Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 2 часа, nikola a рече

image.png.16f19ba63668025de5493ba7a6daeb6d.png

image.png.2136ea41b81af0b5fddaef0804b2a4d0.png

Ovako to rade ameri ... u velikom stilu, na veliko. Deset puta vise po glavi stanovnika nego u Srbiji.

Znaju znanje :)) 

Mladjoni bi rekao da imaju dobar "sistem" :)) 

WWW.POLITIKA.RS

МАЈАМИ - У америчкој савезној држави Флориди од коронавируса је умрло 216 особа за 24 сата, што је нови рекордни број преминулих у тој држави која је веома...

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Bilbija рече

Ovako to rade ameri ... u velikom stilu, na veliko. Deset puta vise po glavi stanovnika nego u Srbiji.

Znaju znanje :)) 

Mladjoni bi rekao da imaju dobar "sistem" :)) 

WWW.POLITIKA.RS

МАЈАМИ - У америчкој савезној држави Флориди од коронавируса је умрло 216 особа за 24 сата, што је нови рекордни број преминулих у тој држави која је веома...

A ti si zakljucio da je ovaj broj umrlih posledica sistema - kako? Ima li neko drugo objasnjenje?

Avocado 2. :)

Подели на овим сајтовима

пре 20 часа, Натан рече
WWW.BIZLIFE.RS

U Švedskoj je dosad od koronavirusa preminulo 5.702 ljudi, ili njih 564 na milion stanovnika, što tu zemlju svrstava na sedmo...

krenuo da radi kolektivni imunitet...

Подели на овим сајтовима

On 28.7.2020. at 23:32, Juanito рече

Иначе, једна лична занимљивост. Пре једноо две године ми је рађен ултразвук срца и на срцу има неких ожиљака за које ми је речено да су безопасни. Наводно су узроци тих ожиљака разне вирусне (углавном респираторне) инфекције. Што ће рећи, ово није једини вирус који на неки начин напада срце, као што је потпуно здраворазумски очекивати. Али добро, нека понављају да је једини, а да други нису такви, док им не дође на наплату. 

Па да. Још и кад смо били млади, старији су нам увек говорили да прехладе обавезно одлежимо, да се не "спусте" на срце. Врло ретко се дешавало, али сећам се неколико случајева из генерације из школе и са факултета, да се обична прехлада лечила пар месеци због компликација са срцем.

Овај ковид је свакако подмукао, али кроз њега се упознајемо са нечим што је карактеристично за све вирусе. Тим опасније и израженије јер је у питању нов вирус на који не постоји колективни имунитет, па добијамо брдо таквих случајева одједном, уместо да их је далеко мање и да су равномерно распоређени на целу годину.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, haveaniceday рече

Jutjub, Facebook i Twitter opet cenzurisu doktore i naucnike koji se ne slazu sa naracijom koju bi oni hteli..

AHAHAH VIDEO KOJI REPORTIRA O CENZURI YOUTUBE-a UKLONJEN!

kakve barabe sunce ti .......i ja se onda jos cudim sto @Avocado misli da je trump nesto posebno lazov,

Kako da uopste postoji javna debata i da se zna ko je kakav kada medijski faktori aktivno ucestvuju u prikrivanju i sklanjanju informacija?!?!?

image.png.80593451e266cf4043b8456716626e3d.png

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, haveaniceday рече

A ti si zakljucio da je ovaj broj umrlih posledica sistema - kako? Ima li neko drugo objasnjenje?

Avocado 2. :)

Pa ti tvrdis da ameri imaju mnogo bolji sistem od nas ... Pa evo ti potvrda, deset puta su produktivniji od Srbije...  veliki uspeh postizu na ovom polju ... :)) 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Bilbija рече

Pa ti tvrdis da ameri imaju mnogo bolji sistem od nas ... Pa evo ti potvrda, deset puta su produktivniji od Srbije...  veliki uspeh postizu na ovom polju ... :)) 

pa imaju ne znam sta je problem...
pogledaj stopu smrtnosti i stopu izlecenja bilo koje druge bolesti i videces da ameri mnogo uspesnije tretiraju bolesti ne samo od srba vec od svih evropljana generalno.

Jel ti zakljucujes da ako u jednoj bolesti imaju vecu smrtnost da to automatski znaci da je do sistema?

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, haveaniceday рече

pa imaju ne znam sta je problem...
pogledaj stopu smrtnosti i stopu izlecenja bilo koje druge bolesti i videces da ameri mnogo uspesnije tretiraju bolesti ne samo od srba vec od svih evropljana generalno.

Jel ti zakljucujes da ako u jednoj bolesti imaju vecu smrtnost da to automatski znaci da je do sistema?

