Jump to content

Hrvati podigli tužbu protiv Josipe Lisac zato što je izvodila himnu na „izrugljiv i omalovažavajući način“!

Оцени ову тему

Иван Ц.

Препоручена порука

Јес да делује да је Лисица била дрогирана ко свиња, ал ово у свету није ништа ново. Нпр у Мурикама сваки певач отпева химну на неки свој начин, у нико нема ништа против. Поднети кривичну пријаву говори само о ономе ко је ту кривичну пријаву поднео. 

Рецимо

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Ne znam da li je ova krivična prijava nešto što je zakonski moguće, ali da sam na strani onih koji su ogorčeni ovom izvedbom Josipe Lisac, jesam. 

Na ovakav način se nekad izvode napjevi na liturgiji, isto mi dođe da se okrenem tamo i kažem im jeste li vi normalni!!

• Свиђа ми се 1

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Pontifex Emeritus рече

Нису они Јосипу тужили због начина на који пева химну. Ово је освета због нечег другог. А ви се замислите због чега. 

zbog cega?

ozbiljno te pitam

deluje mi da im je djelovalo da se sprdala sa rijecima ( ni jedna rijeeeeeccc se niiiije razaznalllaaaaa) sto meni djeluje simbolicno, ne?

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Justin Waters рече

Ne znam da li je ova krivična prijava nešto što je zakonski moguće, ali da sam na strani onih koji su ogorčeni ovom izvedbom Josipe Lisac, jesam. 

Na ovakav način se nekad izvode napjevi na liturgiji, isto mi dođe da se okrenem tamo i kažem im jeste li vi normalni!!

Josipa je excentrik

Nije ona Tereza Kesovija koja bi kao dobar djak otpjevala svim srceeeem

Plus mi se cini da ima nekog podteksta koji je Lisac htjela provuć i uspjela je

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Pontifex Emeritus рече

Да ли сте у последњих 15ак година слушали Јосипу на неком њеном концерту?

ne a vi?

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

koristila je izrugljive tonalitete????

jel ovo Staljin srocio optuznicu :D

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Pontifex Emeritus рече

Одговорио сам теби, а уствари сам се обратио свима на теми. Због тога “ви”. 
Ја сам је слушао (и гледао, јер је и тај сегмент њене уметничке појаве једнако упечатљив), три пута у последњих 13 година. Јосипа је просто целовит уметник, изванредна певачица, али, нажалост, њен глас посустаје. Због тога је принуђена да своје песме изводи у новим обрадама. Јер више не може да пева као некад. То је разлог тим њеним неочекиваним гласовним ескападама. И то је у Хрватској свима познато. И очекивано. Зато није тужба због химне, него због ње саме. 

ma i tuzba je smesna

nepismena

ne postoje izrugljivi tonaliteti, muzicar sam pa bar to znam....to ko kad bi reko neko "izrugljiva boja ociju"

ona nije bila na visini zadatka, ali to su oni sami krivi, znali su ko je i kakva je, nije ona za himnu na tako zvanicnom dogadjaju, ajd da je film snimala pa poetski doprinos

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Pontifex Emeritus рече

Она није у стању да пева као пре 30 година. И то они добро знају. Овим су хтели да је казне, јер је Јосипа једна од ретких која није поклекла пред очекивањима пука. Она се никад није политички проституисала. И то не могу да јој опросте. Сад јој се свете. 

onda su p..de

a ona carica

Измењено од Поуке.орг инфо
Реч је цензурисана. Нису те речи дозвољене на Поукама.

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Pontifex Emeritus рече

Она није у стању да пева као пре 30 година. И то они добро знају. Овим су хтели да је казне, јер је Јосипа једна од ретких која није поклекла пред очекивањима пука. Она се никад није политички проституисала. И то не могу да јој опросте. Сад јој се свете. 

Koji oni, pa Milanović je pozvao.

Подели на овим сајтовима

kak su se svi vrtjeli oko svoje ose

tak je bilo neprijatno

doduše šutjeli su dok je intonirana glazba

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

Нису Хрвати поднели тужбу, него неки пацијент из Опатије кога су после контактирали из index.hr за потврду јер су сви мислили да је вест спрдња.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...