Jump to content

Јани или Лорел (Yanni or Laurel) - Шта чујете?

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 21. 4. 2020. at 17:02, Драшко рече

Jani

vec sam radio test pre par nedelja

Expand  

Чух негде интерпретацију да уметници чују Јани, а аналитичари Лорел. :D

Подели на овим сајтовима

Јани без двојбе...није ми јасно како неко чује другачије :smeh1:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Хм, занимљиво... Тестирао сам у програму који помаже при скидању песама по слуху тако што може да успори аудио без промене висине тона или да пак повиси или снизи висину тона без промене брзине.

На почетку наравно чујем Јани и то се не мења са успоравањем или убрзавањем. Али како повећавам фреквенцију за по један полустепен, у једном тренутку  чујем Лорел, рецимо већ на три полустепена од снимљеног. Ако повисим за отприлике пола октаве или преко, више не могу да чујем Јани кад се вратим на нормалну фреквенцију снимка, него само чујем Лорел. Ако пустим уво да се одмори који минут, опет чујем Јани.

n60GDzT.png

Подели на овим сајтовима

Фора је у фреквенцији...

Високо - Јани

Ниско - Лорел

А у овом случају је занимљиво видети на које фреквенције наш мозак више обраћа пажњу!

Подели на овим сајтовима

Пробао на обе бежичне слушалице које користим кад слушам са компа. На обе само Laurel. 

Што је најјаче, уопште не могу да чујем Yanni колико год да се трудим :stadaradim:

Подели на овим сајтовима

On 21. 4. 2020. at 17:43, GeniusAtWork рече

Пробао на обе бежичне слушалице које користим кад слушам са компа. На обе само Laurel. 

Што је најјаче, уопште не могу да чујем Yanni колико год да се трудим :stadaradim:

Expand  

Пробај да постепено снижаваш фреквенцију у неком програму. Требало би да у једном тренутку чујеш Јани. Кад чујеш, остани ту мало. Онда постепено врати на нормалну фреквенцију.

Подели на овим сајтовима

Овде не постоји Јани. :D
Не чује се, није снимљено, нееемааа!

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

On 21. 4. 2020. at 17:52, Juanito рече

Које користиш (невезано за тему)?

Expand  

Ове су ми 'радне', њих користим кад ми квалитет није много битан него само да чујем звук. Сасвим осредњи квалитет, али имају батерију која траје малтене бесконачно. Заборавим се када сам их напунио, данима шљакају без проблема :) 

WWW.GIGATRON.RS

Bežične slušalice - CLICK bežične slušalice BH-L2 (Crne) -

А oве друге су за право слушање музике, одличан квалитет звука и фантастичан бас :suncanje: И наравно батерија која траје много краће (кажи га 3-5 сати у просеку) :) 

WWW.BLUEBERRY-EU.COM

Blueberry Limited always provides unique and trendy IT / Consumer Electronics products instead of simply selling stereotype products to our customers.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...