Ne, ovo sto sam napisao znaci da su superproduktivni u lecenju od Covida ... razvaljuju ... 10x bolje od Srbije . Znaci sistem radi odlicno, samo neka nastave tako ... :))

Подели на овим сајтовима

Čuo sam se posle dosta godina sa prijateljicom. Između ostalog saznam da je njenom bratu umrla žena. Imala je 43. Ostala ćerkica 11 godina. Razbolela se ali nije znala da ima još neke ("skrivene") bolesti, iskomplikovalo se i nažalost umrla je.

To se desilo prošle godine u februaru kada je bio onaj grip. Kaže prijateljica bilo tad još dosta takvih slučajeva.

пре 31 минута, HOA+ рече

(dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има.

Подели на овим сајтовима

WWW.FRANCE24.COM

Coronavirus and its restrictions are pushing already hungry communities over the edge, killing an estimated 10,000 more...

Malo o ekonomiji i koroni... nevidljive zrtve ekonomskih restrikcija za borbu protiv korone.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, haveaniceday рече

AHAHAH VIDEO KOJI REPORTIRA O CENZURI YOUTUBE-a UKLONJEN!

kakve barabe sunce ti .......i ja se onda jos cudim sto @Avocado misli da je trump nesto posebno lazov,

Kako da uopste postoji javna debata i da se zna ko je kakav kada medijski faktori aktivno ucestvuju u prikrivanju i sklanjanju informacija?!?!?

Nikako... ako medijski faktori aktivno učestvuju u prikrivanju i sklanjanju informacija onda možeš da veruješ i da je na Trampovoj inauguraciji bilo 60 milijardi ljudi... :)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Avocado рече

Nikako... ako medijski faktori aktivno učestvuju u prikrivanju i sklanjanju informacija onda možeš da veruješ i da je na Trampovoj inauguraciji bilo 60 milijardi ljudi... :)

Kao sto rekoh, to se slazem sa tobom. Trump svakako i laze  i ne priznaje kada pogresi. Ako o tome debatujes sa mnom na pogresno drvo lajes... moj argument nije da on to ne radi, vec da i gresi i laze manje od svoje opozicije.

Moje gotivljenje trampa nije u tome sto je on u pravu i iskren i predobar, vec sto je bolji od ostalih ponudjenih opcija u vrednostima koje su mi bitne. 

takodje moje gotivljenje trampa je u tome sto je opozicija ovim cenzorima. To sto se njima ne izvinjava mi se posebno mnogo svidja jer je to njihova taktika.

A ti mi nisi jasan, jer ako ti je bitna kultura istine - onda ti ovakvi ljudi predstavljaju veci problem od trampa. Oni su ti koji guraju precutkivanje i cenzuru vitalnih infromacija.. ne tramp...

Oni su ti koji kontrolisu protok informacija .. ne tramp..

Kuluturi istine koju gotivis najveca prepreka su novinari i mediji... tramp je nebitan u toj prici..

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, haveaniceday рече

Kao sto rekoh, to se slazem sa tobom. Trump svakako i laze  i ne priznaje kada pogresi. Ako o tome debatujes sa mnom na pogresno drvo lajes...

Pa nešto si mi baš u poslednjoj poruci kao implicirao da to nije tako...

Цитат

moj argument nije da on to ne radi, vec da i gresi i laze manje od svoje opozicije.

Kao da je njegova opozicija monolitan entitet, potpuno identičan u svakom svom pojavnom obliku...

Цитат

Moje gotivljenje trampa nije u tome sto je on u pravu i iskren i predobar, vec sto je bolji od ostalih ponudjenih opcija u vrednostima koje su mi bitne. 

takodje moje gotivljenje trampa je u tome sto je opozicija ovim cenzorima. To sto se njima ne izvinjava mi se posebno mnogo svidja jer je to njihova taktika.

Hoćeš da kažeš da su isti u taktici (laže) ali je on kao bolji jer on laže za good cause?   :)

Цитат

A ti mi nisi jasan, jer ako ti je bitna kultura istine - onda ti ovakvi ljudi predstavljaju veci problem od trampa. Oni su ti koji guraju precutkivanje i cenzuru vitalnih infromacija.. ne tramp...

Problem cenzure na društvenim mrežama i sajtovima poput YT je prilično lako rešiti... Trampovi pravnici su lepo smislili kako, što je meni uvek bilo i očigledno... ako moderiraš sadržaj, više od pristojnosti i održavanja zakonitosti, onda ne treba da imaš safe haven status... jedino što je izvedba bila svinjarija, kao i obično u njegovom slučaju...

Цитат

Kuluturi istine koju gotivis najveca prepreka su novinari i mediji... tramp je nebitan u toj prici..

Ne slažemo se...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...