Jump to content

Srpska posla - "Ne pada mi na pamet da stavim masku, zna se ko to nosi"

Препоручена порука

Пет заражених, осим кад је 10, онда је 7 заражених. Чувајте се короне, јер она убија, иако углавном ни не знате да ли је имате, осим кад вам кажу да је имате. Носите маске, иако вас не штите, али су обавезне. Останите код куће, али изађите напоље. Немојте у гужву и затворен простор, ал можете на изборе, јер вирус је ослабио, осим што није. Заражени нису заразни, осим кад јесу. Отворили смо вртиће, јер деца не обољевају од короне, осим деце која су оболела. Ниси болестан кад си болестан, него кад тест трећи пут каже да си болестан.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 78
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 54 минута, Лубеница рече

Пет заражених, осим кад је 10, онда је 7 заражених. Чувајте се короне, јер она убија, иако углавном ни не знате да ли је имате, осим кад вам кажу да је имате. Носите маске, иако вас не штите, али су обавезне. Останите код куће, али изађите напоље. Немојте у гужву и затворен простор, ал можете на изборе, јер вирус је ослабио, осим што није. Заражени нису заразни, осим кад јесу. Отворили смо вртиће, јер деца не обољевају од короне, осим деце која су оболела. Ниси болестан кад си болестан, него кад тест трећи пут каже да си болестан.

ТоЕто :-!

Подели на овим сајтовима

@Лубеница @Натан 

Ljudi nemojte da brkate laži vlasti i kriznog štaba o epidemiji sa samom epidemijom. Šta vam je?

Ako vam vlast kaže da vam je povećala platu za 10% a u stvari vam je smanjila za 5% hoćete li vi da mislite da plate uopšte nema? U krajnjoj liniji odete do banke i vidite da li je legla plata ili nema ništa.

Isto i za ovo. Ako vas mediji sluđuju idite do prve bolnice i prvu sestru ili lekara na koje naiđete pitajte ima li korone i treba li maska zbog drugih da se nosi. I eto vam.

Подели на овим сајтовима

пре 49 минута, nikola a рече

Isto i za ovo. Ako vas mediji sluđuju idite do prve bolnice i prvu sestru ili lekara na koje naiđete pitajte ima li korone i treba li maska zbog drugih da se nosi. I eto vam.

Njima je obaveza da ti kazu da je nosis, inace krse zakon i mogu da izgube posao zbog ne profesionalnosti. 

Sreder se osecaja zapostavljeno, a to nije smelo da se desi pa mi kao odgovorni gradjani i zastitnici manjinskih prava smo resili da se premaskiramo u nindze da nam se Sreder,Bebop i Rostedi ne bi osetile odbaceno zbog svoje razlicitisti.

Eto zato nosimo maske, a planiraju da nam uvedu i calme, a na kraju ce reci da su jedino metalne maske ispravne jer samo one ne propustaju bakcile.....

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Flojd рече

Njima je obaveza da ti kazu da je nosis, inace krse zakon i mogu da izgube posao zbog ne profesionalnosti. 

Jos samo da logicki objasnis kako su uspeli da zastrase stotine hiljada lekara, medicinskih sestara i ostalog medicinskog osoblja sirom planete Zemlje... Tew isto tvrde lekari u komunistickoj Kini , SAD, Rusiji, Italiji, Spaniji... pa cak i u Srbiji ..

Подели на овим сајтовима

Ako je neko raspoložen da mi pravnički odgovori kakva su mi prava po pitanju odluke da se maske obavezno nose u vozilima GSP-a. Naime, mesečnu kartu sam kupila 1 jula kada maske nisu bile obavezne u vozilima GSP-a, a sada jesu. Imam li pravo da tražim da mi vrate pare za ovaj mesec jer su promenili uslove korišćenja njihove usluge koju sam platila pod drugačijim okolnostima?

Подели на овим сајтовима

пре 15 часа, Лубеница рече

Kon: "moz' bit, al i ne mora"

Inace lupetaju gluposti da srpski narod nece da nosi maske, znaci ispred apoteke lepo red, svi maske, po dvoje unutra to je od samog starta bilo, autobuska stanica je ispod moje kuce, vidjam autobuse svakih 15 minuta kada sam u dvoristu vecina putnika ima maske.

Buve o srpskom narodu koji se nesto posebno ne pazi, imaju mozda malo istine, ali su daleko od nekog pravila.

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Bilbija рече

Jos samo da logicki objasnis kako su uspeli da zastrase stotine hiljada lekara, medicinskih sestara i ostalog medicinskog osoblja sirom planete Zemlje... Tew isto tvrde lekari u komunistickoj Kini , SAD, Rusiji, Italiji, Spaniji... pa cak i u Srbiji ..

