Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 1 минут, Juanito рече

Зато што вакцинација - имунизација не функционишу на појединцима, него на заједници - популацији - групи. Само довољан број вакцинисаних доводи до имунитета и коначно истребљивања оних болести које је могуће истребити.

А када се антиваксери удруже, заведу људе, онда се те болести врате, па умиру људи, умиру деца.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Дејан рече

U zakon se toliko ne razumem, ali u ekonomiju malo više. Znaš, lečenje košta.

Tu smo! Onda se to kaež: mi nismo fašistička država i nikoga ne nagonimo ni na šta, vi koji ne želite da se vakciništete, ako obolite od bolesti protiv koje se niste hteli vakcinisati, nećete dobiti zdravstvenu nego!

To se tako radi. Nego se to neće da kaže, jer je to onda brutalna diskriminacija. Pazi, Tito je Tito, ali u vreme komunjara ako neko nije iz religijskih razloga hteo da nosi pušku, služio je vojsku bez puške, bio je pozadinac ili tako nešto.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Juanito рече

Зато што вакцинација - имунизација не функционишу на појединцима, него на заједници - популацији - групи. Само довољан број вакцинисаних доводи до имунитета и коначно истребљивања оних болести које је могуће истребити.

Zašto Holandija ili Švedska nisu uveli obaveznu valcinaciju? Ima li neko spisak zemalja u Evropi koje imaju obaveznu vakcinaciju osim Srbije? Ima li takav spisak?

Подели на овим сајтовима

Jos pricate o vakcinama!?

A u Italiji Ministarstvo zdravlja je preslo na drugi nivo igrice i sprema za maj app Immuni sa kojom ce pratiti sve pozitivne na covid-19 tako da ces putem app i i bt uvek znati da li imas u blizini potencijalnu opasnost zaraze. Sta kazete na ovaj vid diskriminacije ili krsenja prava privatnosti?

WWW.SALUTE.GOV.IT

<p> Il sistema di tracciamento digitale può aiutare a identificare individui potenzialmente infetti prima che emergano sintomi e, se condotto in modo sufficientemente rapido, può impedire la...

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

Just now, Таша said:

A u Italiji Ministarstvo zdravlja je preslo na drugi nivo igrice i sprema za maj app Immuni sa kojom ce pratiti sve pozitivne na covid-19 tako da ces putem app i i bt uvek znati da li imas u blizini potencijalnu opasnost zaraze. Sta kazete na ovaj vid diskriminacije ili krsenja prava privatnosti?

Време је да их подсетите како је прошао Бенито...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ćiriličar рече

Tu smo! Onda se to kaež: mi nismo fašistička država i nikoga ne nagonimo ni na šta, vi koji ne želite da se vakciništete, ako obolite od bolesti protiv koje se niste hteli vakcinisati, nećete dobiti zdravstvenu nego!

To se tako radi. Nego se to neće da kaže, jer je to onda brutalna diskriminacija. Pazi, Tito je Tito, ali u vreme komunjara ako neko nije iz religijskih razloga hteo da nosi pušku, služio je vojsku bez puške, bio je pozadinac ili tako nešto.

А кажи ти мени, причамо у облику примера.

Ти си пунолетна особа која можеда донесе одлуку шта хоће а шта неће. Рецимо, имаш двоје деце , једно другом до увета, најстарије има 6 година и не могу да донесу одлуку на ту тему.

Шта онда радити?

Испоштовати лудог ћаћу, не вакцинисати децу, или држава да спроведе вакцинацију без обзира шта луди ћаћа мисли и ради?

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Дејан рече

А када се антиваксери удруже, заведу људе,

Dejane, ne ponašaj se k'o balo neki sa pričom o čestom pričešćicanju i o antivakserima. Mani...to, crvena boja na statusu ne pomaže ćoveku u dijalogu....ne mogu umreti deca ako suu se vakcinisala! I ne možeš se ti brinuti više o mom detetu nego ja.

Ako imaš smislen odgovor, ako nemaš ostavi te anti-Simeon-rukumijski komentare.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ćiriličar рече

Dejane, ne ponašaj se k'o balo neki sa pričom o čestom pričešćicanju i o antivakserima. Mani...to, crvena boja na statusu ne pomaže ćoveku u dijalogu....ne mogu umreti deca ako suu se vakcinisala! I ne možeš se ti brinuti više o mom detetu nego ja.

Ako imaš smislen odgovor, ako nemaš ostavi te anti-Simeon-rukumijski komentare.

Аха, тата га родио па може и да га убије?

бај д веј, ја сам причао о ретком причешћивању

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Таша рече

Гледао сам неки видео клип, мислим да су то први Кинези увели. Преко те апликације можеш и да плаћаш у радњи.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Дејан рече

Шта онда радити?

Испоштовати лудог ћаћу, не вакцинисати децу, или држава да спроведе вакцинацију без обзира шта луди ћаћа мисли и ради?

