Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

Скоро пола милиона Американаца тражи истрагу против Била Гејтса: Злочин против човечности?

У Америци је покренута петиција којом се тражи покретање истраге против Фондације оснивача Мајкрософта Била Гејтса и његове супруге Мелинде због „злочина против човечности и злоупотребе медицине“.

Петицијa, која је објављена на сајту Беле куће „Ми људи“, до сада је потписало је 425.000 људи, што је четири пута више од броја неопходног за званичан одговор Беле куће.

RS.SPUTNIKNEWS.COM

У Америци је покренута петиција којом се тражи покретање истраге против Фондације оснивача Мајкрософта Била...

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Branka62 said:

Ko je kazao da će ova vakcina biti obavezna? Ozbiljno pitam.

Niko. Novak je reko "ako bude obavezna razmislicu sta da radim".

I onda su krenuli anti-razmisljaci... Ili da ih zovemo "thinking deniers"?

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Grizzly Adams рече

Niko. Novak je reko "ako bude obavezna razmislicu sta da radim".

I onda su krenuli anti-razmisljaci... Ili da ih zovemo "thinking deniers"?

Не, него ви тоталитарци не дозвољавати да се одговори на Новаково мишљење. Једино што видим је да је Новак нешто изјавио, неки други га критикују и то је то. Да вас зовемо ”Novak's thinking challenging deniers”?

Подели на овим сајтовима

пре 45 минута, mario beloti рече

Има слично неки лекови за холестерол од којих људи убрзо почињу да осећају умор у ногама, па онда лекови за депресију, исто те упропасте. 

Да бре, страшно. Умор у ногама као цена коју треба да платиш за значајно смањење ризика од срчаног, можданог удара и сличних незгодација... Ужасна та медицина...

А за антидепресиве не лупетај.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Дејан рече

doktorka objašnjava kada je i gde vakcina obavezna

Zasto bi vakcina bila obavezna? Imaju samo 2 grupe ljudi, jedna koja hoće da se vakciniše, i druga koja neće da se vakciniše. Dakle, ako ja neću da se vakcinišem, ja sam opasnost kome? Ja sam sam sebi opasnost i opsanost sam svojim ISTOmišljenicima. Mi nismo opasnost nikava vakcinisanim. Pošto im je vakcina tako dobra, što se boje da ću ih ja zaraziti? Što su se vakcinisali ako ih vakcina ne štiti od zaraze? A ako ih štiti, onda nemaju razloga za strah!

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Ćiriličar рече

Zasto bi vakcina bila obavezna? Imaju samo 2 grupe ljudi, jedna koja hoće da se vakciniše, i druga koja neće da se vakciniše. Dakle, ako ja neću da se vakcinišem, ja sam opasnost kome? Ja sam sam sebi opasnost i opsanost sam svojim ISTOmišljenicima. Mi nismo opasnost nikava vakcinisanim. Pošto im je vakcina tako dobra, što se boje da ću ih ja zaraziti? Što su se vakcinisali ako ih vakcina ne štiti od zaraze? A ako ih štiti, onda nemaju razloga za strah!

U zakon se toliko ne razumem, ali u ekonomiju malo više. Znaš, lečenje košta.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Ćiriličar рече

Зато што вакцинација - имунизација не функционишу на појединцима, него на заједници - популацији - групи. Само довољан број вакцинисаних доводи до имунитета и коначно истребљивања оних болести које је могуће истребити.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...