Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 1 минут, Bilbija рече

Postojale su? Pa sto je vise nema u Americi , zemlji hrabrih i slobodnih ... :)) vec su je zamenili sa drzavnim agencijama po ugledu na Moskvu i SSSR ...

Politicki interesi. Mozes da zaposlis svoje glasace tamo, dobijas vecu moci ovlascenja, formiranje interesnih grupa i ostale politicke motivacije. Evo sad sam te tagovao, gde republika Srbija iz dzepa svojih gradjana daje taksistima subvenciju po 8000 evra.

Bas zato i prozivamo ljude i politicare da su komunisti, jer se loze na istu glupost kao ovi u Moskvi u SSSR, ako das nesto drzavi to ce da bude humanije ui bolje vodjeno.

Isto kao sto je radilo u SSSRu isto radi i u drugim drzavnim institucijama. Sto vise institucija takve vrste - to gore po privredu i po ljude.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, haveaniceday рече

Ostavio sam pozitivnu vest da je jedna od vakcina uspesno zavrsila trecu fazu testiranja.
0 reakcija, 0 komentara.

Al zato price o tome kako neki italijanski analizator zna da je u koroni neka opasna mutacija, i ostale strasne vesti svima u ocima. :)

Ti ko da će vakcina sutra biti spremna za upotrebu...Možda je skoro nećemo ni vidjeti.

WWW.NATURE.COM

Concerns persist that COVID-19 vaccines could cause antibody-dependent enhancement, which can potentiate viral entry into...

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Justin Waters рече

Ti ko da će vakcina sutra biti spremna za upotrebu...Možda je skoro nećemo ni vidjeti.

WWW.NATURE.COM

Concerns persist that COVID-19 vaccines could cause antibody-dependent enhancement, which can potentiate viral entry into...

Tako je brate, jos malo negativnog razmisljanja. Sto bi iko zurio sa covid vakcinom, jeste da je uspesno prosla tri faze testiranja, ali mozda necemo ni da je vidimo. Nije da nam treba. :D

Nego daj da se bavimo ja i ti malo time "sta ce zli zapadni mediji da pisu o nama jadnim Srbima" ..

I da, ti isti genijalci koji ti sada nabijaju te negativne misli (planski) u glavu, su isti oni koji su ti pricali da neces da imas vakcinu za 2 godine tamo u februaru, maju.

danas imas 15 kompanija koje zavrsavaju poslednju vazu testiranja do avgusta.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, GeniusAtWork рече

par dana pre...

AMBBELGRADO.ESTERI.IT

Predsednik Regije Veneto Luka Zaja u poseti Beogradu

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, haveaniceday рече

Tako je brate, jos malo negativnog razmisljanja. Sto bi iko zurio sa covid vakcinom, jeste da je uspesno prosla tri faze testiranja, ali mozda necemo ni da je vidimo. Nije da nam treba. :D

Nego daj da se bavimo ja i ti malo time "sta ce zli zapadni mediji da pisu o nama jadnim Srbima" ..

Nije ovo nikakvo negativno razmišljanje. ADE je relativno nov fenomen, još nedovoljno razumljiv i jedan od razloga zašto vakcina za dengi groznicu još uvijek nije našla svoje mjesto u službenoj upotrebi. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, haveaniceday рече

Politicki interesi. Mozes da zaposlis svoje glasace tamo, dobijas vecu moci ovlascenja, formiranje interesnih grupa i ostale politicke motivacije. Evo sad sam te tagovao, gde republika Srbija iz dzepa svojih gradjana daje taksistima subvenciju po 8000 evra.

Bas zato i prozivamo ljude i politicare da su komunisti, jer se loze na istu glupost kao ovi u Moskvi u SSSR, ako das nesto drzavi to ce da bude humanije ui bolje vodjeno.

Isto kao sto je radilo u SSSRu isto radi i u drugim drzavnim institucijama. Sto vise institucija takve vrste - to gore po privredu i po ljude.

:))

SNS vlada i u Americi?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Justin Waters рече

Nije ovo nikakvo negativno razmišljanje. ADE je relativno nov fenomen, još nedovoljno razumljiv i jedan od razloga zašto vakcina za dengi groznicu još uvijek nije našla svoje mjesto u službenoj upotrebi. 

Ma da, i polarni led ce da se otopi do 2015, svi ce da pocrkamo u vodu, korona ubija 30 % ljudi, vakcina nece da bude 2 godine, plasite se ljudi plasite sto vise, ima toliko toga sto ne znamo, a pesimisticne vesti stvaraju tako mnogo klikova.... $$$$$

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Bilbija рече

:))

SNS vlada i u Americi?

Levicarska logika je prisutna svuda. Amerika, Srbija, SSSR, Nemacka... samo negde manje negde vise. Kao i sve drugo u zivotu, to koliko je zemlja kapitalisticka ili socijalisticka, nije apsolut nego skala, nijansa sivog.

Подели на овим сајтовима

@GeniusAtWork iskopao sam izjavu, rekao je da je mnogo zarazniji ali ne i da je jaci.. a on je kako vidim naucnik isto koliko sam i ja neurohirurg.

WWW.VERONASERA.IT

Il governatore ha fatto sequenziare il virus del cluster serbo portato in regione. E insieme al dottor Rigole ha presentato dei...

Luca Zaia | Rigoli | Veneto Region | Coronavirus | Covid-19 | Serbs | Rapid tests | July 13, 2020
These are viruses of the same strain isolated in the cluster in Serbia and are different from the viruses isolated in Veneto. This is why you have to be careful of viruses that come from abroad because they are much more contagious ».

Potrebbe interessarti: http://www.veronasera.it/video/zaia-rigoli-coronavirus-covid-19-veneto-13-luglio-2020.html
Подели на овим сајтовима

Ma da, i polarni led ce da se otopi do 2015, svi ce da pocrkamo u vodu, korona ubija 30 % ljudi, vakcina nece da bude 2 godine, plasite se ljudi plasite sto vise, ima toliko toga sto ne znamo, a pesimisticne vesti stvaraju tako mnogo klikova.... $$$$$

Ne pristoji ti šegačenje s obzirom koliko se pokušavaš graditi ozbiljnim i informisanim. 

• Оплаках :)) 1

Подели на овим сајтовима

Што се тиче вакцине, САД и УК се надају да ће је имати у првој половини идуће године. 

WWW.SCIENCEFOCUS.COM

Professor Robin Shattock warned there was ‘no certainty’ that any of the vaccines currently being developed will be successful.
WWW.CNET.COM

Vaccines to prevent COVID-19 are being developed at a record pace. We tell you everything you need to know about the progress we've made against the potentially fatal disease.

Подели на овим сајтовима

Levicarska logika je prisutna svuda. Amerika, Srbija, SSSR, Nemacka... samo negde manje negde vise. Kao i sve drugo u zivotu, to koliko je zemlja kapitalisticka ili socijalisticka, nije apsolut nego skala, nijansa sivog.

A ovaj Trump je komunista k'o Milosevic, uvodi sankcije Kini k'o Miloske Sloveiji ... :))

Znnao sam ja da su njih dvojica levicari ...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...