Jump to content

Избори 2020 (21. Јун)

Оцени ову тему

Препоручена порука

1 hour ago, cloudking said:

povadili zardinjere i cvece

Kod vas se još uvek trude da, maker pred izbore, prave potemkinova sela. U Pančevu gradska vlast rešila, pre nedelju dana, da poseče ( za sada) deo parka, koji tu postoji stotinjak godina. Da bi napravili, pa naravno, veći parking za Opštinu! Posekli zdravo drveće, počupali dekorativno šiblje i cveče sa travnatih površina i iz žardinjera a i žardinjere porušili. Pančevci se preko fb organizovali za protest. Par dana pre protesta,  gradska menadžerka (inače frizerka, sa brže-bolje završenim nekim od dopisnih fakulteta) na TV  da izjavu Ma ne, nije parking već se dogradjuje kanalizaciona I vodovodna mreža, i nakon toga prestanu radovi. Par dana nakon protesta, svet se okupio da zasadi cveće na ogoljenim površinama. Naravno, inspektori ispisali prijave za sadjenje cveća na javnim površinama.

To danas izgleda ovako (a i to je samo deo uništenog)

image.png.1014e2275a937296fff533412dc9b19f.png

a pre seče (u pozadini, levo od zgrade)

image.png.3928a16a9808ae8529d39717877d6ad0.png

Inspektor (u prvom planu) i vandali što sade cveće.

Pančevo Si Ti - Juče su slobodni građani Pančeva sadnjom... | Facebook

Подели на овим сајтовима

2 hours ago, Avocado said:

Malo manje od 62k dobiješ ako poslodavac potroši 100k... zbog nekih fiksnih neoporezivih iznosa malo više (procentualno) ti ostaje ako je manja plata... evo ti kalkulatori:

https://www.adviser.rs/kalkulator-obracuna-zarada-sa-neto-na-bruto/

https://www.adviser.rs/kalkulator-obracuna-zarada-sa-bruto-na-neto/

To je samo plata, a na to kada se doda pdv i akcize na benzin koji koristis da bi se vozio do posla i koja povecava cenu proizvoda, pa registracija automobila.
Drzava kalemi cene samo tako.

za 7 litra dizela ja prodjem 100 kilometara i to me kosta 1050 dinara, od tih 1050 dinara oko 500 je uzela drzava (nakalemila na cenu).

Znam da zans ti to, pisem ovako za javnost.... cisto da imaju uvid koliko placaju sve drzavne usluge, strancki zaposlene itd.

Al da izvines jebem ti ja zemlju koja vise rejdzuje zbog seche drveca nego zbog ovoga. I treba da nam se desi sve sto nam se desava. Ja i dalje cekam jednog politicara sem Radulovica koji ce da stavi fiskalnu odgovornost, poreze i ostalo kao nesto bitno....

Stvarno mi ne pada na pamet da glasam i podrzavam sergeja koji mi prica da je "liberalni kapitalizam najveci problem" i kada on dodje da nam uvede blagodetnu socio demokratiju vise nece da seku drvece...

rmsh bre tamo. (ne avocado nego sergej)

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, haveaniceday said:

? pa ti mene zajebavas.. ....

ne_shvata

1 hour ago, haveaniceday said:

Znaci ti se slazes sa mnom da se agencije kao rem koriste u politicke svrhe? ok, drago mi je da smo razjasnili.

Naravno da mislim da se državne agencije koriste u političke svrhe... i bolnice... i deca... i pandemije... svašta se koristi u političke svrhe...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, florenntina рече

Vazi, a ti kada se malo odmoris uzmi pa polako procitaj jos jednom sve ove afere i nesrece koje su napravili ovi banditi na vlasti. Opustosili su Srbiju i unistili dostojanstvo svakom postenom coveku i radniku. Onda dobro razmisli da li ces takvim ljudima dozvoliti da i dalje kroje buducnost tvojoj deci.

Невероватно је како људи резонују као да су пали с Марса. Па није Србија пропала због СНС, већ због политике ,,слаба Србија, јака Југославија" коју су свом снагом подржале западне силе. А та агонија почиње још раније, под Турцима, који нам нису сишли са грбаче сто година дуже због блиставих Енглеза. Колико новонасталих нација око нас само зарад притиска и слабљења Србије. А сад си ти паметна тамо у Канади. :)

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

13 minutes ago, Milan Nikolic said:

Па није Србија пропала због СНС, већ због политике ,,слаба Србија, јака Југославија" коју су свом снагом подржале западне силе. :)

Ako nesto zameram vama SNSovcima to je ta politika gde ste odlicni sa zapadom a u isto vreme propagirate narodu kako ste vi neka anti-zapadna stranka u sustini.

U sustini niste. Vi ste zapadni ljudi, i sluzite zapadu (sto ne kazem da je lose) ali glupo je da se folirate.

Srbija svakako nije propala zbog SNS i da dodje bilo ko od ovih iz opozicije slicno ce da bude. Mozda ce malo manje da prebijaju opoizcione politcare, ali ce korupcija, lose ekonomsko stanje i iseljavanje ljudi da ostane isto.

ono cemu se ja najvise divim jeste vase uverenje da Vucic nece da prizna Kosovo. Njemu ako bi evropa prestala da salje lovu srbija bi pukla u roku od godinu dana, nezaposlenost bi nam skocila na 30-40 % a BDP propao ukoliko bi nastavio sa istom polikom.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Avocado said:

Naravno da mislim da se državne agencije koriste u političke svrhe... i bolnice... i deca... i pandemije... svašta se koristi u političke svrhe...

