Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 2 часа, Desiderius Erasmus рече
Jel' zna neko da li su ovo tačni podaci?

27336891_10213752751647296_8805251987847

Znam da nije popularno, znam da vas je još uvek strah, ali moram da vam razbijam strah. Propada nam država.

Na ovaj grafik broja umrlih u poslednje 4 godine u 20 evropskih zemalja među kojima su i Italija i Španija i Francuska i UK i Nemačka sam stavio strelice da se ne mučite i da jasno vidite kada je bila sezona prehlada i gripa u prethodne 3 godine i kako se kretao broj mrtvih. U SVE TRI prethodne godine u ovo doba, broj mrtvih je bilo VEĆI nego ove godine.

Još gore po panedmiju histerije, ove godine je po smrtnost bio gori januar od marta. Samo tada nije bilo medijske histerije i brojanja mrtvih.

Фотографија корисника Saša Radulović

Мени једна ствар ту није јасна. Наиме, заједничко за Италију, Шпанију и Њујорк је што кажу не знају шта ће са телима умрлих, па их негде војска одвози, негде користе разне хладњаче или чак клизалишта, а чух неког званичника у Њујорку да говори како ће морати да крену и по парковима да сахрањују јер не знају више где ће са толиким телима умрлих у јако кратком временском интервалу.

Да ли је тако свако године?

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Juanito рече

Мени једна ствар ту није јасна. Наиме, заједничко за Италију, Шпанију и Њујорк је што кажу не знају шта ће са телима умрлих, па их негде војска одвози, негде користе разне хладњаче или чак клизалишта, а чух неког званичника у Њујорку да говори како ће морати да крену и по парковима да сахрањују јер не знају више где ће са толиким телима умрлих у јако кратком временском интервалу.

Да ли је тако свако године?

Meni nije jasno šta Raduletu onda trebaju ta lupetanja i šta dobija njima...

porukom-dobrote-nahrani-gladnog.thumb.jpg.e6722ef9e536dc201ac006f5bb88acb0.jpg

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Desiderius Erasmus рече

Meni nije jasno šta Raduletu onda trebaju ta lupetanja i šta dobija njima...

Ни мени то није јасно. Али није само Радуле у питању, видим да се конзервативци у САД слично понашају. И уопште, многи који мисле да су тренутне мере генерално претеране и непотребне, имају ту тежњу да копају по нету разне сумњиве податке и вести да поткрепе свој став.

То је много глупо понашање. Став да су тренутне мере претеране и да ће дугорочно донети већу штету од вируса је потпуно легитиман и могуће га је оправдати врло лако без икаквог кривљења статистике и умањивања реалне опасности од вируса. Штавише, препознавање реалне опасности је кључно за развој неке дугорочније стратегије која ће очувати економију, психу и опште здравље људи, а при том смањити заразу што је могуће више.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Bokisd рече

Inace, stalno sam se pitao kako se moze desiti ono iz Otkrivenja 18 glava,..... И повика јаким гласом говорећи: Паде, паде Вавилон велики, (i dalje)..... pa, analogno, ne daj Boze kada bi ovaj virus (po dopustenju Bozijem) trajao intezivno nekih 5 - 6 meseci i duze, propala bi i pala sva ekonomija i normalan zivot ljudi (sta bi bilo da Tramp i ostali nisu nastampali silne hiljade mililjardi love

Кажу да када год би цена злату достигла врхунац, онда би се у свету десила нека велика криза. Тада би цена злату нагло падала. И тако у круг. Шта ме је зачудило. Негде сам прочитао, не мора да је тачно, да када ''онај'' дође да ће забранити употребу злата у свету. Уопште не мора да значи да је САД тај ''Вавилон''. Бог зна.. А за ово што си написао да ће пропасти сва економија.. ако ово потраје.. Има једно ''златно правило'' које каже: ''Прати траг новца..''.

Подели на овим сајтовима

Izmedju ostalog, objasnjava sta se desilo u Italiji (17:00), kaze prvo stara su nacija, mnogo je starih ljudi, dalje kao nacija imaju problema sa plucima i srcem, i na kraju bolnice su im i van ove krize radile punim kapacitetom svake zime.

Подели на овим сајтовима

WWW.TELEGRAF.RS

Papa Franja veruje da je korona virus posledica stravičnih klimatskih promena

Šta bi sa onim da Bog šalje opomenu za grehe?

Umesto "Bog kažnjava" sada "Priroda kažnjava"...

Pih... i papa postade naturalista. :D

Подели на овим сајтовима

Just now, Tumaralo. said:
WWW.TELEGRAF.RS

Papa Franja veruje da je korona virus posledica stravičnih klimatskih promena

Šta bi sa onim da Bog šalje opomenu za grehe?

Umesto "Bog kažnjava" sada "Priroda kažnjava"...

Pih... i papa postade naturalista. :D

Greta-Thunberg-how-dare-you.gif

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

До сад у Италији од корона вируса умрло 96 доктора/медицинских радника....

WWW.REPUBBLICA.IT

Tutte le ultime notizie sulla situazione in Italia per l'emergenza Covid-19: i contagi, le guarigioni e l'evolversi della pandemia a...

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, fsa рече

Image may contain: 2 people, text that says "PROTEIN KREATIN Veseli Balkanac KARANTIN"

Објективно говорећи , све три слике говоре о злоупотреби стероида а последња о наглом престанку вежбања и узимања истих.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...