Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 8 часа, haveaniceday рече

AHAHAH VIDEO KOJI REPORTIRA O CENZURI YOUTUBE-a UKLONJEN!

kakve barabe sunce ti .......i ja se onda jos cudim sto @Avocado misli da je trump nesto posebno lazov,

Kako da uopste postoji javna debata i da se zna ko je kakav kada medijski faktori aktivno ucestvuju u prikrivanju i sklanjanju informacija?!?!?

image.png.80593451e266cf4043b8456716626e3d.png

Cenzura u Americi? Zemlji slobode i istine? Nemoguce. Nema u Americi laganja, zabrane govora, sputavanja istine i manipulisanja informacijama ...samo istina  brale ..

To je prava sloboda a ne komunisticka diktatura ...

Подели на овим сајтовима

Посредни ефекти корона епидемије.

RS.N1INFO.COM

Mesna industrija u Srbiji je pred kolapsom jer nema kome da ponudi svinjsko, goveđe i pileće meso, pošto su hoteli i...

Подели на овим сајтовима

WWW.DANAS.RS

Broj preminulih kovid pacijenata koji od početka epidemije korona virusa saopštava uprava Kliničkog centra Niš višestruko je manji od broja koji navode dobro obavešteni izvori Danasa iz te...

Подели на овим сајтовима

Za sve "opozicione optimiste" vest za "radovanje" ...

WWW.POLITIKA.RS

НИЖЊИ НОВГОРОД – Руски министар здравства Михаил Мурашко изјавио је данас да је клиничко испитивање вакцине против коронавируса завршено и да се припрема...

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Bilbija рече

Za sve "opozicione optimiste" vest za "radovanje" ...

WWW.POLITIKA.RS

НИЖЊИ НОВГОРОД – Руски министар здравства Михаил Мурашко изјавио је данас да је клиничко испитивање вакцине против коронавируса завршено и да се припрема...

Ovim dokazujes da mislis da je zapad zapravo superioran i bolji od rusije. Ne verujes vakcinama iz rusije... ni ti ni ostali anti zapadnjaci. DA je iz nemacke dosla vakcian prvi bi potrcao da je primis. :)

Подели на овим сајтовима

On 30.7.2020. at 18:45, Bilbija рече

Cenzura u Americi? Zemlji slobode i istine? Nemoguce. Nema u Americi laganja, zabrane govora, sputavanja istine i manipulisanja informacijama ...samo istina  brale ..To je prava sloboda a ne komunisticka diktatura ...

Pa vidis, zemlja slobode je zato sto ako te youtube cenzurise, ti lepo odes na drugi sajt pa okacis video..

WWW.BITCHUTE.COM

mlchristiansen

A komunjare kada te cenzurisu - to ti je.. nema drugog sajta.

Valjda kapiras sad sto je amerika zemlja slobode.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, haveaniceday рече

Ovim dokazujes da mislis da je zapad zapravo superioran i bolji od rusije. Ne verujes vakcinama iz rusije... ni ti ni ostali anti zapadnjaci. DA je iz nemacke dosla vakcian prvi bi potrcao da je primis. :)

Ovim ne dokazujem to jer ovo pokazuje da je Rusija brza  i sposobnija za pravljenje ove vakcine. Ali zapad jeste superioran u odnosu na Rusiju jer "zapad" broji nekig milijardu stanovnika, sto u Evropi, sto Americi, Australiji itd ... Kada bi Rusa bilo milijardu ne bi mogao ostatak sveta da im prismrdi ni na jednom polju ... Rusi se nose sa udruzenim zapadom a deset puta ih je manje ..

Подели на овим сајтовима

On 30.7.2020. at 17:38, Avocado рече

Problem cenzure na društvenim mrežama i sajtovima poput YT je prilično lako rešiti... Trampovi pravnici su lepo smislili kako, što je meni uvek bilo i očigledno... ako moderiraš sadržaj, više od pristojnosti i održavanja zakonitosti, onda ne treba da imaš safe haven status... jedino što je izvedba bila svinjarija, kao i obično u njegovom slučaju...

da li mislis na ono "publisher vs platform" kako ga formulisu? Jos uvek nije tu nista uradjeno, meni se ipak vise svidja freemarket resenje evo imas, ne bih voleo regulacije.

WWW.BITCHUTE.COM

BitChute aims to put creators first and provide them with a service that they can use to flourish and express their ideas freely.
LBRY.COM

Meet LBRY, a content sharing and publishing platform that is decentralized and owned by its users.

