Jump to content

Озбиљне студије о штетности 5г мреже?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 минута, bambika рече

Znači sa 5G i narednim generacijama se to može?

Šta? 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Bilbija рече

Ti zaverolozi G5 su u ravni sa onima koji tvrde da je zemlja ravna ploca ... gomila hohstaplera ... Oni su nesto kao one nase sponzoruse sto napucaju usne sa silikonom ... tu su negde ako ne i gori.

moras da pratis trendove Zeki, kaze se degenerici.

image.png.77d015a832df4537a119caca6fe42961.png

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 36 минута, bambika рече

Tehnički ovim sistemom do krajnjeg korisnika može da se povisi (individualno?) Da li je to moglo da se radi sa dvojkom i trojkom?

Kako mozes talase koji se rasprostiru svuda da "usmeravas" individualno? Slicni su Wirelessu koji imas u kuci, prosto nemoguce da se usmerava "individualno" to se siri....zamisli ih kao kada bacis kamecic u vodu ....

Подели на овим сајтовима

Po ovom pitanju ja sam potpuni analfabeta, zato pitam. Krajnji korisnik vezu dobija putem kabla koji je sproveden do stana? A njime isporučuje tu neku frekvenciju u sam stan? A frekvencija se određuje negde u centrali? Prosto pitam može li ta frekvencija da se promeni bez znanja korisnika?

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, bambika рече

Po ovom pitanju ja sam potpuni analfabeta, zato pitam. Krajnji korisnik vezu dobija putem kabla koji je sproveden do stana? A njime isporučuje tu neku frekvenciju u sam stan? A frekvencija se određuje negde u centrali? Prosto pitam može li ta frekvencija da se promeni bez znanja korisnika?

Ti mene zezas. Ali ajde pod pretpostavkom da se ne salis da se stvarno ne razumes.. ovako...

Kablovi nemaju nikakve veze. 5g je antena koja salje talase u vazduh.
Znaci imas antenu koja emituje talase. Talasi su nevidljivi ali su slicni kao kada bacis kamen u vodu:

11.jpg

Frekvencija ti je razlika izmedju "krugova" to jest "talasa"

ako promene "frekvenciju" nece ti raditi mobilni telefon... jer dekoder unutar tvog telefona ne moze da promeni talase u zvuk.

Najprostije, isto ti tako rade radio i televizisjke stanice. Sve su to talasi slicnih frekvencija koji nose "codirane" signale i onda to kada dodje do uredjaja (radio aparata, televizora, mobilnog telefona) uredjaj te talase degodira u zvuk, sliku, ili sta vec.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Управо сада, bambika рече

Hvala.

i da, ne moze da promene frekvencije talasa u tebi skodljive, to jednsotavno trazi mnogo energije, svima bi prestali da rade telefoni i prvo bi videla smetnju na svim tvojim elektricnim uredjajima.

recimo ako imas mikrotalasnu ona ce da poremeti wireless internet signal u kuci kada je ukljucena....

Nemas oko cega da brines nije to neka magija, to je poprilicno osnovna fizika koju mnogo ljudi razume, i sve to moze i obican covek - hobista iz elektronike ili elektrotehnike da izmeri...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...