Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 5 часа, Вилер Текс рече

Овом је Менгеле изгледа узор.

Alan Deršovic?????

Auuu

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Драшко рече

Alan Deršovic?????

Auuu

Не знам ко је ни шта је, причам о начину размишљања. Држава има на силу да те вакцинише и не питаш се ништа. То не може тако.

Ако су заштићени они који су вакцинисани, шта кога брига ако ја бирам да крепам? 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вилер Текс рече

Не знам ко је ни шта је, причам о начину размишљања. Држава има на силу да те вакцинише и не питаш се ништа. То не може тако.

Ако су заштићени они који су вакцинисани, шта кога брига ако ја бирам да крепам? 

Znam

Nego me čudi da on tako priča

Poznat advokat je on

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

On 3.8.2020. at 23:28, Србољуб+ рече

Где су гробови тих хрватских краљева? Волео бих да их обиђем.

Nisi morao ići daleko, mogao si svratiti u katedralu sv. Vta, Vaclava i Vojtjeha u Pragu, tamo su grbovi svih tih kraljevina i hrvatski a takodjer i Bohemije, Šlezije i Moravije, Češke, Moravske i Šlezska. A grobnica nekih od hrvatskih kraljeva je u Beogradu ali Stoličnom, u Székesfehérváru i u Pragu takodjer.

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, Вилер Текс рече

Zato sto ima onih koji nisu vakcinisani jer ne mogu biti iz obbjektivnih razloga, a ti nevakcinisan ugrozavas tu populaciju i naravno sugradjani tog ugrozenog dela gledaju da ih zastite od neodgovornih pojedinaca te posredstvom politickih predstavnika u parlamentu donose zakone kojima regulisu obavezu vakcinisanja za sve. A oni kojima se ti zakoni ne svidjaju imaju mogucnost da ih izmene u parlamentu takodje.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Bilbija рече

Zato sto ima onih koji nisu vakcinisani jer ne mogu biti iz obbjektivnih razloga, a ti nevakcinisan ugrozavas tu populaciju i naravno sugradjani tog ugrozenog dela gledaju da ih zastite od neodgovornih pojedinaca te posredstvom politickih predstavnika u parlamentu donose zakone kojima regulisu obavezu vakcinisanja za sve. A oni kojima se ti zakoni ne svidjaju imaju mogucnost da ih izmene u parlamentu takodje.

Po tom argumentu svi bi trebalo da se vakcinisemo protiv gripa - pod obavezno, pocev od dece. Najgluplji argument ikada.

Подели на овим сајтовима

On 2.8.2020. at 14:29, Bilbija рече

I vatru je "napravio" privatni sektor ali A-bombe preve drzavne firme ...

Samo su u tome i dobre, da inovaciju prebace u naoruzanje. To ne znaci da su inovativni, vec da su zeljni moci i vlasti i orudja koja ce da ih dovedu do tih pozicija.

Zato nemoj da mi prodajes nemacke naciste kao neke super inovativne genijalce. Nemci su ti koji su inovativni i koji bi bili jos inovativniji da im nacisti nisu urnisali zivote u gurnuli ih u pravcu besmislenog unistavanja stvari umesto kreacije.

Moj orginalni argument i dalje stoji, da nemacka nije usla u drugi svetski rat, da se nisu fokuslira na naoruzanje i ostale gluposti oni bi bili prvi na mesecu.

Ta inovativnost tih ljudi bi i dalje ostala, i dalje bi izmisljali i stvarali, samo ne bi za naciste nego za ono sto ih je zanimalo.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, haveaniceday рече

Samo su u tome i dobre, da inovaciju prebace u naoruzanje. To ne znaci da su inovativni, vec da su zeljni moci i vlasti i orudja koja ce da ih dovedu do tih pozicija.

Zato nemoj da mi prodajes nemacke naciste kao neke super inovativne genijalce. Nemci su ti koji su inovativni i koji bi bili jos inovativniji da im nacisti nisu urnisali zivote u gurnuli ih u pravcu besmislenog unistavanja stvari umesto kreacije.

Moj orginalni argument i dalje stoji, da nemacka nije usla u drugi svetski rat, da se nisu fokuslira na naoruzanje i ostale gluposti oni bi bili prvi na mesecu.

Ta inovativnost tih ljudi bi i dalje ostala, i dalje bi izmisljali i stvarali, samo ne bi za naciste nego za ono sto ih je zanimalo.

Evo ti nesto o nemcima ... :))  1623 god ...

Ideator binarnog sistema koji koristis dok pises postove 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Bilbija рече

Evo ti nesto o nemcima ... :))  1623 god ...

Ideator binarnog sistema koji koristis dok pises postove 

Hvala ti sto potvrdjujes ono sto pricam...

Цитат

Moj orginalni argument i dalje stoji, d

a nemacka nije usla u drugi svetski rat, da se nisu fokuslira na naoruzanje i ostale gluposti oni bi bili prvi na mesecu.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Bilbija рече

Ovaj gore je bio drzavnni sluzbenik a ne privatni preduzimac ... kako se ova cinjenica uklapa u tvoj pogled na svet

Mozes li da mi objasnis moj pogled na svet, posto nisam siguran je l ga ne razumes ili je nesto drugo u pitanju.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, haveaniceday рече

Mozes li da mi objasnis moj pogled na svet, posto nisam siguran je l ga ne razumes ili je nesto drugo u pitanju.

Drzavni sluzbenik koji je ziveo od poreza koji drzava ubbira od gradjana je udario temelje tehnologiji 4 veka pre nego sto je privatni sektor bio u stanju da ostvari profit i to vecim. delom na temelju jednog drugog drzavno-vojnog projekta, interneta .... Youtube, Amazon, PayPal, Ilon Musk, Bezos ... svi oni koriste produkt rada drzavnih sluzbbenika ...

Evo, sada je malo jasnije nadam se ...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...