Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

Ono kad teoreticari zavere pocnu da veruju politicarima... confused1

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Овај председник Танзаније ми улепшао дан. Нормалан човек. а политичар то је реткост. 

Значи да изолујемо козе и папају па на Сајам  :)

Слава Богу на свему

Подели на овим сајтовима

Значи у Африци, увале им белци вирус, па онда морају од њих да купују тестове, а тестови сигурни као бабини зуби.

Али и они су се тамо опаметеили па кренули да проверавају. :)

Слава Богу на свему

Подели на овим сајтовима

2 hours ago, mario beloti said:

Значи у Африци, увале им белци вирус, па онда морају од њих да купују тестове, а тестови сигурни као бабини зуби.

А они побише милионе људи погрешно их лечећи и експериментишући, згрчући милионе ...

Менгелеи новога доба! Куга корупције коју треба излечити или збрисати са лица земље!

... и сав живот свој Христу Богу предајмо

Подели на овим сајтовима

On 5/9/2020 at 12:15 AM, mario beloti said:
Трамп отпустио америчког др. Кона јер је Гејтсов убачен елемент Штампај Е-пошта
петак, 08 мај 2020
         Entoni-Fau%C4%8Di,-wikipedia.pngИако је шеф кризног епидемиолошког штаба Беле куће, 80-годишњи Фаучи је последњих дана све више контрирао шефу државе од којег је (по анкетама) постао популарнији. Зато је Трамп онемогућио његово сведочење Конгресу о епидемији корона вируса у САД. Уз образложење да би то било контрапродуктивно. Али, да би био сигуран, расформирао је кризни штаб и тако елиминисао Фаучија.

Велики број Трампових присталица тражио је последњих недеља хитну Фаучијеву смену – да не би могао да га са функције шефа кризног штаба критикује, исправља и исмева.

Несмењиви др Фаучи, који је од 1984. године директор Националног института за алергију и заразне болести, верни је извршилац свих налога милијардерског лобија у којем су главни Џорџ Сорош, Дејвид Рокфелер, Бил Гејтс, Тед Тарнер и други представници глобалистичке елите САД.

---

У клипу који сам поставио Фаучи у задњем минуту најављује 2017. године да ће бити у скорије време пандемија.

... и сав живот свој Христу Богу предајмо

Подели на овим сајтовима

On 9.5.2020. at 10:41, Mardarije рече

Hteo sam da cekam 40 dana da prodje od upokojenja mog kuma, od ovog novog virusa, ali ne mogu da cutim. 

Mlad covek 48 godina, nepusac, mrsav, bavio se sportom.Koliko znam, nije imao nikakvih zdravstvenih problema.

Virus je verovatno pokupio u avionu za Srbiju. Pre nego sto je dobio povisenu temperaturu, boravio je u kuci sa starijim 

roditeljima i zenom i detetom. Od njih se niko nije zarazio, iako su svi bili u istom prostoru.

Sta je problem? Problem je taj, sto su ga u bolnici u Kraljevu dva puta vratili sa temperaturom od 40 stepeni i gusenjem, rekavsi

mu da je mlad i da ce se oporaviti, i da ako je ovaj novi virus u pitanju, nece na mlade! Znaci, nisu ga ni testirali. 

Posle dva vracanja kuci, i tri nedelje bolovanja kuci sa visokom temperaturom, upalom pluca i gusenjem, tek kad su mu bubrezi 

poceli otkazivati, dosla je hitna i odvezli ga u KC Kragujevac. Tamo je par dana bio na aparatu, ali bilo je kasno. 

Sta je jos problem? Problem je taj sto su ti medicinari koji su ga vratili, zaposleni preko stranacke linije(znate vec i koje) i nestrucni su, 

a i vole da ih "castis". Necu da ih imenujem, jer ne zelim da budem kao i oni(djubrad), a i Bog ce im suditi. 

Tako da...braco i sestre..." ostajte ovde......" i podrzavajte priucene lekare, magistre, ministre i ostale Jude...Bog da im prosti, ja sam im oprostio,

ali necu zaboraviti! Pocivaj u miru kume, vidimo se ako Bog da u Carstvu Nebeskom.

Бог нека да покој души твом куму и насели га у рајска насеља!

Желим да истакнем још нешто. Зашто су мере забране излазака биле овако оштре, једне од најоштријих у Европи? Па зато што власт зна у каквом катастрофалном стању нам је здравство! Знају докле су га довели страначким запошљавањем. Да су мере биле блаже био би општи колапс здравственог система. 

