Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 9 минута, cloudking рече

Op, op!

Sta cemo sad?

@Рапсоди @Bernard @Tumaralo. @Милошшш 

Sveeto pismo o nosenju maski:

Knjiga Levitska 13:45

"А губавац на ком је та болест, нека иде у хаљинама раздртијем и гологлав, и уста нека застре, и нека виче: нечист, нечист."

Sveto pismo o karantinu:

Knjiga Levitska 13:46

"Докле је год болест на њему, нека буде нечист; нечист је, нека живи сам, иза окола нека му буде стан."

Sveto pismo o "naredne dve nedelje su kljucne":

Knjiga Levitska 13:50, 13:54

"И кад види свештеник болест, нека затвори за седам дана ствар на којој је губа."

"Тада нека заповједи свештеник да се опере оно на чем је болест, па онда нека затвори опет за седам дана."

:)

Mnogo si me obradovao sad. :sunce:

Krenuo si od starog, pa ćeš polako ka Novom zavetu. Hvala dragom Bogu Koji i koronu koristi da privuče svoju decu Sebi.

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Милошшш рече
NULTATACKA.RS

Gateway Pundit je ranije izvestio da se broj slučajeva COVID-a u Indiji smanjuje zahvaljujući novim pravilima koja promovišu Ivermektin i Hidroksihlorokin u velikoj populaciji. 33 okruga u Utar Pradešu u...

EN.WIKIPEDIA.ORG

• Свиђа ми се 1

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, cloudking рече

Op, op!

Sta cemo sad?

@Рапсоди @Bernard @Tumaralo. @Милошшш 

Sveeto pismo o nosenju maski:

Knjiga Levitska 13:45

"А губавац на ком је та болест, нека иде у хаљинама раздртијем и гологлав, и уста нека застре, и нека виче: нечист, нечист."

Sveto pismo o karantinu:

Knjiga Levitska 13:46

"Докле је год болест на њему, нека буде нечист; нечист је, нека живи сам, иза окола нека му буде стан."

Sveto pismo o "naredne dve nedelje su kljucne":

Knjiga Levitska 13:50, 13:54

"И кад види свештеник болест, нека затвори за седам дана ствар на којој је губа."

"Тада нека заповједи свештеник да се опере оно на чем је болест, па онда нека затвори опет за седам дана."

:)

dje sam ja..... :nene: :smeh1:

Malo je komplikovano ili nije bas tako jednostavno kao sto izgleda na prvi pogled.... Just_Cuz_19

Ovo prvo oko....i usta neka zastre.... to je ovaj stih :

А губавац на ком је та болест, нека иде у хаљинама раздртијем и гологлав, и уста нека застре, и нека виче: нечист, нечист

Gubavac, koji ima na sebi tu bolest, ima hodati u haljinama poderanim i kosa mu na glavi ima biti raspletena! On ima pokrivati bradu svoju i vikati: "Nečist! Nečist!"

Ono, koji je kontekst toga da i bradu i usta pokrivati, jer vidi nisu samo usta u pitanju u ovom stihu, nego i hodanje u haljinama poderanim i kosa na glavi raspletena, znaci to su sve neki spoljasnji znaci koji ukazuju na tog coveka da je sta,.... pa ovo....Necist....i to on sam mora da izgovara, i to da vice i dere se. I zapazi, ne vice, ....Bolest, Bolest.... nego.... Necist, Necist....;

E, to necist ima veze sa grehom, jer u SZ su bolesti poistovecivali sa time da je neko u grehu, narocito se to odnosilo za gubu, i zato ovaj vice .....Necist....jer je po tom Mojseovom zakonu,.... na prvom mestu bilo problematicno sto je takav covek necist zbog greha, tek onda je drugostepeno dolazila sama bolest. I ako prodje bolest guba onda takav covek treba da prinese pred svestenikom i pred oltarom tkz. zrtvu za greh..... to ima odmah u sledecoj 14.glavi....

