Jump to content

Da li Amerika klizi u haos

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, Tumaralo. рече

Loooool :))

KTRH.IHEART.COM

CNN Calls Kenosha Riots "Fiery But Mostly Peaceful Protest" With Reporter In Front Of Burning Building

image.png.c3d81a2c94639f3c06fa9546e936c539.png

mim je ziv... 

image.png.0f13ba7a52fb535e9aefb3ca3e21dc52.png

Подели на овим сајтовима

@Justin Waters 

Inace izasle su nove informacije, vezano za pucnjavu. 
tri proverene informacije:
 Imao je noz u ruci kada su krenuli da pucaju. Policajac je video samo metalni objekat, pomislio je da je pistolj u pitanju. 
 Na snimku se ne vidi ali su pokusali dva puta da ga sokiraju elektrosokerom bez uspeha pe nego sto su izvadili pistolje. 
 Ima krivicni dosije na koji su policajci bili upozerone i istoriju kriminalnog nasilja

i jedna neproverena informacija: 
 Pretio je sve vreme policajcima da ce da ih pobije, zato su drzali pistolje uporene na nejga... 

ono na asfaltu nije pistolj, oruzje (noz) je ostalo u autu, njemu u rukama. 

Totalno opravdano delovanje policajaca po mom misljenju nista se promenilo nije. 

ja sam informacije dobio sa nekih youtube klipova, pa nemam direktne novinarske linkove ali ove tri proverene su izjave zvanicnika, ono potvrdjene tako da nemam razloga da sumnjam, a ova neproverena je navodno izjava nekih svedoka dogadjaja.. 

Подели на овим сајтовима

Update evo nasao sam linkove: 

WWW.WBAY.COM

Police responded to a call from a woman saying her boyfriend was not supposed to be on the premises

https://www.jsonline.com/story/news/local/2020/08/26/jacob-blake-had-knife-car-but-otherwise-unarmed-tased-kenosha-officer-rusten-sheskey-shot-in-back/5639429002/

Imao je "active warrant" za hapsenje

https://www.newsweek.com/jacob-black-criminal-record-details-kenosha-shooting-1527708

Lik je mlatio zenu izgleda, imao je zabranu prilaska, a pre toga je osudjivan za silovanje(nisam siguran sta je tacno thrid degree sexual assault osim da je seksualni delikt)... 

Подели на овим сајтовима

Ovog lika sam krenuo da pratim jer je vodio neke debate na temu klimatske nauke, gde je bio meh.. al ovde bas kida :D

"mostly peaceful protestors" 

stvarno ce da bude veselo kada trump dobije jos jedan termin... :)... vlasnik svakog od ovih spaljenih automobila i nejgova porodica su novi trampovi glasaci. 

@Avocado je l ovi tvoji drugari spremi za jos 4 godine Trampa? Daj molim te snimaj mi kako placu.... da se smejem, posto su se oni smejali i palili svu ovu vatru.. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, haveaniceday рече

@Avocado je l ovi tvoji drugari spremi za jos 4 godine Trampa? Daj molim te snimaj mi kako placu.... da se smejem, posto su se oni smejali i palili svu ovu vatru.. 

Koji moji drugari?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, haveaniceday рече

Ako nemas drugare evo ja cu da ti budem drugar. Van debata nisam los, znam svasta, imam dobre viceve, volim da platim pice. 

Imam koliko hoćeš ali su uglavnom ovde i ne lože se toliko na politička dešavanja u Americi... ne znam ama baš nikog ko bi plakao ako Tramp pobedi... uostalom, takvi koji bi plakali zbog toga nisu baš normalni...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

пре 51 минута, Avocado рече

Objasni mi paralelu sa mojim postom... ne vidim povezanost. 

Mi smo pricali tamo o snimku momka od 13 godina koji je navodno na gunshow kupio pusku bez ikakve provere, gde nismo videli skoro nista. 

Ovde pricamo o momku od 17 godina koji je pucao na njegove napadace. 

Ja sam u toj celoj diskusiji izneo da sa 16 + godina je sasvim legalno kupiti oruzje u vecini americkih drzava i da u onaj snimak sumnjam jer je momak mladji od 16 godina. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...