Jump to content

Da li je 5G mreža opasna?

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 29.5.2020. at 10:45, Avocado рече

Link koji si postavio govori o tome da će on da pomogne Pentagonu (za pare naravno) a ne obrnuto...

Не везано за теорије завере, пре петнаестак година причао нам професор да ако хоћемо да будемо у току са новим технологијама пратимо ДАРПА пројекат. Чињеница да смо на овом технолошком нивоу управо захваљујући том пројекту.

Не знам каква је ситуација сада и дал су и даље они носиоци напретка, ил се ситуација променила у корист индустрије.

Подели на овим сајтовима

Ima neka sumanuta italijanka koja je ubedjena da je G5 opasna. :))

Kada Conte ( Italijanski premijer) telefonira Bil Gatesu da bi nam za 160 milona ubrizgali merkurio u vene i tako nas pretvorili u male robote kojima uz pomoc mreze G5 mogu da povecaju telsenu temperaturu i tako nas ubiju ....

:)) :)) 

Подели на овим сајтовима

PubMed :0426_feel:

PUBMED.NCBI.NLM.NIH.GOV

In this research, we show that 5G millimeter waves could be absorbed by dermatologic cells acting like antennas, transferred...

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Branka62 рече

PUBMED.NCBI.NLM.NIH.GOV

In this research, we show that 5G millimeter waves could be absorbed by dermatologic cells acting like antennas, transferred...

WTF??? Jel ovo neka šala, ne vjerujem šta čitam!!! 12:smeha:12:smeha:12:smeha:

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 49 минута, Branka62 рече

PUBMED.NCBI.NLM.NIH.GOV

@Avocado

Дотакли смо више пута у расправама стање савремене ”науке” и веровање истој...

Подели на овим сајтовима

Кад кликнете на појединачне ауторе, можете наћи још занимљивих радова, рецимо овај:

PUBMED.NCBI.NLM.NIH.GOV

It is concluded that DNA waves could be used extensively in imaging and provide for us the exact information about evolutions of DNAs interior of biological systems.

Међу ауторима има и наших, са ВМА и из ”Лазе”. А занимљиву информацију открива и википедијина страница о ”ДНК таласима”:

Цитат

The idea was introduced by the Nobel laureate Luc Montagnier in 2009.[2] It is similar in principle to water memory, a concept popularised by Jacques Benveniste in 1988.[3]

Ево и оригиналног рада о томе, такође на PubMed-у:

PUBMED.NCBI.NLM.NIH.GOV

The experimental conditions by which electromagnetic signals (EMS) of low frequency can be emitted by diluted aqueous solutions of some bacterial and viral DNAs are described. That...

Подели на овим сајтовима

пре 40 минута, Juanito рече

@Avocado

Jesmo... mada sam skeptičan prema ideji da je to toliko novo... znaš i sam koliko je u istoriji bilo naučnika sa pogrešnim idejama, lošim eksperimenima, itd...

Sad sigurno ima toga više ali mislim da je to samo zato što ima više naučnika (i "naučnika") i više naučnih institucija... a i lakše je napisati i objaviti rad... ima i više naučnih časopisa...

• Свиђа ми се 1

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Evo šta se još može naći na tom pubmed-u:

PUBMED.NCBI.NLM.NIH.GOV

The influence of a homeopathic high dilution of gibberellic acid on wheat growth was studied at different seasons of the year...

Rastvorena tečnost u razmjeri 10^(-30):0426_feel: pospješuje pšenične usjeve...

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 44 минута, Avocado рече

Jesmo... mada sam skeptičan prema ideji da je to toliko novo... znaš i sam koliko je u istoriji bilo naučnika sa pogrešnim idejama, lošim eksperimenima, itd...

Sad sigurno ima toga više ali mislim da je to samo zato što ima više naučnika (i "naučnika") i više naučnih institucija... a i lakše je napisati i objaviti rad... ima i više naučnih časopisa...

Ма уопште нису спорни научници с погрешним идејама. Штавише, нико не може искључити да је бар неко од њих геније који ће октрити нешто ново. И на крају, сасвим је могуће да неко буде изразити геније за неке ствари, а да буде чудак за друге, на пример Тесла или Њутн. 

Проблем је што се данас усталило веровање да је формална рецензија и читав тај систем који се развио око ње мера научности. До те мере да се рецензирани радови користе за доношење закона и прописа (на пример, регулација 5Г и других ем таласа који се користе у телекомуникацијама). А видимо колико је то погрешно. Не само да радови као ови горе с времена на време пролазе, они су изгледа изразито присутни у пољима ван физике, а често иза њих стоје имена успешних у другим пољима, попут француског нобеловца. Оно што ме је изненадило није постојање таквих научника (нити ми они сами по себи сметају из разлога наведених горе), него то да се радови који се противи фундаменталној физици уопште прихватају у званичним часописима без да се понуди алтернативна теорија, кад смо већ направили тај систем да филтрирамо ствари које поштују научни метод од оних које непоштују. Немам ништа против да се објављује и ово друго, ал онда то треба отворено да се каже и треба да престану да папрено наплаћују све то (они који наплаћују). У том случају би били бољи јавни репозиторијуми радова где би верификовани  научници и лаици коментарисали, рецимо у форми блогова. И онда би било много лакше доћи до неких закључака него овако кад имамо званичне цензоре који очигледно раде погрешно.

Подели на овим сајтовима

пре 53 минута, Branka62 рече

Garjajev trlja ruke a Lomonosov se prevrće u grobu.:)

M Fioranelli 1A Sepehri 1M G Roccia 1M Jafferany 2O Y Olisova 3, K M Lomonosov 3T Lotti 1 3

Кад сам у основној први пут чуо за Ломоносова, запитао сам се зашто он људима ломи носеве.

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Juanito рече

Кад сам у основној први пут чуо за Ломоносова, запитао сам се зашто он људима ломи носеве.

Ja sam himnu (Hej Sloveni) pevala Strina puca, duh salama... Sad za ovu strinu i da prodje, i strina može da puca, al ovaj salamni duh mi je bio čudan al ko velim, valjda ne razumem- mala sam.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Juanito рече

@Avocado

Док не пољуљамо темеље "старе науке" помике нећемо направити...

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...