Jump to content

Da li je 5G mreža opasna?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 6 часа, Дејан рече

Odgledao ceo klip, 5G mreža je melem na ranu u odnosu na ovu uobličeni organsku masu koja diše vazduh, jede hranu, prima platu bez ikakve konkretne koristi i smisla....

Jel mogu ja da tužim ovo?

Ovo mi je nanelo sve vidove duševnih i telesnih povreda, uvreda, bolova..

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Дејан рече

Jel mogu ja da tužim ovo?

Mene je mučilo sasvim drugo pitanje, dok sam je posmatrala , jer u jednom trenu sam prestala da je slušam. Zanimljiv mi je njen rad ruku. Samo se pitam je li mlatila sa njima da nađe balans, ili je nešto drugo u pitanju?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ayla рече

Mene je mučilo sasvim drugo pitanje, dok sam je posmatrala , jer u jednom trenu sam prestala da je slušam. Zanimljiv mi je njen rad ruku. Samo se pitam je li mlatila sa njima da nađe balans, ili je nešto drugo u pitanju?

начи, пе ге мрежа..ја сам гледао па обневидео...сад ја тражим баланс.

Подели на овим сајтовима

запалили погрешну бандеру. ови неки Коштунуцини :))

Много је висока за 5Г, 25м, 5Г су око 5'6 м.

MONTREAL.CTVNEWS.CA

The cause of the fire is still unknown and the investigation has been turned over to the Laval police.

Слава Богу на свему

Подели на овим сајтовима

Почео бунт, хтели су за мале паре да се каче на дрвене  бандере, али није народ глуп, једино да научи које је 5Г а које 3Г бандера :)). Има и да падне цена куће ако је около 5Г бандера као да си испод далековода. Зато је, измешу осталог,  један Американац негде  рекао не трба нам ово у нашем комчилуку пошто су тамо цене некретнине важне. А да не говоримо што тамане пчеле.

Слава Богу на свему

Подели на овим сајтовима

58 minutes ago, Дејан said:

Још увек у шоку, сад видим да је људи деле по фејсбуку.

па кад гледаш где не треба....:smeh1: виш како може да буде опасно

Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати.

Подели на овим сајтовима

Мене баш брига шта која будала пише по нету нити читам ако видим да је глупост, али да рикњавају пчеле ме је подстакло да сам одмах против ове технологије. Владика Игнатије је писао како је то повезано и да треба да мислимо на екологију  јер где су пчеле ту је мед, па цвеће, дрвеће значи све је повезано,.тзв заједница  и то ће вероватно да  уништи 5Г мрежа.

Слава Богу на свему

Подели на овим сајтовима

7 minutes ago, mario beloti said:

Мене баш брига шта која будала пише по нету нити читам ако видим да је глупост, али да рикњавају пчеле ме је подстакло да сам одмах против ове технологије. Владика Игнатије је писао како је то повезано и да треба да мислимо на екологију  јер где су пчеле ту је мед, па цвеће, дрвеће значи све је повезано,.тзв заједница  и то ће вероватно да  уништи 5Г мрежа.

колко сам схватио целу халабуку,није довољно испитано пре пуштања у погон.. на то се махом и жале и пишу са свих страна...позивају се на штетност многи кроз многе научне студије..а и о могућој злоуботреби и употреби у друге сврхе-ал за то никако да нађемо стручњака на форуму да потврди дал је мит ил чињеница

Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати.

Подели на овим сајтовима

36 minutes ago, Bokisha said:

колко сам схватио целу халабуку,није довољно испитано пре пуштања у погон.. на то се махом и жале и пишу са свих страна...позивају се на штетност многи кроз многе научне студије..а и о могућој злоуботреби и употреби у друге сврхе-ал за то никако да нађемо стручњака на форуму да потврди дал је мит ил чињеница

исмевају штетност што се позивају на будале. Али када дође до тога да се смањи цена некретнине у Америци и да се пале бандере онда је то друга прича. Значи лицемреје пар екселанс.

Слава Богу на свему

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, mario beloti said:

I ne znaš koliko si u pravu. Evo, upravo sam dobio mail u kom je otkriveno da je "ćiriličnim kodom" zapisana tajna odgonetnuta. Od koga drugog inače očekivati da razotriva marifetluke raznijeh belosvetskih bizgova nego od nas samih? Mi smo to što jesmo, najpametniji smo, zato smo tu gde smo.

(Sa velikom sigurnošću pretpostavljam da sam na ignor kod ovoga Ubertrola, koji ne može da se odluči sviđa li mu se više Maria Bella, koju bi voleo da pipka, ili Mario Balotelli njemu omiljeni pelotopikač, pa je pronašao kompromisno rešeLJe za svoje nickime, tako da neće ni videti ovo otkriće)

FB_IMG_1588418448586.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, mario beloti рече

Šta je 5 G mreža?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...