Jump to content

Da li Amerika klizi u haos

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 5 минута, Avocado рече

Nije za punoletne... jeste za maloletne... bar tako sam negde pročitao...

Citao sam i ja, po nekim medijima (ugl levicarskim kazu da) po nekim (ugl desnicarskim) kazu ne. Nisam uspeo da iskopam zakone. Ne znam sta da verujem po tom pitanju. Evo sada gledam ovo, izgleda da je optuzen i za posedovanje oruzija za osobu ispod 18. 

image.thumb.png.558f862609579cfa24a844de8ffbe51e.png

Подели на овим сајтовима

Vratija se Jared i donija friških red pillova!

WWW.BITCHUTE.COM

Who Kills Whom: The Truth About Black Crime

Saznajte sve o istinskom rasističkom teororu koji vreba svakog belog Amerikanca.

Podatke koje nikada nećete čuti na CNN-u i ostalim zločinačkim agitprop agencijama.

Подели на овим сајтовима

Ubise coveka za nista... zato svi trebaju da budu naoruzani.. da pobiju ova govna. Ovom Rittenhausu treba da ti medalju. Verovatno bi i on ovako zavrsio... samo je bilo pitanje vremena pre nego sto pocnu da ubijaju ljude jer glasaju za trampa... klasican terorizam, naracija opsna... 

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Tumaralo. рече

Vratija se Jared i donija friških red pillova!

WWW.BITCHUTE.COM

Who Kills Whom: The Truth About Black Crime

Saznajte sve o istinskom rasističkom teororu koji vreba svakog belog Amerikanca.

Podatke koje nikada nećete čuti na CNN-u i ostalim zločinačkim agitprop agencijama.

Vidis, ja uopste ne volim Jerrada, ali ovo je u pravu skroz. I zato sto oni nece da pricaju o problemima i duvaju u dupe levo orjentisanim crncima - oni otvaraju put ljudi ka rasizmu iJerradu. Jer Jerrad nikome ne bi bio zanimljiv kada bi neko drugi pricao o ovome.... ali ovako on ispada svetac i heroj. 

Svaka cast.... uspesno stvaraju rasiste. 

Подели на овим сајтовима

@cloudking barte evo upozoravao sam te vec mesecima na ovakve stvari.. i evo ubise coveka jer podrzava trampa i otvoreno to rekose na kameri pre nego sto ga ubise.... prebijali su ih godinama, ignorisalo se, niko o tome nije hteo da prica... i evo dovelo se do toga da misle da je u redu ubiti..... 

prvo je krenulo sa sitnim diskriminacijama, banovanje sa mreza, facebooka, twittera, povremeno prebijanje na situacijama, otimanja kacketa na univerzitetima... i evo dokle je doguralo...

Nadam se da ti je sad jasno sto tramp pobedjuje i sto ce da pobedjuje... jer ljudi to dozivljavaju, iako mediji ne pricaju pricaju ljudi medjusobno. Zivis u sredini gde ima tramp neku podrsku i cujes, antifa ti je prebila komsiju jer je trampovac.. i onda vidis demokrate za koje godinama glasas kako se prave suntavi... 

Подели на овим сајтовима

WWW.NATIONALISTREVIEW.NET

Late last night, Nationalist Review reported that a member of the conservative and pro-police group Patriot Prayer was assassinated on the streets of Portland. Today, just hours after...

Подели на овим сајтовима

WWW.NATIONALISTREVIEW.NET

An Instagram User By The Name Of “@traysavage_” Uploaded A Vicious Video Of Attempted Murder Which He Celebrated With Heartless Hashtags Applauding The Assault Nationalist Review...

WWW.NEWS.COM.AU

WARNING: Graphic content

Подели на овим сајтовима

@nikola a Ono sto je najtuznije kada su protestvovali oko statue roberta lee-a pa onaj degenerik uleteo autom medju ljude, znas koja se frka napravila? A sada kada su upucali coveka i to sa recima "imamo trampovca ovde" - niko nista...... vesti jedva da ima.... niko ne tera ove demokrate da denouncuju demonstrante... niko ih ne naziva sve ubicama..... itd... 

Totalno drugaciji pristup zavisi koja je strana. 

Подели на овим сајтовима

KRVAVI PAKT ULIČNIH BANDI U ČIKAGU: Ubiće svakog policajca koji izvadi pištolj iz futrole

WWW.SRBIJADANAS.COM

Savez sklopili "Latinski kraljevi" i "Vajs gospodari", ali i muslimanska frakcija "El Rukn". Najnovije vesti iz Srbije - Online...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...