Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 1 минут, Марек рече

Da, da, ne razumem medicinsko štivo ?

Kolilo ja vidim, ovde svako može da izvede zaključak kakav hoće, ako mu je u glavi apokalipsa taj može i u temi o konjima da vidi VELIKI RESET ?

Sanja, interesantno je kako ti se svaki post završava sa "nemam pojma/lupam/samo tako razmišljam" ?

VELIKI RESET

Јесте интересантно...зато што увек остављам и другоме изнети своје мишљење и могућност да ме разувери... То је отвореност према другим мишљењима...

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

@Марек Ти или си забагована вештачка интелигенција или не знам шта већ али ти друже треба једна озбиљна генералка. Са киме ти причаш овде?

„Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Амин!“

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, psyche1979 рече

Прво да кажем да ипак има наде за вас још јер ево и марек који је најмање издржао ћутао је чак три минуте. Браво за све. Нек им је слава. Покушали су спасити нас беднике.

Друго да вас питам да немате можда неки осећај да је оно дошао као судњи дан можда?

није још....

мада да си ме јуче питао...запитала бих се. Имала сам температуру и ниску сатурацију...сад сам супер. Помолили се неки људи.

Подели на овим сајтовима

@sanja84 Срећом ја сам то срање а то се мени тако чини прележао. Антитела нисам имао жена ми је лаборант и ради на корони. Али две недеље једини симптом који сам имао је да не могу ништа. Апсолутно ништа. Устанем седнем за рачунар не могу немам снаге. Пре свега овога је било отежано дисање сатурација 98 одлична. Е сад шта ме закуцало за кревет две недеље поима немам али биће да је ово срање.

Ти си више упозната по том питању па процени. А жена ми је космонаут сваки дан јебига.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, psyche1979 рече

@Марек Ти или си забагована вештачка интелигенција или не знам шта већ али ти друже треба једна озбиљна генералка. Са киме ти причаш овде?

Jesam. I upravo prolazim kroz...

VELIKI RESET

Подели на овим сајтовима

@Марек Благо теби бар ћеш се ресетовати.

• Хахаха 1

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, psyche1979 рече

@sanja84 Срећом ја сам то срање а то се мени тако чини прележао. Антитела нисам имао жена ми је лаборант и ради на корони. Али две недеље једини симптом који сам имао је да не могу ништа. Апсолутно ништа. Устанем седнем за рачунар не могу немам снаге. Пре свега овога је било отежано дисање сатурација 98 одлична. Е сад шта ме закуцало за кревет две недеље поима немам али биће да је ово срање.

Ти си више упозната по том питању па процени. А жена ми је космонаут сваки дан јебига.

мени је само пар дана било баш лоше, нисам могла да стојим поред шпорета да скувам чај. И болови у целом телу...Можда и није била корона..није битно. Сад сам добро. Слава Богу.

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Марек рече

new normal

Друже мој Марек ја сам био присутан на великом међународном техничком сајму. Видео сам ја лично шта је нова нормала. Овако. Почели су да постављају 5Г мрежу јер су огромни новци уложени у сву будућу технологију и сад то треба применити и вратити новце. А ви сте јебига и не само ви рушили 5Г антене. Па јебига ко вам крив тражили сте и добили корону. Ја сам ти лепо рекао да све има циљ. Има и мени се онако кад све сагледам добар, оптимистичан циљ за цео свет.

Генерално да резимирамо од короне се не умире процентуално ништа више него од неких других болести да на пример напоменем болест пушачке зависности. Него је толико извикана у медијима толико народ застрашен, полиција држи народ у карантину. И да те сад питам шта ови научници у позадини постављају?

Па исте оне 5Г антене које сте рушили на почетку.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, psyche1979 рече

Друже мој Марек ја сам био присутан на великом међународном техничком сајму. Видео сам ја лично шта је нова нормала. Овако. Почели су да постављају 5Г мрежу јер су огромни новци уложени у сву будућу технологију и сад то треба применити и вратити новце. А ви сте јебига и не само ви рушили 5Г антене. Па јебига ко вам крив тражили сте и добили корону. Ја сам ти лепо рекао да све има циљ. Има и мени се онако кад све сагледам добар, оптимистичан циљ за цео свет.

Генерално да резимирамо од короне се не умире процентуално ништа више него од неких других болести да на пример напоменем болест пушачке зависности. Него је толико извикана у медијима толико народ застрашен, полиција држи народ у карантину. И да те сад питам шта ови научници у позадини постављају?

Па исте оне 5Г антене које сте рушили на почетку.

U kom kontekstu si bio prisutan na tehnološkom sajmu i kakve veze ima 5g mreža sa ovim? 

Prvo, umire se procentualno više od običnog gripa, pa je zato i opasniji. Drugo, pupačka zavisnost nije ZARAZNA bolest i ne prenosi se kapljično da bi ti to mogao da upoređuješ, pušačku zavisnost ne možeš da dobiješ stojeći u redu i posle toga da zaraziš još troje ljudi za kratko vreme. Ne znam kako ti pada na pamet da upoređuješ te dve stvari? I treće, da je smrnost od kovida samo 1% (a veći je) računaj onda koliko je 1% smrtnosti od 100000 zaraženih, koliko od 1000000 a koliko od 100. Ako se zarazi 2 000 000 ljudi, 1% smrtnosti baš i nije mala brojka da bi se zanemarivala.

Подели на овим сајтовима

Ништа лоше. Само много веци односно бржи пренос информација. Тако да ће мо у наредних десетак година имати, паметне аутомобиле, паметне куће као и сада телефоне. И много много још добрих новина на свим пољима укључујући и медицину.

Свестан сам ја да толика количина информација носи и могућност праћења али и сад вас прате шта је ту ново. Шта бре разбијате главу, ако си честит и поштен ко те бре прати. Зна се ко се прати и зашто. Зато што је опасан по друштвену заједницу.

Подели на овим сајтовима

@Марек Али зато можеш да добијеш рак од нуклеарне електроцентрале у словенији рекао бих по имену марек. Присутан под личним именом презименом и позван. И чак стекао многе водеће техниче стручњаке за пријатеље на том истом сајму.

Подели на овим сајтовима

Ne mogu da shvatim kako živ čovek od 90 kila i 20+ godina može da upoređuje respiratorno/sistemsko oboljenje sa onkološkim po pitanju broja obolelih ili zaraženih????

Da vam pojasnim: kovid je opasan zato što se prenosi KAPLJIČNIM PUTEM i ako ga vi imate i živite sa pet ljudi u kući možete da zarazite sve vaše ukućane i time rizikujete da neko od njih gadno oboli ili umre. Dakle, svako ko ima kovid može da zarazi nekog i potencijalno ga ošteti na ovaj ili onaj način. Što više obolelih, to manje mesta za lečenje, to manje resurss, to manje šanse da se spase 

Rak NIJE ZARAZAN i time je manja EPIDEMIOLOŠKA PRETNJA po zdravstveni sistem jer broj obolelih od raka apsolutno ne zavisi od kontakata i osnovnog reproduktivnog broja. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...