Ovo pokazuje tvoje lice. Nisma shvatio uvredu lično, naravno, ali ko si ti da ogromnu većinu ljudi koja neće većinu vakcina, ima one koje hoće, ali neče sve, da ih nazivaš ludacima?

Rode, jesi ti hrišćanin ili sektaš? Dete je dato od Boga roditelju i on će Bogu da odgovara za njega. Neće Vučić da brine o svoj deci Srbije. Kakve su to teze. Uzgred, da siđem sa opšteg, ja sma moju decu vakcinisao be-se-že vakcinama, i ničim drugim.

Da ja vakcinišem moju ćerkicu od 5 godina protiv polnih bolesti? Pa to je ludilo! Da je učim da se ne kurva, a vakcinišem je kad se bude kurvala da ne oboli....kakvo ludilo.

Daj mi listi zemalja Evrope gde je vakcina obavezna osi u Vučićevoj Srbiji? Ima li ih?

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Дејан рече

Аха, тата га родио па може и да га убије?

Vidi, ne trpaj milione ljudi sekta-metodologijom u ubice i ludake! Čitaš li ti sebe bre? To je van pameti šta pišeš.

Nisu milioni roditelja ludaci i ubice, nego crkavaju za svoju decu, i nisu glupi, ne veruju ni teorijama zavera, ali samo ludak mož da misli da je sve sa vkacinama potaman...

Daj mi listu zemalja u Evropi, osim Vučićeve Srbije, gde je vakcina obavezna! Po tvojoj metodologiji, samo je Srbija normalna, a ostali su ludaci i ubice. Treći put te pitam: lista zemalja u Evropi gde je obavezna vakcina?

Ne vređaj ljude, milione ljudi...pliz.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Grizzly Adams рече

Време је да их подсетите како је прошао Бенито...

Dobo da se nadam padu Izraela, Sjeverne Koreje i Tajvana? 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Дејан рече

Гледао сам неки видео клип, мислим да су то први Кинези увели. Преко те апликације можеш и да плаћаш у радњи.

Sta da placas sa tom app?

Napravljena je da bi ako je imas instaliranu na tel a ispostavi se da si pozitivan na virus, svi koji su u zavisnosti od udaljenosti i vremena provedenog u tvojoj blizini bili upozoreni na mogucnost zaraze a samim tim i naveli te da se testiras. To joj je  glavni "posao". 

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Ćiriličar рече

Ovo pokazuje tvoje lice. Nisma shvatio uvredu lično, naravno, ali ko si ti da ogromnu većinu ljudi koja neće većinu vakcina, ima one koje hoće, ali neče sve, da ih nazivaš ludacima?

Rode, jesi ti hrišćanin ili sektaš? Dete je dato od Boga roditelju i on će Bogu da odgovara za njega. Neće Vučić da brine o svoj deci Srbije. Kakve su to teze. Uzgred, da siđem sa opšteg, ja sma moju decu vakcinisao be-se-že vakcinama, i ničim drugim.

Da ja vakcinišem moju ćerkicu od 5 godina protiv polnih bolesti? Pa to je ludilo! Da je učim da se ne kurva, a vakcinišem je kad se bude kurvala da ne oboli....kakvo ludilo.

Daj mi listi zemalja Evrope gde je vakcina obavezna osi u Vučićevoj Srbiji? Ima li ih?

Ово са Богом ти држава и закон у овом конкретном примерз неће признати.

Ставио сам те пред конкретан проблем, дакле, невакцинисано дете може да оболи и да умре, што се и десило недавно због кампање антиваксера.

И шта сад радити, ајде кажи ти. Отићи ћеш на суд и рећи шта?

Суд ће ти Била Гејтса и нанотехнологију уважити као доказ?

Кажем, немам ја проблем са тим да ти, ја или ко већ, као одрасле особе одбијемо вакцинацију, под условом да не угрожавамо никога око нас, макар цркли ко пси, али како сад то наметнути некоме ко нема могућност избора а може да истрпи озбиљне последице или животом да плати туђу одлуку?

Подели на овим сајтовима

Pa kaže:

Evropske zemlje u kojima VAKCINACIJA NIJE OBAVEZNA:

Nemačka, Italija, Holandija, Luksemburg, Velika Britanija, Danska, Irska, Grčka, Španija, Portugalija, Austrija, Finska, Švedska, Norveška, Kipar, Estonija, Latvija, Litvanija, Švajcarska.

Evropske zemlje u kojima je VAKCINACIJA OBAVEZNA:

Srbija, Makedonija, BiH, Crna Gora, Hrvatska, Slovenija, Bugarska, Česka, Slovačka, Madjarska, Poljska, Rumunija.

----------

Dakle, jasno se vidi, da je u zemljama koje su se otimale da uđu u EU, nekako nametnut zakon za obavzne valcine, a u demokratskim zemljama nije!

Zaključak je jasan, teže je farmako lobistima u Luksemburgu ili Švedskoj nego u Srbiji da postignu cilj.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...