Jump to content

Избори 2020 (21. Јун)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, haveaniceday рече

Pa iz njihovog, oni ce to i da plate. Pozajmio od njihove buducnosti. Nije sigurno platio iz svog.

Stampanjem se mnozi "broj novcanica" a ne novac u smislu vrednosti. Novac u smislu vrednosti si "mnozi" jedino produktivnoscu i proizvodnjom.

Pa cekaj stani, ja sam mislio da vi libertarijanci to ne volite? Uzimanje iz jednog dzepa, krediti, vracanje kredita, novac bez pokrica itd? Trump se ponasa kao Vucic, identicno. samo sto je Vucic podelio po 100 evrica aTrump , onako , bio siruke ruke pa podelio po 1200 bez pokrica ... tek trebaju amerka deca da zarade i vrate taj dug?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Bilbija рече

Pa cekaj stani, ja sam mislio da vi libertarijanci to ne volite? Uzimanje iz jednog dzepa, krediti, vracanje kredita, novac bez pokrica itd? Trump se ponasa kao Vucic, identicno. samo sto je Vucic podelio po 100 evrica aTrump , onako , bio siruke ruke pa podelio po 1200 bez pokrica ... tek trebaju amerka deca da zarade i vrate taj dug?

Ne volimo, ne znam sta je problem. Sta sad, ja treba da volim svaki Trampov potez? Pif da si ti ziv i zdrav ja ne volim jedno 50 % tranpovih poteza.... 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, haveaniceday рече

A kakve to veze ima, jel to cisto da skrenes malo temu sa rasipanja para koje vrse ovi tvoji radikali koji su promenili tim cim su namirisali pare? :)

Ne nego pitam, kaze da je danas gore nego pre 40 godina pa ko velim ima li neki podatak? Manje kola na putevima, manje srba u Grckoj na letovanju nego nekad ?... To bi bilo "gore" po meni  :)) 

Подели на овим сајтовима

Ne nego pitam, kaze da je danas gore nego pre 40 godina pa ko velim ima li neki podatak? Manje kola na putevima, manje srba u Grckoj na letovanju nego nekad ?... To bi bilo "gore" po meni  :)) 

Sa obzirom da je za tih 40 godina ceo svet napredovao, bilo bi zabrinjavajuce da je danas gore, moramo mi i taj kajmak da pokupimo malo od globalnog ekonomskog napretka... al to ne znaci da je ovo neka dobra politika koja se vodi.

Подели на овим сајтовима

elem dame i gospodo evo vam @Bilbija to vam je vecina Srbalja, pa vi vidite ocete li da se ujedinimo oko smanjenja poreza u Srbiji ili hocemo da diskutujemo o kosovu, Eu i ostalim glupostima....

Hebiga cak i svi da odemo u Nemacku ili Italiju, ipak ce to biti Nemacka ili Italija a ne Srbija.... i uvek ce vas gledati kao stranca ma koliko fini bili.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, haveaniceday рече

Ne volimo, ne znam sta je problem. Sta sad, ja treba da volim svaki Trampov potez? Pif da si ti ziv i zdrav ja ne volim jedno 50 % tranpovih poteza.... 

Ih svaki Trumpov pèotez? Ponasa se kao Josip Broz Tito a vi to tolerisete. Stampa pare kao New York Times novine, deli tudje i sakom i kapom a ovamo vi ste kao neki protivnici Keynzijanske ekonomije, hocete zlatnio  standard i slicno ... Ponastae se kao kada bi jevreji proglasili himlera za mesiju ...

Подели на овим сајтовима

Pazi Trump deli novac bez pokrica, podize carine, zabranjuje rad americkim firmama, zabranjuje izvoz u Kinu, uvoz iz Kine a on libertarijancima uzor :)) :))

Pa mislim stvarno nema smisla, kada bi stavio srp i cekic na americku zastavu vama bi iu to bilo OK ..  :)) :)) 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Bilbija рече

Ih svaki Trumpov pèotez? Ponasa se kao Josip Broz Tito a vi to tolerisete. Stampa pare kao New York Times novine, deli tudje i sakom i kapom a ovamo vi ste kao neki protivnici Keynzijanske ekonomije, hocete zlatnio  standard i slicno ... Ponastae se kao kada bi jevreji proglasili himlera za mesiju ...

Bas tako isto a? Kako si sve u pravu , ne znam kako da ti odg .... iq200
|
image.png.cdd923dae85928e8b84117b74150699d.png

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Bilbija рече

Pazi Trump deli novac bez pokrica, podize carine, zabranjuje rad americkim firmama, zabranjuje izvoz u Kinu, uvoz iz Kine a on libertarijancima uzor :)) :))

Pa mislim stvarno nema smisla, kada bi stavio srp i cekic na americku zastavu vama bi iu to bilo OK ..  :)) :)) 

zamisli co'ece, lupio carine komunistima koji su pre toga lupili carine americi - to je jako antilibertarijanski kada hoces 0 % carina u oba pravca, cist komunizam ?

Подели на овим сајтовима

zamisli co'ece, lupio carine komunistima koji su pre toga lupili carine americi - to je jako antilibertarijanski kada hoces 0 % carina u oba pravca, cist komunizam ?

Znaci Trump prihvatio komunizam? OK onda udrite po njemu jer je kao Centralni komitet komunisticke partije kine  ... :)) 

Подели на овим сајтовима

Znaci Trump prihvatio komunizam? OK onda udrite po njemu jer je kao Centralni komitet komunisticke partije kine  ... :)) 

Isti totalno, lupio carine jednoj zemlji, i dao kratkotrajnu pomoc ljudima za ekonomiju koju su zatvorili.... ja taj nivo komunizma ne mogu evo!

Подели на овим сајтовима

Isti totalno, lupio carine jednoj zemlji, i dao kratkotrajnu pomoc ljudima za ekonomiju koju su zatvorili.... ja taj nivo komunizma ne mogu evo!

Isto kao Milosevic ...uveoi sankcije Sloveniji onomad, zajam za brze pruge srbije ... Milosevic bio baja k'o Trump znaci ...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...