Jump to content

Избори 2020 (21. Јун)

Оцени ову тему

Препоручена порука

15 minutes ago, Рапсоди said:

Који је постотак пензионера у Србији у односу на остале старосне изборне групе ?  90 посто пензионера ће гласати за њега . Нажалост . 

Ако се не варам има око 1,7 милиона пензионера. Значи негде око 25% укупне популације.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, florenntina рече

To ne moze da se menja. Svako ima slobodu da bira koga hoce. Ako im je ok, neka ga biraju.

Ono sto je uzasno frustrirajuce i iritantno jeste da ce Srbijom vladati stranka protiv koje je vecina naroda. Razumem i losi izborni uslovi i losa opozicija i sto cuda ALI zar je moguce da ne postoji trenutno alternativa Vicicu iako znamo da bi mozda jedino Seselj ili Ivica Dacic mogao biti gori od njega? Eto, tu jednacinu ja ne mogu da resim!

Pa ili smo mi poludeli, maxohisti, nihilisti ili ljudi jednostavno masovno lazu? Ne razumem stvarno!

Да гласамо за Трампа :smeh1: шта би нам фалило,  верујући човек. :)

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, GeniusAtWork рече

Ако се не варам има око 1,7 милиона пензионера. Значи негде око 25% укупне популације.

А гласачког тела ?  Имамо  популацију која не гласа .

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Milan Nikolic said:

@Avocado 

Мени је тако одвратно како говориш када погледам емисију на N1.

Jel? Hajde nađi nešto slično... nešto gde intervju počinje sa (parafraziram) "pitanjem":  hajde nam pričajte o tome koliko ste sjajni i da li su građani svesni koliko je značajno to što ste uradili?

Али сасвим је нормално да телевизије имају своју уређивачку политику.

Tako je... ono što nije normalno je da budu propagandni servis... postoji razlika između medija čija uređivačka politika vuče više ili manje na neku stranu i medija koji je samo propagandna mašina neke stranke ili diktatora... recimo u Americi, FOX je prilično konzervativan i uvek će posmatrati stvari iz tog ugla i samim tim držati stranu republikancima... ali baš iz tog razloga će i kritikovati nekog republikanca kada uradi nešto što je pogrešno iz perspektive FOX-a,,, to u Vučićevim medijima ne postoji... jer oni nemaju neku ideologiju i neku uređivačku politiku... samo su propagandni servis...

Ипак, сећам се 2010. и тих година како је изгледала РТС. То је било буквално да повраћаш од Ђиласове и Тадићеве пропаганде.

Ne sećaš se ili si postao senilan... (cenim da je selektivna amnezija)... evo da ti osvežim pamćenje:

WWW.ISTINOMER.RS

Gostujući u emisiji „Pres i ja“ kod Zorana Panovića na Radio-televiziji Vojvodina (RTV), narodni poslanik Vladimir Đukanović...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

15 minutes ago, Рапсоди said:

А гласачког тела ?  Имамо  популацију која не гласа .

По званичним подацима РИКа, бирача има 6,739,441. Што би значило да пензионера има отприлике као што сам поменуо, 25%.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Avocado рече

Jel? Hajde nađi nešto slično... nešto gde intervju počinje sa (parafraziram) "pitanjem":  hajde nam pričajte o tome koliko ste sjajni i da li su građani svesni koliko je značajno to što ste uradili?

Како можеш да упоређујеш једно са другим? Стварно ми ниси јасан.

Погледај и сам какву причу има већина опозиције, поготово ови који су запенили на Вучића. Нема код њих никакве приче ни о чему осим о Вучићу. Нема питања шта сте урадили или шта планирате да урадите. Тотално лудило. Само Вучић па Вучић, најгори на свету. Стварно страшно, баш је ужасан Вучић. Само нека настави тако.

пре 8 минута, Avocado рече

Ne sećaš se ili si postao senilan

Ваљда памтим како је било пре десет година, тада сам упознао будућу жену и гостовао код њених родитеља, гледао телевизију често, па ваљда знам шта је било на РТС-у. Ти ћеш да ми причаш. Било је као да си у зони сумрака од пропагандних реклама владајуће странке.