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

zanimljiv lik, mada ne znam koliko je ovo što predlaže o lečenju tačno

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

On 9.5.2020. at 10:41, Mardarije рече

Hteo sam da cekam 40 dana da prodje od upokojenja mog kuma, od ovog novog virusa, ali ne mogu da cutim. 

Mlad covek 48 godina, nepusac, mrsav, bavio se sportom.Koliko znam, nije imao nikakvih zdravstvenih problema.

Virus je verovatno pokupio u avionu za Srbiju. Pre nego sto je dobio povisenu temperaturu, boravio je u kuci sa starijim 

roditeljima i zenom i detetom. Od njih se niko nije zarazio, iako su svi bili u istom prostoru.

Sta je problem? Problem je taj, sto su ga u bolnici u Kraljevu dva puta vratili sa temperaturom od 40 stepeni i gusenjem, rekavsi

mu da je mlad i da ce se oporaviti, i da ako je ovaj novi virus u pitanju, nece na mlade! Znaci, nisu ga ni testirali. 

Posle dva vracanja kuci, i tri nedelje bolovanja kuci sa visokom temperaturom, upalom pluca i gusenjem, tek kad su mu bubrezi 

poceli otkazivati, dosla je hitna i odvezli ga u KC Kragujevac. Tamo je par dana bio na aparatu, ali bilo je kasno. 

Sta je jos problem? Problem je taj sto su ti medicinari koji su ga vratili, zaposleni preko stranacke linije(znate vec i koje) i nestrucni su, 

a i vole da ih "castis". Necu da ih imenujem, jer ne zelim da budem kao i oni(djubrad), a i Bog ce im suditi. 

Tako da...braco i sestre..." ostajte ovde......" i podrzavajte priucene lekare, magistre, ministre i ostale Jude...Bog da im prosti, ja sam im oprostio,

ali necu zaboraviti! Pocivaj u miru kume, vidimo se ako Bog da u Carstvu Nebeskom.

Слична прича као и са нашим покојним колегом вероучитељем из Ваљева.

Млад, јак, да иде кући и јача имунитет...

Данас су ту само његова (с правом огорчена) супруга и двоје мале дечице, да сведоче о овим стварима...

Ми верујући прихватамо смрт као реалност живота, и сваки моменат у животу као Богом дат да се покажемо онаквим какви јесмо. Разочара нас кад људи једно причају а друго раде, покривају туђе пропусте својим и обрнуто (јер лекар који ћути о пропустима оних одозго и сам бива учесник у преступу).

На жалост, опет и опет на  позорницу излазе да покупе славу неспособни послушници, а прави алтруисти гину на радном месту ћутећи и радећи немогуће ствари.

Стварно смо за посматрање, поготово због болдованог...

"Ко има уши да чује нека чује". 

Блаженопочивши патријарх Павле је у једном интервјуу додао: "...а ко има уши да га чешу по њима, бежи од њега!"

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

13 hours ago, mario beloti said:

Čekaj, znači virus postoji i napravili su ga belci i uvalili Afrikancima, ali testovi na virus koje su napravili ti isti belci ne valjaju? Ne umeju da naprave test za virus koji su sami napravili?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Јанко рече

Слична прича као и са нашим покојним колегом вероучитељем из Ваљева.

Млад, јак, да иде кући и јача имунитет...

Данас су ту само његова (с правом огорчена) супруга и двоје мале дечице, да сведоче о овим стварима...

Ako su mu ovo rekli, a bio je asmatičar, ovo ima elemente ubistva sa predumišljajem. 

Zar je moguće da ga nisu htjeli hospitalizovati na početku, iako je asmatičar, nego tek u posljedni momenat kada je već bilo kasno?

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Justin Waters рече

Ako su mu ovo rekli, a bio je asmatičar, ovo ima elemente ubistva sa predumišljajem. 

Zar je moguće da ga nisu htjeli hospitalizovati na početku, iako je asmatičar, nego tek u posljedni momenat kada je već bilo kasno?

Navodno nije tačno da je bio astmatičar.

porukom-dobrote-nahrani-gladnog.thumb.jpg.e6722ef9e536dc201ac006f5bb88acb0.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Desiderius Erasmus рече

Navodno nije tačno da je bio astmatičar.

Ko je ovo potvrdio?

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...