I zato kada se kaze da treba.... i usta neka zastre.... to se nije odnosilo bas na samu bolest gube,.... nego vise na to sto je necist i gresan covek..... i onda je kontekst tog pokrivanja usta ili simbolika toga jeste..... jednostavno da takav covek nije dostojan da prica i komunicira sa ljudima jer je u grehu.... tako je to bilo u SZ i moralo se strogo voditi racuna zbog odredjenih razloga (da ne sirimo temu)...

Кто прокажен, ризы того будут раздраны, глава его непокровена, и около уст своих да обвиется. Уста нечестивых ничего не могут сказать в свое оправдание, как бы уздою удерживаются от всякого дерзновения.

Ovo je tumacenje sv.Jefrema Sirina tog stiha,.... usta zlih (pokvarenih, gresnih) ne mogu nista reci za svoje opravdanje, kao da se uzdom uzdrzavaju od svake smelosti (da nesto kazu u svoju odbranu)....

To je u vezi ovih starih maski .... :D 

Jer, vec u sledecem stihu 46. koji pominjes pise :

Докле је год болест на њему, нека буде нечист; нечист је, нека живи сам, иза окола нека му буде стан.

E, to mu je karantin i sanitarna mera preporucena od Pisma (iako se i ovde pominje i bolest i necist).... nije sanitarna mera da pokriva usta (nego je kontekst ovo drugo gore).

Ajd to za karantin u sledecoj poruci.

Подели на овим сајтовима

пре 49 минута, Branka62 рече

Peruanci izgleda imuni na Ivermektin

Peru-confirmed-cases-with-date.png

Figure 3: Daily number of daily confirmed cases in Peru as of 20 May 2021. The vertical blue bar represents the day of release of Peru’s guideline recommending ivermectin.

Moguće je da lek ne deluje podjednako u različitim podnebljima. Sada je generalno u celom svetu više zaraženih nego prošle godine. A i broj špricanih je sve više, pa je više i zaraženih. 

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Милошшш рече

:citac:

Pogledao si i uporedio sve indijske provincije koje jesu i nisu davale icermectin, a ne samo te 3 koje su ti prikazali, jel da?

:0205_whistling:

• Свиђа ми се 1

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Avocado рече

Pogledao si i uporedio sve indijske provincije koje jesu i nisu davale icermectin, a ne samo te 3 koje su ti prikazali, jel da?

:0205_whistling:

Kako sam razumeo nemaju sve provincije preporuku za lečenje ivermektinom, a ove koje imaju su postigle odličan efekat. Ispod sam podelio i studiju koja potvrđuje efektivnost ovog leka, ali evo ponovo: https://www.embopress.org/doi/full/10.15252/emmm.202114122

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

пре 43 минута, Bokisd рече

dje sam ja..... :nene: :smeh1:

Malo je komplikovano ili nije bas tako jednostavno kao sto izgleda na prvi pogled.... Just_Cuz_19

Ovo prvo oko....i usta neka zastre.... to je ovaj stih :

А губавац на ком је та болест, нека иде у хаљинама раздртијем и гологлав, и уста нека застре, и нека виче: нечист, нечист

Gubavac, koji ima na sebi tu bolest, ima hodati u haljinama poderanim i kosa mu na glavi ima biti raspletena! On ima pokrivati bradu svoju i vikati: "Nečist! Nečist!"

Ono, koji je kontekst toga da i bradu i usta pokrivati, jer vidi nisu samo usta u pitanju u ovom stihu, nego i hodanje u haljinama poderanim i kosa na glavi raspletena, znaci to su sve neki spoljasnji znaci koji ukazuju na tog coveka da je sta,.... pa ovo....Necist....i to on sam mora da izgovara, i to da vice i dere se. I zapazi, ne vice, ....Bolest, Bolest.... nego.... Necist, Necist....;

E, to necist ima veze sa grehom, jer u SZ su bolesti poistovecivali sa time da je neko u grehu, narocito se to odnosilo za gubu, i zato ovaj vice .....Necist....jer je po tom Mojseovom zakonu,.... na prvom mestu bilo problematicno sto je takav covek necist zbog greha, tek onda je drugostepeno dolazila sama bolest. I ako prodje bolest guba onda takav covek treba da prinese pred svestenikom i pred oltarom tkz. zrtvu za greh..... to ima odmah u sledecoj 14.glavi....

I zato kada se kaze da treba.... i usta neka zastre.... to se nije odnosilo bas na samu bolest gube,.... nego vise na to sto je necist i gresan covek..... i onda je kontekst tog pokrivanja usta ili simbolika toga jeste..... jednostavno da takav covek nije dostojan da prica i komunicira sa ljudima jer je u grehu.... tako je to bilo u SZ i moralo se strogo voditi racuna zbog odredjenih razloga (da ne sirimo temu)...

Кто прокажен, ризы того будут раздраны, глава его непокровена, и около уст своих да обвиется. Уста нечестивых ничего не могут сказать в свое оправдание, как бы уздою удерживаются от всякого дерзновения.

Ovo je tumacenje sv.Jefrema Sirina tog stiha,.... usta zlih (pokvarenih, gresnih) ne mogu nista reci za svoje opravdanje, kao da se uzdom uzdrzavaju od svake smelosti (da nesto kazu u svoju odbranu)....

To je u vezi ovih starih maski .... :D 

Jer, vec u sledecem stihu 46. koji pominjes pise :

Докле је год болест на њему, нека буде нечист; нечист је, нека живи сам, иза окола нека му буде стан.

E, to mu je karantin i sanitarna mera preporucena od Pisma (iako se i ovde pominje i bolest i necist).... nije sanitarna mera da pokriva usta (nego je kontekst ovo drugo gore).

Ajd to za karantin u sledecoj poruci.

Jasno mi je to. Ali koji god da je razlog pokrivanja usta, biblija nigde ne pominje da pokrivanje usta vodi ka tezim bolestima ili da je to nacin da se ljudi kontrolisu i ubijaju... Naprotiv, biblija pokrivanje usta navodi kao legitimnu meru...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Branka62 рече

Na osnovu čega je ovo moguće?

Na osnovu razlike u fiziološkim karakteristikama, količini različitih enzima itd. To sam uzeo kao najmanje mogući faktor, da uključimo i to, ali pre će biti da je u pitanju statistika, pošto ima mnogo lažno pozitivnih testova koje pcr daje.

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Милошшш рече

Kako sam razumeo nemaju sve provincije preporuku za lečenje ivermektinom, a ove koje imaju su postigle odličan efekat.

A ja sam ti postavio članak ka cherry picking-u kako bih ti ukazao na to da ne možeš da zaključiš da su "ove koje imaju su postigle odličan efekat" tako što si video rezultat za samo dve provincije koje jesu i samo jednu koja nije (tj. šatro nije dovoljno davala)... jer to je upravo cherry picking... a ti sigurno ne želiš da budeš naivan leming kojeg svaki medij može da prevari tako jeftinim trikom, pa sam siguran da si pogledao sve provincije... i da nema onih koje jesu davale ivermektin, a da imaju potpuno isti rezultat kao Kerala ili onih koje nisu davale a imaju potpuno isti rezultat kao Delhi i Uttar Pradesh... proverio si to, jel da? 

пре 14 минута, Милошшш рече

Ispod sam podelio i studiju koja potvrđuje efektivnost ovog leka, ali evo ponovo: https://www.embopress.org/doi/full/10.15252/emmm.202114122

Na hrčcima?

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Милошшш рече

pre će biti da je u pitanju statistika, pošto ima mnogo lažno pozitivnih testova koje pcr daje

Teško. Jedino ako su im testovi naprasno postali mnogo tačni

OURWORLDINDATA.ORG

Peru: What has been the impact of the Coronavirus Pandemic (COVID-19)?

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...