Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 13 минута, cloudking рече

Ovo deluje kao vrlo precizno isplanirana akcija. :))

Vidim da se smeješ od muke što si živeo sve ove godine u neznanju i što su te namagarčili, nasamarili, i napravili ovčicu skočicu od tebe. :D  Posle ide nerviranje na sebe, pa plakanje, i ako preteraš čitav i spustiš ego, onda ćeš možda da doživiš malo prosvetljenje i da počneš da živiš u Istini. To ti od srca želim. :skidamkapu:

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Милошшш рече

onda ćeš možda da doživiš malo prosvetljenje i da počneš da živiš u Istini.

Ama kojoj istini? :)

Nedelju dana pokusavam od tebe da sazanam koja je to istina a ti me izbegavas. Jer veze nemas...

Pametnome dosta ;) 

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

RS.N1INFO.COM

Lokalni ombudsman u Kragujevcu Vesna Stojadinović ocenila je da bi uvođenje kovid propusnica za građane koji su se odazvali pozivu za preporučenu imunizaciju, predstavljalo diskriminaciju građana koji...

Još uvek ima razuma, hvala Bogu.

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Милошшш рече

Pokušaj malo i sam da tragaš, uveren sam da ćeš uspeti da nađeš Istinu. :blessyou:

Naravno. Vec sam je nasao.

VI avaksi imate neku iskrivljenu verziju istine koja moze da se nazove i totalna bezvezotina i izmisljotina glupih ljudi, narocito sto i kad vas neko pita da objasnite sta je to u sta ste se ubedili i u sta verujete, vi ne umete ni da beknete. Izem ti ja misljenje kad ne umes ni da ga objasnis...

Dok to ne uspes ne vidim razlog da iko normalan menja svoje stavove koji su u saglasju sa aktuelnom naukom.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, cloudking рече

VI avaksi

Nisam nikakav "avaks" i nisam protiv vakcina, ali to ispranim mozgovima ne vredi objašnjavati.

пре 3 минута, cloudking рече

imate neku iskrivljenu verziju istine koja moze da se nazove i totalna bezvezotina i izmisljotina glupih ljudi

Šta ti znaš o tome? Ništa, čim ovako govoriš.

пре 4 минута, cloudking рече

narocito sto i kad vas neko pita da objasnite sta je to u sta ste se ubedili i u sta verujete, vi ne umete ni da beknete

Tebi ne mogu da objasnim jer ne veruješ da postoji Istina, ali nekome ko traga otvorenog srca i uma može da se približi. 

пре 6 минута, cloudking рече

Dok to ne uspes ne vidim razlog da iko normalan menja svoje stavove koji su u saglasju sa aktuelnom naukom.

Razumem te, ali ne vredi, ti se braniš od istine. Otvori srce za Boga, pa će ostalo da ti bude jasno.

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

Nevakcinisani zdravstveni radnici u Francuskoj suspendovani sa posla

Suspendovani radnici biće uskraćeni za primanje plata i mogućnost dolaska na posao, ali nijedan medicinski radnik, po odluci vrhovnog suda, ne sme biti otpušten.

WWW.DANAS.RS

Zdravstveni radnici u Francuskoj koji nisu vakcinisani protiv korona virusa biće suspendovani od danas sa posla.

Подели на овим сајтовима

пре 56 минута, Милошшш рече

Tebi ne mogu da objasnim jer ne veruješ da postoji Istina, ali nekome ko traga otvorenog srca i uma može da se približi. 

Ne trazim ti da mi objasnis Zivog Boga, nego da mi objasnis sta "mocnici" zapravo pokusavaju da postignu vakcinama? Sta je to lose po ljude sto mocnici zele i zasto oni to zele?

Jednostavno je pitanje i u potpunosti povezano sa tvojim ideoloskim uverenjima. Ako ne umes da objasnis, to samo znaci da ni sam nisi ubdjen u sopstvena uverenja sto salje poruku da onda niko ne bi trebalo da te slusa jer nemas nikakav kredibilitet.

пре 58 минута, Милошшш рече

Razumem te, ali ne vredi, ti se braniš od istine. Otvori srce za Boga, pa će ostalo da ti bude jasno.

Opet bog? Jesi siguran da si na pravoj temi? Ovde pricamo o koroni i vakcinama a pravoslavne teologumene su na drugim temama...

Подели на овим сајтовима

пре 55 минута, cloudking рече

Ne trazim ti da mi objasnis Zivog Boga, nego da mi objasnis sta "mocnici" zapravo pokusavaju da postignu vakcinama? Sta je to lose po ljude sto mocnici zele i zasto oni to zele?

Jednostavno je pitanje i u potpunosti povezano sa tvojim ideoloskim uverenjima. Ako ne umes da objasnis, to samo znaci da ni sam nisi ubdjen u sopstvena uverenja sto salje poruku da onda niko ne bi trebalo da te slusa jer nemas nikakav kredibilitet.

Opet bog? Jesi siguran da si na pravoj temi? Ovde pricamo o koroni i vakcinama a pravoslavne teologumene su na drugim temama...

Грешиш, повезано је. Али немам потребу да објашњавам никоме ништа. Веруј у шта год хоћеш, само ме мани више питања, молим те. 

• Свиђа ми се 1

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Милошшш рече

Грешиш, повезано је. Али немам потребу да објашњавам никоме ништа. Веруј у шта год хоћеш, само ме мани више питања, молим те. 

Ok, ok.

Vazno mi je bilo samo da ljudi vide da veze nemas o cemu pises i da si generalno prazno laprdajuca masa koju svakako ne treba slusati na ovu temu. 

Pozdrav!

• Зачуђен 1

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...