Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 9 минута, GeniusAtWork рече

Најављено је ублажавање мера.

RS.N1INFO.COM

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je večeras da će od utorka zabrana kretanja biti skraćena za jedan sat i...

Него, нешто не капирам. @Avocado, чисто кад налетиш  :) 

Устав, члан 200, ставови 8 и 9

Је л' има нека фора овде, или је одлучио да овим укине ванредно стање и све мере које иду са тим?

(иначе, ово око устава сам случајно видео кад је помињао Радуле овај члан у неком другом контексту на оним конференцијама што држе сваки дан у скупштини...)

Не знам како Авокадо мисли, али ја ово читам тако да Скупштина кад заседне (а засешће чим буде "у могућности", пошто шатро сад није) или потврдити ВС и Уредбу, или неће. Ако не потврди, престају да важе. 

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

WWW.LOGICNO.COM

Usprkos svim navedenim argumentima i brojkama, mnogi su crna predviđanja za SAD iz prošle analize u komentarima nazvali...

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, GeniusAtWork said:

Најављено је ублажавање мера.

RS.N1INFO.COM

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je večeras da će od utorka zabrana kretanja biti skraćena za jedan sat i...

Него, нешто не капирам. @Avocado, чисто кад налетиш  :) 

Устав, члан 200, ставови 8 и 9

Је л' има нека фора овде, или је одлучио да овим укине ванредно стање и све мере које иду са тим?

(иначе, ово око устава сам случајно видео кад је помињао Радуле овај члан у неком другом контексту на оним конференцијама што држе сваки дан у скупштини...)

Ne znam... ali ne verujem... nije im politicki dobro da skupstina ne potvrdi mere.

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Milan Nikolic рече

сензационалистички

image.png.368e6aaa0879892dda1b690d43dfc90f.png

сложено по Deaths/ 1M pop

Када погледате по државама у САД хвата ме језа за Њујорк.

image.png.f41848ddd207b9288823b33d69027073.png

У Њујорку умро скоро сваки хиљадити.У Њуџерсију сваки две хиљадити слично као у Белгији, Шпанији и Италији. Истина да Италију немамо по регионима, Ломбардија би била прва.

"... Всјакоје ниње житејскоје отложим попеченије ... "    "... Нека буде воља Твоја... "     Верујемо или не верујемо, питање је сад!

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Grizzly Adams рече

За сада нема конкуренцију, ако не буде неког великог изненађења добиће још четири године.

А Куомо гувернер Њујорка?

"... Всјакоје ниње житејскоје отложим попеченије ... "    "... Нека буде воља Твоја... "     Верујемо или не верујемо, питање је сад!

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, fsa рече
WWW.LOGICNO.COM

Usprkos svim navedenim argumentima i brojkama, mnogi su crna predviđanja za SAD iz prošle analize u komentarima nazvali...

цитирам

Za ljubitelje američkog predsjednika, koji je svakako bio bolja opcija od dokazano kriminalne psihopatologije inkarnirane u osobi Hillary Clinton, lik i djelo Donalda Trumpa se ne može i ne smije promatrati kao meč protiv Georga Sorosa. Tu će svatko razuman podržati američkog predsjednika. Ali to je pogrešno, jer obojica imaju isti cilj, samo im se metode razlikuju.

Na međunarodnoj razini Amerika je u potpunosti zatvorena u sebe, demonstrirajući Trumpovu spremnost da u ovoj situaciji djeluje isključivo sama. I kao što je uvijek slučaj, „kriv je vanjski neprijatelj“, ovaj put Kina, a sada se za situaciju s koronavirusom otrovne strijele upućuje i protiv europskih „saveznika“. Naime, The New York Times piše da su koronavirus u New York donijeli ljudi iz Europe, a ne iz Azije. Mediji su naveli nove studije koje su proveli Icahn School of Medicine del Mount Sinai i  N.Y.U. Grossman School of Medicine, koje govore kako je koronavirusni genom uzet od stanovnika New Yorka sredinom ožujka „europski“, a ne „azijski“. Kako je politizacija epidemije tipična za State Department, uskoro se očekuju pitanja europskim kancelarijama zašto nisu na vrijeme obavijestili američke kolege i „kako se to moglo dogoditi“?

Вреди прочитати.

Подели на овим сајтовима

39 minutes ago, Србољуб+ said:

А Куомо гувернер Њујорка?

Он је солидан кандидат али је ”стандардни” политичар. Мислим да би Трампа могао да победи само неки ”популиста” попут Сандерса (кад би имао кичму). Тулси Габард је њима била најбољи избор, мислим да би она имала најбољу шансу против Трампа. Али прошо воз...

EN.WIKIPEDIA.ORG

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

56 minutes ago, Србољуб+ said:

Када погледате по државама у САД хвата ме језа за Њујорк.

Изузетно је густа насељеност, огроман број људи на малом простору + туризам, бизнис... Центар света.

Треба да видиш како авиони полећу и слећу на ЏФК у нормално време, један за другим на минут. Дословно.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Grizzly Adams рече

Веома је учинковита Кина...

Xinjiang_Re-education_Camp_Lop_County.jp

https://en.wikipedia.org/wiki/Xinjiang_re-education_camps

image.png.586ea2a47132507fe4959ec446860183.png

САД су много боље у смртним казнама, за Кинезе се броја незна, мада су ту у лепом друштву:

Numbers executed in 2019

At least 18 countries performed executions in 2019:[25][26]

• Africa (4 countries): Botswana (1), Egypt (29+), Somalia (13+), South Sudan (7+)
  • Americas (1 country): United States (22)
  • Asia-Pacific (12 countries): Bahrain (3), Bangladesh (1), China (unknown number), Iran (256+), Japan (3), North Korea (unknown number), Pakistan (6+), Saudi Arabia (184+), Singapore (2+), Syria (unknown number), Vietnam (unknown number), Yemen (7+)
  • Europe (1 country): Belarus (2+)
WWW.AMNESTY.ORG

China remained the world’s leading executioner.

China remained the world’s leading executioner – but the true extent of the use of the death penalty in China is unknown as this data is classified as a state secret; the global figure of at least 690 excludes the thousands of executions believed to have been carried out in China

Подели на овим сајтовима

35 minutes ago, Србољуб+ said:

image.png.586ea2a47132507fe4959ec446860183.png

То су вероватно статистике за ”осуђенике”, људе који су прошли суд итд.

Кина дан данас има милионе људи у логорима за ”преваспитавање” који су затворени без суда зато што су ”неподобни”.

Конц-логори у XXI веку... Брука за цео ред примата, шимпанзе су посрамили.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

3 hours ago, Grizzly Adams said:

То су вероватно статистике за ”осуђенике”, људе који су прошли суд итд.

Кина дан данас има милионе људи у логорима за ”преваспитавање” који су затворени без суда зато што су ”неподобни”.

Конц-логори у XXI веку... Брука за цео ред примата, шимпанзе су посрамили.

Još jedna laž... ali laži i jesu jedino što se može očekivati od najvećih lažova i zločinaca modernog sveta - Sjedinjenih Američkih Država

https://www.logicno.com/vijesti/istina-ili-mit-xinjiang-ujgursko-pitanje-i-koncentracioni-logori-u-kini.html

https://www.logicno.com/politika/islamski-savez-xinjianga-osudio-americki-zakon-podrske-ujgurima.html

https://southfront.org/china-eliminates-1588-arrests-13000-terrorists-in-xinjiang-since-2014/

https://www.youtube.com/watch?v=Wb-MNi8E-TA

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...