Дуња Написано Децембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2014 On 18. 8. 2014. at 10:38, Zero рече "Zlato i srebro ispituje se ognjem, a čovek poniženjem." (Sirah. 2, 5) Одличан цитат. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2014 1. У почетку бјеше ријеч, и ријеч бјеше у Бога, и Бог бјеше ријеч. 2. Она бјеше у почетку у Бога. 3. Све је кроз њу постало, и без ње ништа није постало што је постало. 4. У њој бјеше живот, и живот бјеше видјело људима. 5. И видјело се свјетли у тами, и тама га не обузе. СВЕТО ЈЕВАНЂЕЉЕ ПО ЈОВАНУ Kaludjerovic Sreten and ГрешниСлуга је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2014 Лк. 106 (21:12-19)Рече Господ Својим ученицима: Чувајте се од људи, дигнуће на вас руке своје и гониће вас и предавати у синагоге и тамнице: водиће вас пред цареве и намјеснике због имена мојега. 13. А то ће вам се догодити за свједочанство. 14. Ставите, дакле, у срца своја, да не смишљате унапријед како ћете одговарати; 15. Јер ја ћу вам дати рјечитост и мудрост којој се неће моћи супротставити или одговорити сви ваши противници. 16. А предаваће вас и родитељи, и браћа, и рођаци, и пријатељи, и побиће неке од вас. 17. И сви ће вас омрзнути због имена мојега. 18. Ни длака с главе ваше неће пропасти. 19. Трпљењем својим спасавајте душе своје. Снежана, Kaludjerovic Sreten and Натан је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Децембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2014 "Из срца излазе зле помисли, убиства, прељубе, блуд, крађе, лажна свједочења, хуле." (Мат. 15, 19) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Децембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2014 On 6. 10. 2014. at 16:36, JESSY рече Metni me kao pečat na srce svoje, kao pečat na mišicu svoju. Ово може и да се отпева лепо: Дуња and Vesna Milovic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Децембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2014 А Јосиф упреже у кола своја, и изађе на сусрет Израиљу оцу свом у Гесем; и кад га виде Јаков, паде му око врата, и плака дуго о врату његовом. И рече Израиљ Јосифу: Сада не марим умрети кад сам те видео да си јоште жив. (1 Мој: 46:29,30) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2014 (Зач. 32). 18. Док он тако говораше њима, гле, кнез један дође и клањаше му се говорећи: Кћи моја сад умрије; него дођи и стави на њу руку своју, и оживјеће. 19. И уставши Исус пође за њим, и ученици његови. 20. И гле, жена која је дванаест година боловала од течења крви приступи састраг и дохвати се скута хаљине његове. 21. Јер говораше у себи: Ако се само дотакнем хаљине његове, оздравићу. 22. А Исус, обазревши се и видјевши је, рече: Не бој се, кћери, вјера твоја спасла те је. И оздрави жена од онога часа. 23. И дошавши Исус у дом кнежев и видјевши свираче и народ ускомешан, рече им: 24. Одступите, јер дјевојка није умрла, него спава. И подсмијеваху му се. 25. А кад истјера народ, уђе и ухвати је за руку, и устаде дјевојка. 26. И пронесе се глас о овоме по свој земљи оној. Vesna Milovic је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2014 Jer ste posredstvom vere blagodaću spaseni, i to nije od vas, - Božiji je dar; ne od dela, da se niko ne pohvali. Efesci 2:8-9 Дуња је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Децембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2014 Дух дише где хоће... "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2014 (Зач. 76). 18. Заиста вам кажем: Што год свежете на земљи биће свезано на небу, и што год раздријешите на земљи биће раздријешено на небу. 19. Опет вам заиста кажем: Ако се два од вас сложе на земљи у било којој ствари за коју се узмоле, даће им Отац мој који је на небесима. 20. Јер гдје су два или три сабрана у име моје, ондје сам и ја међу њима. 21. Тада му приступи Петар и рече: Господе, колико пута, ако ми згријеши брат мој, да му опростим? До седам ли пута? 22. Рече му Исус: Не велим ти до седам пута, него до седамдесет пута седам. Мarija and Vesna Milovic је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2014 2. Испуните моју радост, да једно мислите, једну љубав имате, једнодушни и једномислени: 3. Ништа не чините уз пркос или за празну славу; него понизношћу чините један другога већег од себе. 4. Не гледајте сваки за своје, него и за другијех. Мarija and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 31, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2014 Kоринћанима посланица друга светога апостола Павла. Глава I. 2. Благодат вам и мир од Бога оца нашега, и Господа Исуса Христа. 3. Благословен Бог и отац Господа нашега Исуса Христа, отац милости и Бог сваке утјехе, 4. Који нас утјешава у свакој невољи нашој, да бисмо могли утјешити оне који су у свакој невољи утјехом којом нас саме Бог утјешава. 5. Јер како се страдања Христова умножавају на нама тако се и утјеха наша умножава кроз Христа. 6. Ако ли смо пак у невољи, за вашу је утјеху и спасеније, које постаје у трпљењу тијех истијех страдања која и ми подносимо. 7. И надање наше тврдо је за вас. Ако ли се утјешавамо, за вашу је утјеху и спасеније, знајући да као што сте заједничари у нашему страдању тако и у утјеси. Мarija је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 У свету ћете имати жалост;али не бојте се - вели Господ Исус -ЈА САМ ПОБЕДИО СВЕТ!''(Јн.16.33) Vesna Milovic, Снежана, Човек Жоја and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 21, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2015 25. За то вам каже: не брините се за живот свој, шта ћете јести, или шта ћете пити; ни за тијело своје, у што ћете се обући. Није ли живот претежнији од хране, и тијело од одијела? 26. Погледајте на птице небеске како не сију, нити жњу, ни сабирају у житнице; па отац ваш небески храни их. Нијесте ли ви много претежнији од њих? 27. А ко од вас бринући се може примакнути расту својему лакат један? 28. И за одијело што се бринете? Погледајте на љиљане у пољу како расту; не труде се, нити преду. (Матеј, 6 гл ) Vesna Milovic, Kaludjerovic Sreten and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 7, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2015 И ако љубите оне који вас љубе, каква вам је хвала? Јер и грјешници љубе оне који њих љубе.И ако чините добро онима који вама чине добро, каква вам је хвала? Јер и грјешници чине тако.И ако дајете у зајам онима од којих се надате да ћете добити, каква вам је хвала? Јер и грјешници грјешницима дају у зајам да добију опет онолико.Лука 6 32-34 Снежана, Човек Жоја, Kaludjerovic Sreten and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука