Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

Ко хоће да буде неодговаран, воља му, али не сме својим глупавим понашањем да доведе друге у проблем. Италијани су се спрдали, шетали схватили неозбиљно, нису поштовали карантин и угрозили толико људи. Професор Песенти је молио да људи озбиљно схвате причу, али не. Понашали су се као и већина на овој теми. Дошли су до тога да имамо највећи карантин у Европи. Ко хоће може да прочита   То није паника, то није теорија завере, то је стање на терену. Одустала сам да пишем на овој теми. Жао ми је свакога ко не схвата озбиљност ситуације. И веома сам љута на све вас који ће угрозити своје ближње својом глупошћу.

Подели на овим сајтовима

Немој тако, Александра, претерујеш, драга си, добра и племенита особа, али иритира више та усиљена и непотребна паника на квадрат, са ставом  ништа не ваља у Србији  и све је црно и слично... 

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, АлександраВ рече

176787477_.jpg.6d3067d42ddb488da5e508c37f5db01a.jpg

Шта је ово, чему ово подсећање? Ма дај, хајде да не играмо игрице.

Као и ти до твог мозга и одговора.

Срам га било!

срам га било!

СРАМ ГА БИЛО!

Епидемиолог.... као и будала Несторовић

И још једном, срам га било! Ако се хришћани не боје смрти, дајте да затвориме све болнице! Дајте да укинемо све лекове! Заиста ме интересује да ли овај хришћански епидемиолог иде код лекара. Да ли може да ми објасни због чега папа услед болести ипак не изађе међу народ и не одржи своје обавезе и не покаже делатно свој "не"страх од болести и смрти.

Žalosno je da ne razlikuješ kada neko dve stvari upoređuje, a kada povezuje. Uhvatila te je panika i zbog toga si se pošteno nalupetala. I sada pokušavaš to lupetanje da odbraniš.:scratch_head::0205_whistling:

Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23

In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen.

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, АлександраВ рече

@Благовесник уживај!

:)) Краљина!

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, Благовесник рече

али иритира више та усиљена и непотребна паника на квадрат

Где ти у србији видиш панику? видим само апатију... а пошто не читам курире информере и остало ђубре од новина, не знам, можда они шире некакву панику?

Ја пренесем вест, ви ми лепите етикете

Е, то иритира...

17 година сам провела у здравству и веома добро знам о чему причам, а ако то неко препознаје као моју панику, можда би требало да размисли да ли се пројектује.

И ако свако словце о нечему што реално преносимо као вест коментаришете као панику, ви сте милион зилиона пута гори и од најгорег паничара.

Подели на овим сајтовима

пре 38 минута, Bernard рече

Žalosno je da ne razlikuješ kada neko dve stvari upoređuje, a kada povezuje.

Жалосно је што не знаш да је и поређење успостављање везе између две ствари, појаве или односа.

Uhvatila te je panika

Срам те било! И тебе и све вас који злоупотребљавате овај термин. Да вас буде стид и срам!!!

I sada pokušavaš to lupetanje da odbraniš.:scratch_head:

Ја ништа не браним. Остављам вам ову тему да се сити испричате и изљубите.

Али, пре него што наставите да лупетате, из поштовања према хиљадама људи који су умрли од коронавируса, и оним бројним који су остали са различитим последицама по здравље, мало се угризите за језик пре него што пљуцнете да је то ништа и да је њихово страдање резултат панике.

Подели на овим сајтовима

WWW.BBC.COM

A quarter of the population is in lockdown as Italy takes drastic action to control Covid-19.

"Italy has placed up to 16 million people under quarantine as it battles to contain the spread of coronavirus.

Anyone living in Lombardy and 14 other central and northern provinces will need special permission to travel. Milan and Venice are both affected.

Prime Minister Giuseppe Conte also announced the closure of schools, gyms, museums, nightclubs and other venues across the whole country.

The measures, the most radical taken outside China, will last until 3 April.

Italy has seen the largest number of coronavirus infections in Europe, with the number of confirmed cases jumping by more than 1,200 to 5,883 on Saturday.

The strict new quarantine measures affect a quarter of the Italian population and centre on the rich northern part of the country that powers its economy.

The death toll in Italy has passed 230, with officials reporting more than 36 deaths in 24 hours."

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, АлександраВ рече

Ко хоће да буде неодговаран, воља му, али не сме својим глупавим понашањем да доведе друге у проблем. Италијани су се спрдали, шетали схватили неозбиљно, нису поштовали карантин и угрозили толико људи. Професор Песенти је молио да људи озбиљно схвате причу, али не. Понашали су се као и већина на овој теми. Дошли су до тога да имамо највећи карантин у Европи. Ко хоће може да прочита   То није паника, то није теорија завере, то је стање на терену. Одустала сам да пишем на овој теми. Жао ми је свакога ко не схвата озбиљност ситуације. И веома сам љута на све вас који ће угрозити своје ближње својом глупошћу.

Poslednji voz iz zone karantina , Italija.

Подели на овим сајтовима

Kako se korona virus proširio u Italiji

Screenshot_20200308_183330.jpg

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, АлександраВ рече

Неће. У Србији никакве озбиљности нема, па тако ни по овом питању.

Могу да се кладим да ће код нас сви подаци о броју заражених бити цензурисани на највишем нивоу пре објављивања. Јер прецедник је рекао да нема места паници, да треба само лепо да се перу руке и да њега лично брину неке друге ствари.

А ту је и предизборна кампања, треба хиљаде аутобуса да превозе путујући циркус на митинге. Па је мало зезнуто да се шири прича о неком опасном вирусу који се преноси блиским контактом...

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, GeniusAtWork рече

Могу да се кладим да ће код нас сви подаци о броју заражених бити цензурисани на највишем нивоу пре објављивања. Јер прецедник је рекао да нема места паници, да треба само лепо да се перу руке и да њега лично брину неке друге ствари.

А ту је и предизборна кампања, треба хиљаде аутобуса да превозе путујући циркус на митинге. Па је мало зезнуто да се шири прича о неком опасном вирусу који се преноси блиским контактом...

A ide na ruku i to sto ne moras da budes ziv da bi mogao da glasas.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Ponašanje Italijana i italijanskih vlasti je skandalozno. Ne daj Bože da je epidemija izbila u Italiji, a ne u Kini, imali bi dosad 10 miliona zaraženih i jedno 100.000 mrtvih, dok bi se Italijani ogranizovali. Apsurd je da su nove zaraze u Kini izvan pokrajine Hubei koja je hermetički zatvorena, zabilježene od ljudi koji su putovali iz Italije i Španije. Poslije će Kinezi sa svojom čeličnom disciplinom opet biti onakvi i ovakvi, a Italijani i dalje u klubu "superiornih". 

U Turskoj još nijedan slučaj zaraze, a trebali su biti davno zaraženi uzmijaći u obzir da su mnogoljudna zemlja, i da je Istanbul vrlo prometno avionsko čvorište. Turska spada u red zemalja sa vrlo visokim higijenskim navikama, plus dobra organizcija na vrijeme dala je doprinos tome da se tamo još nije pojavio slučaj zaraženih. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

RS.SPUTNIKNEWS.COM

<p>Како је банка навела у допису инвеститорима, то би значило да ће за целу 2020. годину светски БДП пасти 2,5 процената.</p> <p>Поврх тога, <strong>"Морган...

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...