Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 1 сат, cloudking рече

Konzervativci ne veruju u spontanost jer ih plasi. Nista ne postoji toliko zastrasujuce od ideje da se stvari u svetu desavaju stihijski odnosno bez nekog konkretnog plana. Iz nekog razloga ta ideja im je strasnije od same smrti i otuda potreba da iza svakog daodjaja ili pojave stave neku vrstu plana koji iza toga stoji jer se onda osecaju bezbednije u svojoj kozi.

To je paradoks zapravo, njima je draza ideja da ce neko namerno da unisti svet nego ideja da se svet sam razvija  i da niko nema pojma gde sve to ide...

Opet kazem... zna li iko od njih ista  o izazovima vestacke inteligencije koja ima potencijala da  u narednih 10-20 godina  u POTPUNOSTI promeni lice nase planete kao i same ljude ( a mozda cak i da nas sve potamani)? Jok be, njima i dalje problem sto nas Bil GEjc zaprasuje s aviJoni i cipovi.... :)) 

Verovatnije je istina negde na sredini, i kontrola procesa i stihijsko desavanje, ali se i to stihijsko pokusava dovesti u ovaj plan koji se kontrolise,.... tako da Cloud kada se sve sabere i oduzme,....mozda je opet sve planski,:0205_whistling:.... manje ili vise, :D

... vestacka inteligencija, nano tehnologija i slicno stvarno mogu da promene lice zemlje i nacin zivljenja i same ljude i to je neki realni buduci problem, kako same civilizacije kako ce se prilagoditi, ali takodje problemos i sa aspekta vere...

Подели на овим сајтовима

@sanja84 Питај русе из чернобила ако има који још жив. И успут јеси гледала ту ХБО серију. Феноменална је. А @Марек како објашњаваш ову информацију:

1428445967_Screenshot2021-02-18151548.png.eaa743bf8d6acfccfc8ece464c74e586.png

И да рак је мање заразан у праву си али је нуклеарна експлозија већа еколошка катастрофа!

Иначе мислим да су ово кориговали на цифу која каже да је корона 6,5 пута смртоноснија него грип али мењају информације из дана у дан па им нешто и не верујем више верујем да монтирају антене.

А и знаш није ми јасно како то мајку му у сред Београда на градилишту од 3000 радника нико није добио корону?

„Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Амин!“

Подели на овим сајтовима

@Bokisd Није будући то је реални тренутни глобални светски проблем. Шта чекате да се лед на антарктику отопи? Оћете мало бактерија и вируса из доба Јуре?

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, psyche1979 рече

@sanja84 Питај русе из чернобила ако има који још жив. И успут јеси гледала ту ХБО серију. Феноменална је. А @Марек како објашњаваш ову ингормацију:

1428445967_Screenshot2021-02-18151548.png.eaa743bf8d6acfccfc8ece464c74e586.png

Мало си забаговао са подацима. Тренутно у свету има око 110 милиона заражених и близу 2,5 милиона мртвих од ковида.

Подели на овим сајтовима

@GeniusAtWork Нисам ја ништа забаговао ја сам вам само пред нос ставио све контрадикторне информације. А ти слушаш чика ГооГле робовласника.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, psyche1979 рече

@Bokisd Није будући то је реални тренутни глобални светски проблем. Шта чекате да се лед на антарктику отопи? Оћете мало бактерија и вируса из доба Јуре?

Dobro, realan je mozda da se treba polako nekako pripremati za to vreme kada bude doslo, da nas ne zategne bas nespremne i da ne mozemo odgovoriti adekvatno. 

Pa, ovo korona vreme, da izuzmemo realni zdravstveni problem, koliko ce uticati na ekonomiju i politiku, da li ce mozda doci do tog nekog reseta koji polako i stidljivo pocinju da propagiraju, i sta taj globalni reset moze da znaci za nasu civilizaciju i same ljude.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

@Bokisd Може да значи само једно од ова два Спасење или Уништење нисмо ни прва ни последња цивилизација која је нестала са лица земље због своје гордости и одважносто своје моћи и изигравања бога. Али јебига мени ето и данас жао египћана некако ме тамо увек нешто вуче.

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

Зато истог момента почнимо сви сами од себе и своје породице да мењамо све. Да волимо, да праштамо.

Сад да ми доће извињавам се на употреби неке ружне историје највећи усташа злочинац знаш шта би му рекао. Исто што и оно дете у логору. Само ти чико ради свој посао. Некако је бржи пут до тог спасења.

Подели на овим сајтовима

Само је љубав спас за све нас. Према себи , према другима, и према богу безусловна и без разлика. Колико год ви то хтели или не прихватити сви смо ми браћа и сестре.

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

@sanja84 Буди брутално искрена да ли ти делује да сам ја у депресији?

А и ето свиђа ми се да куцам сваки пут кад рокнем ентер изађе Исусова молитва. Ај здраво уморили сте ме!

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, sanja84 рече

@Tumaralo. да, то за храну су се спремали већ неко време. Уводили су веганство као хит...и та прича о бубама је стара.

Što si takva? Čovek to tako lepo upakovao da se uklapa sa sadašnjim trenutkom i ti mu sad rušiš sneška...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...