Dobor makar nesto da se slozimo..... posle ovoliko postova. Meni je dosta.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Milan Nikolic said:

Невероватно је како људи резонују као да су пали с Марса. Па није Србија пропала због СНС, већ због политике ,,слаба Србија, јака Југославија" коју су свом снагом подржале западне силе. А та агонија почиње још раније, под Турцима, који нам нису сишли са грбаче сто година дуже због блиставих Енглеза. Колико новонасталих нација око нас само зарад притиска и слабљења Србије. А сад си ти паметна тамо у Канади. :)

Srbija je propala zbog SNS. 
Pljackate moje pare i dajete ih sebi. Punite guzice jedni drugima i poklanjate kumovima firme  i drzavna zemljista kao da su igracke.
U stanju ste da se poserete na svaki propis ukoliko vam krsenje istog omogucava finansijasku dobit.

Postavili ste debile i idiote na kljucna mesta i dali zaposlesnje nesposobnim seljacinama samo zato jer znate da ce vam zbog toga biti verni do groba jer inace ni u najludjim snovima ne bi mogli da zamisle da oni, budale, nikogovici, propaliteti, probisveti, neznalice i seljacine, ikada imaju sami priliku da ughlave dupe u neku fotelju gde ce im neko davati tudje pare za nerad.

SNS podrzavaju iskljucivo takve figure. Ljudi koji su mentalnog sklopa da budu cobani na zlatiboru (jedva) a sad trenutno uzvaju u "kancelarijama, savetima, odborima i komisijama"

Nema ni govora o tome da pocinjemo pricu od pre vucica  i kako je propast srbije pocela mnogo pre.... to su price za malu decu. Ovo sto radi SNS ukoliko srbija to prezivi, pisace se po knjigama i izucavace se na konzervatorijumima.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

56 minutes ago, haveaniceday said:

Srbija svakako nije propala zbog SNS i da dodje bilo ko od ovih iz opozicije slicno ce da bude.

СНС ће свакако докрајичити Србију јер су успели оно што није ни Слоби - да потпуно разоре све институције које чине било коју државу државом.

Немамо Скупштину, немамо Владу, немамо судство, образовање нам је пало на најниже гране у историји због штанцовања лажних доктората, полиција је страначка, од војске је Воолин направио обданиште. 

Потпуно контролишу 99% медија (ни то није успело Слоби), на све позиције у држави су постављени обични страначки послушници и најчешће тотално некомпетентан страначки кадар (то је радио и Слоба и они после њега, али ови су свему дали нову димензију).

Србија је Вучић - човек који одлучује о апсолутно свему и не одговара никоме. Само од њега има да се опорављамо богзна колко дуго. Ако се опоравимо уопште.

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, GeniusAtWork said:

СНС ће свакако докрајичити Србију јер су успели оно што није ни Слоби - да потпуно разоре све институције које чине било коју државу државом.

Ja iskreno mislim da je to pocelo sa Tadicem. Samo sto je Tadic imao "restrain" pa nije koristio sve politicke i zakonske alate koje je imao na raspolaganju. Problem sa svim centralistickim sistemima jeste sto oni ne izgledaju tako lose dok imas dobrog "centralistu" na vlasti, ali postanu problem kada dodje los centralisti.

Marko Aurelije nije bio los diktator ali je Neron bio ocajan. Zato treba da ogranicimo vlast u Srbiji, i ne vidim sustinsku promenu u Srbiji dok se vlast ne ogranici. Teoretski da dodje bilo ko iz opozicije, ostace sve ove rupe i ovi sistemi koje Vucic koristi, i doci ce neki novi Vucic da ih iskoristi odmah posle tog.

Nazalost - o tome niko ne prica.

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, haveaniceday said:

Ja iskreno mislim da je to pocelo sa Tadicem. Samo sto je Tadic imao "restrain" pa nije koristio sve politicke i zakonske alate koje je imao na raspolaganju. Problem sa svim centralistickim sistemima jeste sto oni ne izgledaju tako lose dok imas dobrog "centralistu" na vlasti, ali postanu problem kada dodje los centralisti.

Marko Aurelije nije bio los diktator ali je Neron bio ocajan. Zato treba da ogranicimo vlast u Srbiji, i ne vidim sustinsku promenu u Srbiji dok se vlast ne ogranici. Teoretski da dodje bilo ko iz opozicije, ostace sve ove rupe i ovi sistemi koje Vucic koristi, i doci ce neki novi Vucic da ih iskoristi odmah posle tog.

Nazalost - o tome niko ne prica.

U potpunosti sam saglasan sa svime sto si napisao.
Vucic je zapravo toliko napravio sranja da je vise bespredmetno uopste i govoriti  o Tadicevim sranjima (a bilo ih je, i-ha!)...
To je kao da imas zlog ocuha koji ti zabranjuje da se vidjas s drustvom a onda dobijes novog ocuha koji te vezuje u dzak i udara metalnom sipkom...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...