Flojd Написано Август 3, 2018 Пријави Подели Написано Август 3, 2018 Ac shnitcher. Uskoro. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Август 3, 2018 Пријави Подели Написано Август 3, 2018 Pa, kada se nesto lepo i pozitivno prica o veri. Volim da odem i do Ostroga. Volim i kada se sa najblizima i prijateljima dobro slazem i kada nema nekih velikih problema i nesporazuma. Tako, nesto. ( sto se tice materijalnih stvari, kada bih provozao neki najnoviji BMW, bilo bi super,.... .... ) Лубеница, micro and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Брада Написано Август 3, 2018 Пријави Подели Написано Август 3, 2018 Волим... кад одем са ортацима на пиво, кад се видим са братом и рођацима, кад слушам добру музику, кад свирам, кад узмем добру књигу, кад у цркву дође пуно мале деце, кад на послу одрадим све у року, кад сретнем мудрог човека, па га милина слушати... АлександраВ, Tavita, Milica Bajic and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 '' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи, чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. '' Петар II Петровић Његош Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Август 3, 2018 Пријави Подели Написано Август 3, 2018 пре 11 минута, Брада рече кад свирам Шта свираш? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 3, 2018 Пријави Подели Написано Август 3, 2018 Волим кад ми остави sticky note, волим сва та Његова мала свакодневна чуда закачена наизглед нехајно и успут...прекјуче је то био самоникли сунцокрет поред гроба мојих родитеља и брата и волим што зна да то за мене неће бити само неки обични сунцокрет. П.С. Сунцокрет је симбол бесмртности и издржљивости. Хвала стики стики Ana B., Milica Bajic and Јелена М. је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Август 3, 2018 Пријави Подели Написано Август 3, 2018 Волим... ...кафу послије Литургије ...да се глупирам са пријатељичином 9-огодишњом ћерком ...да гласно пјевам док возим отворених прозора ...хладно точено Карловачко док уморна од вожње од Бањалуке до Плоча чекам трајект за Трпањ и бленем у море ...море!!! ...Дингач у залазак сунца на плажи винског врта Матушко ...Корчулу ...пиво послије посла ...књигу, кафу и прекрштене ноге на каучу ...пјешачење у шуми ...биц и ролере ...кад особа исто доживљава музику као ја...!! И тако... волим да волим! JESSY, Milica Bajic, АлександраВ and 5 осталих је реаговао/ла на ово 4 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Брада Написано Август 4, 2018 Пријави Подели Написано Август 4, 2018 пре 12 часа, Lady Godiva рече Шта свираш? Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 '' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи, чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. '' Петар II Петровић Његош Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 4, 2018 Пријави Подели Написано Август 4, 2018 Kad se zatalabasam i zaljubim kao Teletabis. Natasenka and Изида је реаговао/ла на ово 2 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Август 4, 2018 Пријави Подели Написано Август 4, 2018 Dobro telesno, duhovno i dusevno zdravlje mojih bliznjih. JESSY, Milica Bajic, Милошшш and 5 осталих је реаговао/ла на ово 6 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 5, 2018 Пријави Подели Написано Август 5, 2018 kupovina nove knjige... мирођија, Milica Bajic, АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Август 5, 2018 Пријави Подели Написано Август 5, 2018 Шта мене може да усрећи? ...бубамара у лету, гугутка на прозору, звиждукање из суседне собе, пупољци на тераси, породични ручак, осмехнута деца, шетња у сумрак, игра штенаца, мирис опраног веша, ноћни разговори у кухињи онако успут пред спавање, случајни сусрет са тобом, сваки твој и успех наше деце, стара фотографија у кувару, када се поједе цео ручак, песма коју волим у максију док чекам ред на деликатесу, лубеница, лептир који ушета у кућу, пролепрша око моје главе и изађе на слободу, када ми склониш прамен са врата, када успем да дохватим нешто што је запало иза фрижидера а да га не померим, мирис палачинки док се будим, зрикавци, цвеће, када ти уловим поглед док перем судове, сваки ваш улазак у кућу, мирис хлеба, када у твом погледу угледам онај одјсај од пре 25 година, у речима наслутим нежност, у поступцима сигурност, у осмеху топлину, у ћутању мир... мирођија, Tavita, Milica Bajic and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Август 5, 2018 Пријави Подели Написано Август 5, 2018 Kad učinim dobro delo... Smaragdni kamičak, Milica Bajic, Лубеница and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
micro Написано Август 5, 2018 Пријави Подели Написано Август 5, 2018 Zahvalnost na onome što imam Лидија Миленковић, Лапис Лазули, Милошшш and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Март 3, 2019 Пријави Подели Написано Март 3, 2019 Blagodat Božja ... АлександраВ, Smaragdni kamičak and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Јун 8, 2020 Пријави Подели Написано Јун 8, 2020 Кад у манастиру сретнем особу коју не повезујем са Црквом јер је познајем из другачијег света. Кад ту особу (јуче) сретнем и кад она може да каже: "Ево била сам у цркви..." јер зна да разумем шта то значи. Заиста, не знаш никад шта у некоме лежи, немој имати предубеђење. Милошшш је реаговао/ла на ово 1 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука