Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

Лично сам чула да је аспирин од 500 , веома добро укључити у терапију , мада званични став СЗО  се више базира на кардиопирину и фраксипирину за разређивање крви.Аспирин допрема кисеоник у крв и  и спречава тромбозу плућа.

Ово је искуство проверено, више пацијената уз осталу прописану терапију .

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Мало прелиставамо данашње новине:

Цитат

Trenutna epidemiološka situacija u Beogradu je veoma ozbiljna, budući da je u nedelju registrovano 1.876 Beograđana koji su pozitivni na virus korona, što je 37 odsto u odnosu na ukupni broj pozitivnih u Srbiji, rekao je gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić i najavio za danas sednicu beogradskog Kriznog štaba o mogućim novim merama.

Цитат

Epidemiolog Predrag Kon je rekao da se uočava usporavanje koronavirusa, posebno u Beogradu i istakao da će se za dva, tri dana videti da li će doći do potpunog zaravnjenja krive. Do usporavanja je došlo zahvaljujući merama koje su već uvedene, naveo je.

:)

И онда се неко чуди што су људи прсли тотално кад гледају и слушају ово сваки дан...

Подели на овим сајтовима

пре 22 часа, Рапсоди рече

Лично сам чула да је аспирин од 500 , веома добро укључити у терапију , мада званични став СЗО  се више базира на кардиопирину и фраксипирину за разређивање крви.Аспирин допрема кисеоник у крв и  и спречава тромбозу плућа.

Ово је искуство проверено, више пацијената уз осталу прописану терапију .

cuo sam i ja jer navodno se stvaraju krvni ugrusci u plucima od covida a aspirin moze da pomogne

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

On 22.11.2020. at 14:45, obi-wan рече

Uskoro stize i film o kovidu-23.
Sto neki rekose u komentarima ispod snimka - "Predictive programming" na delu...

A ovo je bio film o sadašnjem virusu pre 9 godina xD

Si gledao?

Od šišmiša preko svinja do čoveka, počelo u Kini, ubrzo pandemija, SZO koordinira sa institutima za zdravlje i vladama širom sveta, lokdauni, karantini,social distancing, social distancing, social distancing,  masovne grobnice, bageri kopaju rake da bi sahranili milione kovid leševa, social distancing, "teoretičari zavere" kao prevaranti, Vlada i međunarodna tela kao bastioni razuma i čovekoljublja..... na kraju globalna vakcinacija, ko primi vakcinu dobije narukvicu (kao kada ideš u All Inclusive hotel pa možeš slobodno da koristiš Tobogan) a ko ne primi vakcinu ne može da se vrati u društvo.

Inače, producenti filma su jedan komesar UN i jedan režišer komunjarskih propagandnih filmova iz 60tih i 70tih u USA. 

Interesantan Film Imajući u Vidu Kasnija Zbivanja.

Подели на овим сајтовима

пре 34 минута, Драшко рече

cuo sam i ja jer navodno se stvaraju krvni ugrusci u plucima od covida a aspirin moze da pomogne

Од 500?!?

Људи, не зезајте се са дозама, то је баш ако је стани-пани.

И 100мг ће нпр једном дијабетичару направити да му пукне капилар на очном дну.

Са 500мг теже се зауставља свако крварење, ацетил-салицилна к. спречава коагулацију.

Ако желите превенцију, слободно 100мг (ја узимам). За све остало је доктор. НА СВОЈУ РУКУ ту количину може да узме само неразуман, застрашени параноик.

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, Tumaralo. рече

A ovo je bio film o sadašnjem virusu pre 9 godina xD

Si gledao?

Nisam, ali - na zalost - i nije iznenadjujuce da ima i takvog filma...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Јанко рече

Од 500?!?

Људи, не зезајте се са дозама, то је баш ако је стани-пани.

И 100мг ће нпр једном дијабетичару направити да му пукне капилар на очном дну.

Са 500мг теже се зауставља свако крварење, ацетил-салицилна к. спречава коагулацију.

Ако желите превенцију, слободно 100мг (ја узимам). За све остало је доктор. НА СВОЈУ РУКУ ту количину може да узме само неразуман, застрашени параноик.

Ne znam dal od 500

Znam za aspirin da su ga hvalili kod tegoba sa plućima usred covida jer su nastajali krvni ugrusci 

Ne znam dozu

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Драшко рече

@Јанко

Наравно доза, по препоруци лекара, никако не на своју руку.

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Рапсоди рече

Наравно доза, по препоруци лекара, никако не на своју руку.

Аспирин се ни не узима на своју руку, него на уста.

Подели на овим сајтовима

image.thumb.png.fbd7b38ccdc091a9f065bc31cc6d0943.png

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Лично сам приметио пар чудних ствари и неколико питања ме онако боцка баш, а не видим да се други узнемиравају око тога. Ради се о скорим упокојењима Митрополита Амфилохија, Патријарха Иринеја и рашчињеног владике Артемија. А можда чак, ко има још дуже памћење и владике Милутина.

1. Зашто се десио исти шаблон са превременим објављивањем смрти и Патријарха Иринеја и Митрополита Амфилохија? Објава, деманти, објава. Ко манипулише са тиме, и зашто се то дешава.
  2. Зашто је Патријарх Иринеј смештен у болницу иако је био позитиван на редовном тестирању, без симптопа, како су пренели медији? Зашто није одређена само изолација. 
  3. Зашто се за Митрополита Амфилохија папагајски понавља да је умро од короне и да је чак заразио касније учеснике опела, кад су медији пренели да је последњих 10 дана био негативан на ковид?
  4. Зашто се у медијима чим је Патријарх примљен у болницу почело са спекулацијама ко су кандидати за будућег Патријарха? Сећам се тачно ко су била три топ кандидата у медијима. Је л могуће да нема ако не поштовања бар елементарне обзирности? 
  5. Рашчињени владика Артемије, из информација које ја имам, имао је шећер и разређену крв. Вести су наравно објавиле да је такође ”изгубио битку са короном”.
  6. Владика Милутин је примљен у болницу због уринарне инфекције. И ту чак постоје контроверзна сведочења о тачном времену смрти. Можда ће се једног дана неко осмелити и на јавно сведочење, али са оваквим медијима и то није гаранција ни за шта.

Мислим да су ово јако важна питања баш због тога што се прешло преко тога здраво-за-готово. И у друштву се сада оптужује Патријарх за немар, ”тако му и треба”, исмева се што се вера наводно супротставља науци а ето сад се лече науком итд. Иако блаженопочивши Патријарх уопште није позивао на игнорисање мера против ковид-а, напротив! Ја знам да делу друштва, Црква шта год да каже и уради, она ће бити крива. Али овде се ради о оном другом делу друштва. Које није такво. 

Вера, слога и поштење – српско су спасење.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...