Po meni je mnogo veci (pravni) problem sto ti ljudi na tim mrezama izgrade neke kanale, krenu da zaradjuju novac i onda ih ovi banuju - ne dozvoljavaju im ni da preuzmu materijal koji su imali tamo. Prosto totalno nefer ponasanje od strane YT prema ljudima koji su ga izgradili.

Цитат

ao da je njegova opozicija monolitan entitet, potpuno identičan u svakom svom pojavnom obliku...

Iako si u pravu da ima i kredibilne njegove opozicije (koju bih cak i nekada podrzao ) ta opozicija je previse nebitna i marginalna. (nazalost)
Trampova glavna opozicija i alterantiva su ljudi koji su mnogo gori od njega...

Ja sam recimo vise navijao za Gary Johnsona nego za trampa al je on morao da lupeta gluposti tipa "hilari klinton is wonderful public servant" .... iako je po mom misljenju Gary bio mnogo bolji izbor za predsednika i da bi amerika bila mnogo bolja zemlja da je neko kao on pobedio. Ali - autizam jbg.

Podelicu ti jedno angedotalno iskustvo. Posto sam bio editor par libertarijanskih strana na fejsbuku imao sam kontakt sa drugim editorima libertarijanskih strana, imali smo grupu na kojoj smo razmenjivali i pushovali mimove jedni drugima itd.... neki internet aktivizam.

Mnoge libertarijanske stranice su prozivale trumpa za mnoge gluposti\lazi koje je izrekao ali je vecina tih istih admina glasalo za trampa (osim anarho kapitalista). Zasto? Zato sto smatraju levicu demokratske stranke najvecom opasnoscu u americi.

Kako mi je rekao admin jedne od najvecih stranica "elizabet warren and sanders are most dangerous people in usa"

Цитат

Pa nešto si mi baš u poslednjoj poruci kao implicirao da to nije tako...

Jos sam ti u prvom postu vezanom za to napisao "Trump iznenadjujuce malo laze za jednog politicara"

I evo da razjasnim sta sam tu konkretno mislio - svako obecanje koje je postavio jasno se borio i pokusao da ga ispuni, a mnoga ispunio.
Za razliku od ostalih politicara koji mnogo sta obecaju pa ne ispune.

Npr, evo da se vratimo na obamu, obama je pokusao quantanamo bay o kom smo razgovarali. POpustio je cim mu kongres (izvini mesam to senat kongres pa mozda omasim) uskratio fondove. Takodje obama je rekao da sa obama care ljudi mogu da zadrze svog doktora.. naravno to se nije desilo. Itd...

Trump sta kaze - to uradi. Ljudi to vole. Iskrenost u tome im je bitna.

Цитат

Hoćeš da kažeš da su isti u taktici (laže) ali je on kao bolji jer on laže za good cause?

Ma jok, on je bolji samo sto se ne folira previse da laze. On kad slaze odma vidis da je slagao... zabole ga.. samo nece da priznaje. To je prva stvar zasto mislim da je bolji.

Druga stvar, on laze za tolike gluposti. Ja nisam video nijednu veliku\bitnu stvar da je lagao. Mnogo su "vece" njihove lazi. Vecina stvari koje sam video da laze su na nivou inaguracije.

Oni naprimer lazu za svoje "neprijatelje" da su rasisti.. to unistava ljudima zivote. Mislim zamisli da tebe mediji optuzuju da si rasista 24\7? Ako ti je lakse mozes da zamislis fundamentalisticku desnicu koja ateiste predstavlja kao kult smrti i zla koji sluzi djavolu.... ili kao komuniste. Sve jedno...
Dok su oni zive ljude kroz blato provlacili danima, unistavajuci im zivote, i nekima od njih sda placaju odstetu: https://edition.cnn.com/2020/07/24/media/washington-post-sandmann-settlement-lawsuit/index.html

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Bilbija рече

Amerika je prvenstveno zemlja lazi, prevare, obamane i pljacke ...

Svaka zemlja je zemlja lazi, obmane, prevare i pljacke. I Srbija, i Italija, i Amerika, I kina...
Tako da ne vidim sto bih argumentovao bilo sta oko toga... sa obzirom da se slazem...

Tvoj problem je sto mislis da opozicija lazi, prevare, obmane i pljacke nije - laz, obamana, prevara i pljacka ... i to samo iz jednog razloga. Laz, obmanu, prevaru i pljacku jedne strane si osetio na svojoj kozi a druge nisi.

A ja ti kazem, da si osetio laz, obmanu, prevaru i pljacku druge strane, ti danas ne bi pricao srpski nego kineski, kao sto prisiljavaju sve koji nisu kinezi da pricaju mandarin.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...