Jump to content

Никола Чобић: Удар на последњи стуб – Српску православну цркву

Оцени ову тему

Препоручена порука

па ја мислим да су Руси велики, наравно не већи Бога али су погрешили са пластичним кашичицама. Уосталом сами су видели прво су кренули са алкохолом па онда те пластичне  кашичице, и сада када је рекао Путин нема службе како ће? Добро да је Путин прекинуо ово мучење ко зна шта би следеће смислили?

Слава Богу на свему

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Просечан србенда рече

А ти си као "велики" па има и неупоредиво већих од тебе. Ајде наведи који су ти?:))

И то што те боли "пертла" говори о твом расуђивању.

Набацујеш ми да "обожавам" Русију? Причаш глупости.

Jesam, barem sam veci od tebe. Meni dosta.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Просечан србенда рече

Свака част велики брате:pivo:

Pa nego kako. Niko od kolega koje znam ne bi na mom mestu potrosio ni sekunde vremena na ovakva pisanja, niti vremena i zivaca na neuracunljive i bespredmetne komentare; i opet posle svega toga dodju ljudi i rugaju ti se u lice.

Sta ces takvom da kazes? Lepo ga zaobidjes i ides dalje.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...