• Свиђа ми се 1

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

53 minutes ago, florenntina said:

Ok, razumela sam. Dakle, ako ne izadjemo na izbore, oni koji pobede (SNS) bice legalna vlast koju legalno mozemo smeniti samo na sledecim izborima.

To se dešava i ako izađemo i ako ne izađemo na izbore... kao da to sve vreme zaboravljaš...

53 minutes ago, florenntina said:

Hajde da razmotrimo sada legitimitet. Ako se nekim cudom vecina oppzicije dogovori za bojkot i npr. oko 60% gradjana ne izadje na izbore, vlast otprilike nece biti legitimna ali ce i dalje legalno vladati. Sta mislis da bi u toj konkretnoj situaciji neko ko je protiv Vucica a bojkotovao je izbore mogao uraditi? Da protestvuje? Ono sto ja ne razumem je kako bi neizlaskom poboljsali situaciju? Kako bi se tacno izborili za bolje izborne uslove ako su izbori jedino legalno sredstvo da se poveca uticaj alternative a mi to stedstvo bojkotujemo?

Opozicija je prošli put izašla na izbore... dobili su nešto mesta u parlamentu... onda su svako malo, trajno ili privremeno napuštali tu istu skupštinu zbog zloupotreba SNS-a... zapravo je daleko logičnije pitanje zašto nisu bojkotovali i prošle izbore (s obzirom da su veći deo mandata proveli van skupštine) nego zašto treba bojkotovati ove izbore...

Takođe, bojkot skupštine je doveo do toga da SNSovi poprave uslove... jer iako to deluje čudno, psihopati je taj privid demokratije bitan... zato i pokušava da slomi bojkot...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Just now, Milan Nikolic said:

Како можеш да упоређујеш једно са другим? Стварно ми ниси јасан.

Pa ti si poredio? Ti si rekao da je isto tako na N1, pa sam te pitao da mi nađeš jedan primer toga...

Just now, Milan Nikolic said:

Ваљда памтим како је било пре десет година, тада сам упознао будућу жену и гостовао код њених родитеља, гледао телевизију често, па ваљда знам шта је било на РТС-у. Ти ћеш да ми причаш. Било је као да си у зони сумрака од пропагандних реклама владајуће странке.

Samo osveži pamćenje... ume da se pokvari pamćenje od pokvarenih sendviča... otvori link i linkove na njemu... neće da ugrizu... podseti se kako su SNSovci redovno gostovali na RTS-u dok su bili u opoziciji... da ne ispadaš smešan...

Подели на овим сајтовима

Немој да провоцираш, ниси фер саговорник. Био је једном Тома Николић у дебати са Тадићем, нађи ми још нешто ако је било. А за медије које је опозиција имала пре десетак година, знам само за једну радио станицу.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Avocado рече

Pa ti si poredio?

Поредио сам одвратност која је теби на једним телевизијама а мени на другим. Различити су укуси. Међутим, ти ненормално поредиш теме и питања која водитељи постављају политичарима. Наравно да актуелна власт има шта да одговари и да понуди. А шта има опозиција? Има ли она одговор и предлоге о општим питањима, Космету, економији итд. или је тема само лик Вучића?

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

10 hours ago, Avocado said:

Mensčini da su se svi oni poprilično zabrinuli da njihov pulen ne izgubi legitimitet...

Управо. Бојкотом би се оголила диктатура у Србији и онда би ЕУ и САД имали огромних проблема да наставе да  отворено подржавају диктатора усред Европе.

Што само показује колико је бојкот био одлична (а можда и једина добра) идеја у овим условима...

Подели на овим сајтовима

пре 36 минута, Дејан рече

Pošto je jako važno gledati unapred i planirati budućnost, jeste li isplanirali kojom metodom ćete lečiti frustraciju kada SNS pobedi na izborima?

Писаћемо у теми за фрустрације. А како ћете ви лечити грижу савести што сте подржали победника у нефер изборима?

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...