Jump to content

Избори 2020 (21. Јун)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, Bilbija рече

... jer porezi se mogu i povecavato Mladjoni ako se oseti potreba za tim. To je zadatak Vlade i Parlamenta ...

Hvala Bogu pa imamo nacionaliste sa nasim najboljim interesima u Srcima i oni ce to raditi po potrebi Srpskog naroda! Nesebicni andjeli koji vladaju nasom nacijom!

Hvala ti Zeki, oci si mi otvorio, da nije bilo tebe ja to nikada ne bih shvatio.

Подели на овим сајтовима

Mladjoni izmedju 20 i 40 je ogromna razlika ... a uz put ti brojevi 20 i 40 su bili na onoj kamenoj ploci upisani koju je dobio Mojsije ili vam je svevisnji na neki drugi nacin javio ?

Pa ono, ako su izmedju 20-40 a ti imas iznad 40, znaci da sigurno opterecujes privredu i ostecujes ekonomski prosperitet svoji gradjana... zar ne?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, haveaniceday рече

Hvala Bogu pa imamo nacionaliste sa nasim najboljim interesima u Srcima i oni ce to raditi po potrebi Srpskog naroda! Nesebicni andjeli koji vladaju nasom nacijom!

Hvala ti Zeki, oci si mi otvorio, da nije bilo tebe ja to nikada ne bih shvatio.

Nema potrebe da shvatis ovo, bitno je da vecina sa pravom glasa to shvati a to je shvatila... tako da to da li si ti licno shvatio ili ne ne igra nikakvu ulogu ...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Bilbija рече

Ne znaci.

Znaci ovako Zekara, jos malo tvoje mudrosti da popijem. Porezi su super stvar, mogu da budu 1 % a mogu i 90 %, ja i ti to ne moze da razumemo nego treba da andjemo nekog Nacionalistu andjeskog srca koji ce da brine za svoj narod i da im postavi najbolje moguce poreze?

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Bilbija рече

Trenutna stopa u Srbiji je odlicna, prihodi drzavni rastu, strane investicije su velike, smanjuje se nezaposlenost, rastu plate i penzije, drzava je u stanju da se uspesno izbori i sa problemima poput ove epidemije ...znaci optimalno je za sada i nista ne treba mnenjati...

Otprilike kao u SFRJ... slično kao i u SFRJ dok je sve to sjajno iz nekog misterioznog razloga javni dug stalno raste... razlika je i u tome što je danas Srbija već skoro duplo više dužna nego što je bila dužna cela SFRJ... sjajna budućnost... zlatno doba...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Bilbija рече

Nema potrebe da shvatis ovo, bitno je da vecina sa pravom glasa to shvati a to je shvatila... tako da to da li si ti licno shvatio ili ne ne igra nikakvu ulogu ...

Pa ono, sa obzirom koliko je ljudi otislo iz srbije, koliko ce tek otici, koliko ce srpskih beba progovoriti nemacki umesto srpski, odlicno kapiraju! Svaka im cast stvarno.

Al ti si iz te branse, tvoja deca kapiram da bolje zbore talijanski, verovatno ce i da se udaju za neke talijane, tvoji praunuci nece ni da znaju da im je predadeda bio srbin.. pa se ni ne cudim sto podrzavas ove toliko. :)

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Avocado рече

Otprilike kao u SFRJ... slično kao i u SFRJ dok je sve to sjajno iz nekog misterioznog razloga javni dug stalno raste... razlika je i u tome što je danas Srbija već skoro duplo više dužna nego što je bila dužna cela SFRJ... sjajna budućnost... zlatno doba...

Sta ti znacu duplo vise duzna? U nominalnoj vrednosti dolara?  Pokusaj da budes precizniji ...jer milion dolaran pren 50 godine nije isto sto i milion danas..

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Bilbija рече

Sta ti znacu duplo vise duzna? U nominalnoj vrednosti dolara?  Pokusaj da budes precizniji ...jer milion dolaran pren 50 godine nije isto sto i milion danas..

Bas to znaci, duplo vise duzna. Zna on sta je inflacija. Dao bih ti grafik nego ne smem, ce se ljutis.

Подели на овим сајтовима

Pa ono, sa obzirom koliko je ljudi otislo iz srbije, koliko ce tek otici, koliko ce srpskih beba progovoriti nemacki umesto srpski, odlicno kapiraju! Svaka im cast stvarno.

Al ti si iz te branse, tvoja deca kapiram da bolje zbore talijanski, verovatno ce i da se udaju za neke talijane, tvoji praunuci nece ni da znaju da im je predadeda bio srbin.. pa se ni ne cudim sto podrzavas ove toliko. :)

Pa u pravu si , samo dan ti javim i da se u Italiji placa porez i to ihahaj a opet im ne smeta da prave Maserati, Ferari, FIAT itd i da cak investiraju van Italije ... A gusi ih drzava sa porezom... kako bi ti to protumacio...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, haveaniceday рече

Bas to znaci, duplo vise duzna. Zna on sta je inflacija. Dao bih ti grafik nego ne smem, ce se ljutis.

Da samo opet pokusava da sa grafikonima objasnis nesto puno kompleksnije...

Krediti, strane investicije, uvoz, izvoz, stopa zaposlenosti, kupovna moc ...sve to se racuna a ne samo jedna komponenta i onda na osnovu te jedne komponente se izvodi zakljucak...

Подели на овим сајтовима

Pa u pravu si , samo dan ti javim i da se u Italiji placa porez i to ihahaj a opet im ne smeta da prave Maserati, Ferari, FIAT itd i da cak investiraju van Italije ... A gusi ih drzava sa porezom... kako bi ti to protumacio...

Pa placa se, ti placas da bi oni davali fiatu da ne crkne. :)

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Bilbija рече

Da samo opet pokusava da sa grafikonima objasnis nesto puno kompleksnije...

Krediti, strane investicije, uvoz, izvoz, stopa zaposlenosti, kupovna moc ...sve to se racuna a ne samo jedna komponenta i onda na osnovu te jedne komponente se izvodi zakljucak...

Ja i necu jednu komponentu, ja i prikazujem sve komponente. Al da bi sagledao sve, moras svaki pojedinacno.

Srbija trenutno ima solidno jaku it industriju. Ta solidno jaka it industrija se gradila na relativno niskim porezima za zaposljavanje preko agencija. Ona je zasluzna za vecinu rasta u Srbiji.  Dakle koristeci rupu u zakonu imali smo rast.

Sada su krenuli da stiskaju tu rupu, i sjebace tu industriju. Ostace par velikih giganta koji su svoje mesto zauzeli ali ce formiranje manjih kompanija da se obustavi. Ti mislis da je to super, ja mislim da je to smece.

Подели на овим сајтовима

Pa placa se, ti placas da bi oni davali fiatu da ne crkne. :)

Naravno, i radnici FIATA rade, primaju platu i sa njom kupuju moje proizvode tako da ni ja ne crknem ...to je poenta poreske politike, da svi rade i da zive a ne da se pojedini obogate i cuvaju bogatstvo .. to je i uloga novca, poreza, makroekonomije da se para vrti, da privreda ne stagnira, da se proizvodi i kupuje a ne da se slazu pare u slamarici..

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Bilbija рече

Nominalno... ok, realorizovano je samo "isto" isto dužna kao cela SFRJ pre raspada.... hip hip hooray...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...