Jump to content

Избори 2020 (21. Јун)

Оцени ову тему

Препоручена порука

image.png.8603f9273046ea5dfb0b5921bf9251c2.png

Ух, проклето Ђиласово дрвеће! Режи то тамо!

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

Неко лепо рече,на овим изборима се бира опозиција,а не власт,дакле ово нису избори,ово је циркус,у пропалој држави Србији,дакле једино разумно решење јесте:

unnamed.jpg

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

A tek ovo..12:smeha:!

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Иако ме смара више тема и све смо рекли и све се зна и...мада стално ничу гафови и смицалице како власти тако и оних других.

Наишао сам на ово сад, претурајући по сликама, тражећи позадину за десктоп:
Усликано је 2017-01-29 11:03:00 у Уранополису, иза се виде обриси канцеларије за издавање Светогорских виза (диамонитирион).

P1060833.JPG

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

Čovječe Vučić je lud, pishooo...

Подели на овим сајтовима

Kada SPO poziva, hm.... 

Ali ipak idite na izbore. To vam je državna i demokratska, to vam je srpska, narodna dužnost. I ako nemate za koga da glasate, onda glasajte nevažeći. Precrtajte listić, napišite psovku, bilo šta, budite kreativni :smeh1:

Ako imamo tihu okupaciju (vlast i opozicija po istoj režiji, jedni pozivaju na izbore, drugi na bojkot, pa da), onda igrajmo našu igru sa njom, ono tiha okupacija, tihi otpor ;)

JUGMEDIA.RS

Gradski odbor Srpskog pokreta obnove Leskovac doneo je odluku da na predstojećim republičkim i lokalnim izborima u potpunosti...

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

On 18.6.2020. at 20:38, Зосима рече

Неко лепо рече,на овим изборима се бира опозиција,а не власт,дакле ово нису избори,ово је циркус,у пропалој држави Србији,дакле једино разумно решење јесте:

unnamed.jpg

И како се осећа човек који се нада у утопији и залудност?Интересује ђе тај осећај немоћи и узалудног ината?

Подели на овим сајтовима

On 18.6.2020. at 21:28, gavrosaurus рече

Иако ме смара више тема и све смо рекли и све се зна и...мада стално ничу гафови и смицалице како власти тако и оних других.

Наишао сам на ово сад, претурајући по сликама, тражећи позадину за десктоп:
Усликано је 2017-01-29 11:03:00 у Уранополису, иза се виде обриси канцеларије за издавање Светогорских виза (диамонитирион).

P1060833.JPG

Зар латиница у сред Грчке у улаза на Атос!

Графит више говори о писцу но о описаном.

Подели на овим сајтовима

PEnzioneri i sigurni glasovi prosli i opet juzna pruga slaba. Blaga panikica u redovima SNS (ali blaga, zabole ih realno :) )... sad krece agresivna akcija isterivanja na glasanje :D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...