Jump to content

Удружење Намаргачимо Ђуровића

Оцени ову тему

Препоручена порука

Појавила се  потреба за организованијим дјеловањем против овог оца који је својим писањем узнемирио један број епископа, свештеника, монаха као и лаика и најмање једну попадију.

Овако се више не може, по разним темама, неорганизовано, стога по угледу на протест Лажног Цара Шћепана Малог против Лажног Цара Шћепана Малог стављам се на чело екипе која ће да покушава намагарчити Ђуровића и без координације с-меном нема акције.

Сасвим демократски моја је смјена могућа простом већином, с тим да остајем ВД до избора новог кандидата, новог кандидата по угледу на Амерички црквени устав и у складу са највишим демократским стандардима предлаже сам @Zoran Đurović

Добровољне прилоге и чланарину усмеравати на оног којег хоћемо да намаргачимо са надом да их неће злоупотрјебити на духовне сврхе , општу ползу или научна истраживања. Због тога сва средства која се троше на покушај дускфаликације преквалификованог да се усмјерју нама, у супротном "чешљање" ће ва се обити о главу

Сретна Нова Година

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Hadzi Vladimir Petrovic рече

и најмање једну попадију.

12:smeha:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Hadzi Vladimir Petrovic рече

Појавила се  потреба за организованијим дјеловањем против овог оца који је својим писањем узнемирио један број епископа, свештеника, монаха као и лаика и најмање једну попадију.

Овако се више не може, по разним темама, неорганизовано, стога по угледу на протест Лажног Цара Шћепана Малог против Лажног Цара Шћепана Малог стављам се на чело екипе која ће да покушава намагарчити Ђуровића и без координације с-меном нема акције.

Сасвим демократски моја је смјена могућа простом већином, с тим да остајем ВД до избора новог кандидата, новог кандидата по угледу на Амерички црквени устав и у складу са највишим демократским стандардима предлаже сам @Zoran Đurović

Добровољне прилоге и чланарину усмеравати на оног којег хоћемо да намаргачимо са надом да их неће злоупотрјебити на духовне сврхе , општу ползу или научна истраживања. Због тога сва средства која се троше на покушај дускфаликације преквалификованог да се усмјерју нама, у супротном "чешљање" ће ва се обити о главу

Сретна Нова Година

чек бре ја сам му први обећао лопатање методом попе Перановића,каки је сад ово пуч???

Подели на овим сајтовима

Немате шансе против  попе Ђуровића...њему једино Моника Белучи  може доћи главе...:smeh1:

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, Рапсоди рече

Немате шансе против  попе Ђуровића...њему једино Моника Белучи  може доћи главе...:smeh1:

Monika Beluci  nakon ispovesti kod Ave Zorana:)

74581d1315287117-monica-bellucci-monica-bellucci-pic-gallery.jpg

th.jpg

Нифада :)

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Нифада рече

Monika Beluci  nakon ispovesti kod Ave Zorana

74581d1315287117-monica-bellucci-monica-bellucci-pic-gallery.jpg

th.jpg

image.png.2558d4bbab7c8199d1934dd910018819.png

Пре ће бити овако....о.Зоран...ајде збори чедо, слушам те, али нећу да те гледам :smeh1:

Подели на овим сајтовима

@Pontifex Emeritus возглави се у удружење немој тај шизматички каос да упражњаваш.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Pontifex Emeritus рече

Честити хаџи-ефендија, мислим да је забрањено отварање тема о личности било ког члана форума, па је ово разлог да реагују 

@Поуке.орг инфо

То је више расправа о недостајућем методу и правни заметак већ постојећег до сад неформалног покрета. Сад извини што ти леб узимам.

Између осталог све теме чланови удружења претворе у ову, тако да мислим да има мјеста за њу као посебну.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Pontifex Emeritus рече

Честити хаџи-ефендија, мислим да је забрањено отварање тема о личности било ког члана форума, па је ово разлог да реагују 

@Поуке.орг инфо

Ако се главни субјект ове теме не буни и не протестује, шта је теби до тог :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 39 минута, Pontifex Emeritus рече

@Поуке.орг инфо

карирана тужибаба

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Hadzi Vladimir Petrovic рече

Сретна Нова Година

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...