешељом и Русијом, а Курир са СПС, и као такви су корисни јер су тренутно једини извор информација за прљаве радње СНС, али штетни због свега осталог. То је бар моје мишљење као активног читаоца и некадашњег гледаоца.

Moj utisak je da je SNS u ratu sa njima jer su jedina TV stanica koja nije pod direktnom kontrolom SNS-a i kao takvi su pretnja režimu...

Подели на овим сајтовима

RS.N1INFO.COM

Lečenje mog oca nazvao bih "strava i užas", a jučerašnje obraćanje premijerke Ane Brnabić i ministra zdravlja...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...