Zastraseni lekari i medicinsko osoblje drhte od straha, live:

Подели на овим сајтовима

пре 59 минута, haveaniceday рече

Zastraseni lekari i medicinsko osoblje drhte od straha, live:

I sto je sad ovaj tvoj cheripikovan video istinitiji od onih sa ljudima koji leze po hodnicima.

Inace ovaj video je trenutno jedno od najsnaznijih oruzija u rukama teoreticara zavera koji tvrde da korona ne postoji, tako da, ono, bravo za sirenje tog narativa.

Takodje, ne mislis li da je, u pandemiji koja se menja iz nedelje u nedelju, fer da stavljas video objavljen pre DVA meseca (ko zna kad je snimljen)?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, cloudking рече

I sto je sad ovaj tvoj cheripikovan video istinitiji od onih sa ljudima koji leze po hodnicima.

Pa nije bas cherrypickovan... al da si gledao sve ukupno ne bi bio tako naivan da verujes da je cherripickovan. https://www.youtube.com/results?search_query=covid19+doctros+dancing

Inace ovaj video je trenutno jedno od najsnaznijih oruzija u rukama teoreticara zavera koji tvrde da korona ne postoji, tako da, ono, bravo za sirenje tog narativa.

I dosli smo na temu samo-cenzure. Odredjene infromacije mora da krijemo i da ih ne sirimo, iako su istina i bitne informacije - samo zato sto pomazu narativu koji bas i ne volimo. Mozda da vas "mainstream: narativ nije pun tolikih rupa i lagarija ne bi bilo ovih problema, ne pada ti to na pamet? Ili ce da vrsimo samocenzuru u ime boljeg narativa?

Takodje, ne mislis li da je, u pandemiji koja se menja iz nedelje u nedelju, fer da stavljas video objavljen pre DVA meseca (ko zna kad je snimljen)?

Naravno da mislim da je fer, jer su mi pre dva meseca mediji (na koje se ti pozivas ) pricali kako ce epidemija da unisti zdrastvene sisteme sirom sveta, sto se nije deslo... a u isto vreme su kacili ove video snimke svi ti zabrinuti doktori koj idrhte od straha.

Подели на овим сајтовима

Covid19 je opasan problem praktikujte socijalno distanciranje, osim u slucaju blm protesta, tada mozemo da se ljubimo i grlimo i sve je u redu,  @cloudking

Al mora da se cuti ti narativi pomazu "white supremacy" i "teoreticare zavere" i ako slucajno hoces da protestujes za otvaranje ekonomije ti si smrad koji hoce da pomru ljudi..

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, haveaniceday рече

Pa nije bas cherrypickovan... al da si gledao sve ukupno ne bi bio tako naivan da verujes da je cherripickovan. https://www.youtube.com/results?search_query=covid19+doctros+dancing

I dosli smo na temu samo-cenzure. Odredjene infromacije mora da krijemo i da ih ne sirimo, iako su istina i bitne informacije - samo zato sto pomazu narativu koji bas i ne volimo. Mozda da vas "mainstream: narativ nije pun tolikih rupa i lagarija ne bi bilo ovih problema, ne pada ti to na pamet? Ili ce da vrsimo samocenzuru u ime boljeg narativa?

Naravno da mislim da je fer, jer su mi pre dva meseca mediji (na koje se ti pozivas ) pricali kako ce epidemija da unisti zdrastvene sisteme sirom sveta, sto se nije deslo... a u isto vreme su kacili ove video snimke svi ti zabrinuti doktori koj idrhte od straha.

Zamisli (posto me mrzi) da sam ja sad ovde stavio klipove na kojima se vide ljudi koji leze po hodnicima, doktori koji spavaju po ostavama i tela koja se tovare u kamione. Jel bi to ponistilo ove tvoje klipove ili bismo usli u raspravu ciji jućub klipčići su istinitiji?

Подели на овим сајтовима

image.jpeg.30601f796c6166ab0d17b40a68b8d395.jpeg

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, haveaniceday рече

Covid19 je opasan problem praktikujte socijalno distanciranje, osim u slucaju blm protesta, tada mozemo da se ljubimo i grlimo i sve je u redu,  @cloudking

Al mora da se cuti ti narativi pomazu "white supremacy" i "teoreticare zavere" i ako slucajno hoces da protestujes za otvaranje ekonomije ti si smrad koji hoce da pomru ljudi..

Naravno da ne. Kovid pandemija je izmisljena da bi se libertarijancima oduzelo oruzije, da bi im se digli porezi i da bi se naterali da nose maske iz razloga da im se svi smeju... Ipak se, ne zemlja, nego citav mlecni put okrece oko vas :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...