Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 11 минута, Tumaralo. рече

1630948605006.jpg.021ab4728cc05154b4e3c5cf1fdcb26e.jpg

77au75khwgt61.jpg

• Хахаха 1

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Милошшш рече

Сваки сат, сваког дана, од марта прошле године, почиње забијањем информативног ковид ексера у главу: толико и толико нових случајева заразе вирусом корона, умрло толико, на респираторима толико, с варијацијама које су развијане временом. Од: руке-маске-дистанца, преко лажи зване „двије наредне седмице биће кључне“, онда вакцинације (прва доза, друга, трећа…), до најновије фазе у којој интензивно слушамо како умиру млади и невакцинисани.

STANJESTVARI.COM

На наше очи, купили су све наше владе. И наредили им да, прво меком, потом тврдом силом вакцинишу цјелокупно становништво. Након израелског искуства, накана је...

Ima interesantnih stvari.

STANJESTVARI.COM

Живимо ли ми то у Њемачкој 1941? Или је ово Европа на прагу 2021? Зашто је људима који посједују наше бараке потребан слом економије?…

Подели на овим сајтовима

пре 31 минута, Avocado рече

77au75khwgt61.jpg

Па нису далеко, критика тоталитарних потеза не долази овде од тебе... него од њега.. иако су му нека мишљења ужасно глупа. 

Врхунац твоје критике тоталитарних потеза држава који сам ја приметио је био "ја се не слажем да невакцинисанима треба да се забрани улазак у продавнице" што се тренутно разматра у америци и јако је популарно у провакс причи.. 

Када је Вучић увео ванредно стање, главне критике дошле од Радуловића који је по свим тренутним стандардима анти ваксер. 

Ево ти интервју где жена каже "па добро , даћемо вам слободу да не будете вакцинисани али нећет моћи да радите ако нисте"  и то није неко фринџ мишљење у америци то у овом третнуку одређене државе покушавају да ураде.. и критике тих потеза долазе од људи које би ви називали "антиваксерима" и "теоретичарима завере" не долазе нешто претерано од друге стране дебате..

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, haveaniceday рече

Када је Вучић увео ванредно стање, главне критике дошле од Радуловића који је по свим тренутним стандардима анти ваксер. 

Али Радуловић је антиваксер зато што заступа антиваксерске ставове, а не зато што је потпуно оправдано критиковао Вучићево увођење ванредног стања. То су две различите ствари.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Ђоковић, Медведев, Циципас, Зверев, тенисери из врха АТП листе су против вакцинације. Врхунски спортисти. Да ли они нешто знају што вакцинери не знају..

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Плаво Небо рече

Ђоковић, Медведев, Циципас, Зверев, тенисери из врха АТП листе су против вакцинације. Врхунски спортисти. Да ли они нешто знају што вакцинери не знају..

Знају да можда неће моћи да играју ако буду имали штетна дејства, не подлежу паници да је  тзв. "вакцина" спас.

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, Плаво Небо рече

Da li će oni da te leče kada se razboliš?

"Vakcinisaću se ove godine. Želim to da učinim da bih išao u restorane i prodavnice. Podržavam sve koji su se vakcinisali. Moje mišljenje u medicini nije najmerodavnije, bolji sam u tenisu", poručio je Cicipas.

https://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2021&mm=09&dd=20&nav_id=1925311

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...