Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

Obratite pažnju na razliku u onome što piše u linku od naslova članka:

http://rs.n1info.com/Vesti/a619512/Kon-Utisak-je-da-jos-ima-nerazumevanja-situacije.html

RS.N1INFO.COM

Epidemiolog Predrag Kon izjavio je da je činjenica da je bilo grešaka u bazi statističkih podataka o epidemiji...

image.png.1ab6a741227161657e4ccc71def46b50.png

Подели на овим сајтовима

Иначе дркон се сваког дана изгледа помери за један корак уназад:

image.png.6e2dba3e01c8df9080b54e9519280157.png

Овде се чак оградио и од званичних података. Ако овако настави за недељу дана има да га видимо на простестима :) 

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, nikola a рече

http://rs.n1info.com/Vesti/a619512/Kon-Utisak-je-da-jos-ima-nerazumevanja-situacije.html

RS.N1INFO.COM

Epidemiolog Predrag Kon izjavio je da je činjenica da je bilo grešaka u bazi statističkih podataka o epidemiji...

Kakve veze ima sta pise u linku?

U linku je citat Dr. Kona iz ovog intervjua:

"...da je utisak da još ima nerazumevanja situacije."

A naslov teksta je nesto sto Dr. Kon nigde nije izgovorio, barem nije citirana ta izjava u tekstu... to je njihova interpretacija i falsifikat jer racunaju na povrsnost iternet publike koja cita naslove a ne zvanicne izjave ...i na osnovu naslova kasnije donosi zakljucke ..

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Justin Waters рече

Nigdje ti veze nema poređenje, ali brate cepaj. :D

Ma nije bukvalno nego mi je pun kofer naucnika koji samo sibaju neke predikcije i nikom ne polazu odgovornost ako su omasili za 10 metra gol.

Цитат

Citao je pre 30 godina a sad ima 33 

:)) 

Kakav sam lazov, kako sam samo mogao da procitam tekst od pre 30 godina... prosto nemoguce, svi znamo da pisani tekstovi imaju rok trajanja. :D 

Подели на овим сајтовима

пре 56 минута, nikola a рече

RS.N1INFO.COM

image.png.1ab6a741227161657e4ccc71def46b50.png

Ja mu totalno verujem. Da ostavis politicariam i birokratama saharu na upravljanje imao bi problema sa nestasicom i distribucijom peska.

Nego kada bude neka sledeca infekcija, setite se sta su pricali i radili ovi likovi, nemoj da zaboravite.

Подели на овим сајтовима

пре 56 минута, Bilbija рече

A naslov teksta je nesto sto Dr. Kon nigde nije izgovorio, barem nije citirana ta izjava u tekstu... to je njihova interpretacija i falsifikat jer racunaju na povrsnost iternet publike koja cita naslove a ne zvanicne izjave ...i na osnovu naslova kasnije donosi zakljucke ..

Наслов из чланка цитира наведени снимак где је дркон то изговорио. Ако си ћорав ниси глув, послушај снимак од 17. секунде.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, nikola a рече

Наслов из чланка цитира наведени снимак где је дркон то изговорио. Ако си ћорав ниси глув, послушај снимак од 17. секунде.

Kritikuje internet publiku - procitao samo naslov. :D

image.png.01661a243ce5a99c9b8491a23e9c8b5c.png

Подели на овим сајтовима

Докле год главну реч буду водили епидемиолози, а не пулмолози, оториноларинголози и остали доктори специјалисти, питам се, да ли се нама пише добро?! Мојег комшију нису примили на одељење иако није имао корону и човек је за два дана умро. Не знамо од чега. Надамо се да ће суд узети главну реч и да ће се одговорни казнити ако постоји кривица зашто се човек није адекватно медицински збринуо. А није се збринуо наводно због опасности од ковида19. Исто тако један човек којег сам случајно упознао не прима хемотерапију, исто због опасности од ковида19. Питам се, да ли ми имамо здравство, зашто плаћамо здравствено осигурање?! Ови епидемиолози не схватају да се ковид19 не може истребити и ко зна на које се све начине још преноси када је доказано да се може чак пренети и путем плаценте са мајке на бебу. Уместо да се не допусти да се болест развије у запаљење плућа, већ да се као и код сваке упале примени метода лечења ињекцијама. Пре ове епидемије, пандемије, како год, нормално је било да због упале грла, кашља, шта год већ, одем код лекара и доктор ми послуша плућа, погледа грло, да ми да радим антибиограм, а ако имам упалу плућа не размишљајући одмах ми препише ињекције. Да ли се и сада тако ради? Да ли је тачно да се терапија примењује тек када се добије висока температура и да се тек онда ради тест на ковид, корону, како год већ? Ако је то тачно, онда се питам да ли је кривица епидемиолога у томе и питам се да ли се још нешто лечи у нашем здравству осим короне? Зашто се одмах не примени адекватно лечење него се чека да се упала прогресивно развије? Значи, овде не говорим о уништавању вируса, јер се вирус не може убити антибиотицима, већ говорим лечењу запаљења грла и дисајних путева које врло брзо доводи до упале плућа.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, haveaniceday рече

Cito sam ja u nejdcheru pre 30 godina kako 2010 nece da imamo led na polovima. ;)

пре 25 минута, haveaniceday рече

Kakav sam lazov, kako sam samo mogao da procitam tekst od pre 30 godina... prosto nemoguce, svi znamo da pisani tekstovi imaju rok trajanja. :D 

:)) 

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, nikola a рече

Pa nisam blesav da slusam snimke Dr. Kona ... :)) sta me se tice ... komentarisem besmislice koje si napisao ... sta pise u linku i sta pise u naslovu ... Kakve veze ima sta pise u linku, u link se stavlja deo teksta iz clanka, a radi SEO optimizacije web sajta ...

Za neupucene SEO -Search engine optimization

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Плаво Небо рече

Исто тако један човек којег сам случајно упознао не прима хемотерапију, исто због опасности од ковида19. Питам се, да ли ми имамо здравство, зашто плаћамо здравствено осигурање?!

Znas kako telefon kada kupijes imas 100 proizvodjaca, pa svake godine nesto novo, telefoni sve bolji i bolji a jeftiniji i jeftiniji. E zamisli da imas samo jednog i to drzavnog. E sad to primeni na zdravstvo. ;)

image.thumb.png.2c5b2aa1776e19c4fdc2017d8eb3acf6.png

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Bilbija рече

Pa nisam blesav da slusam snimke Dr. Kona ... :)) 

Како бре, па то је легенда кризног штаба, њему Вучић верује. Па заиста си ме разочарао. Никад од тебе Јапанац :D

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...