Jump to content

Драгомир Анђелковић: Брутално и примитивно блаћење +Амфилохија

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 часа, Stavros K рече

@Zoran Đurović Ђуровићу ајде сад нам напиши број твоје шифре и од чега ти болујеш. Годинама се лепиш за друге и градиш каријеру на Атанасију и Амфилохију. Нема ко није пљувао по Амфилохију само из разлога да гради своју личну каријеру и нико му ништа не може. Ти добро сигурно нећеш завршити.

Тамбураш, ја немам шифру. Никад је нисам добио. Тачно је да сам ослобођен војске, али шифре немам. Зашто је то тако, не бих ти знао рећи. Лохи и Таса су први мене напали, немој да зајебаваш људе мењањем тезе. Ти си само тамбураш, и то је твоја дијагноза. Покажи нам сада где сам ја то први напао Лохија и Тасу. Но, ви сте екипа љигавих гмазова који се само лажима могу служити. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Stavros K рече

@Zoran Đurović Ђуровићу ајде сад нам напиши број твоје шифре и од чега ти болујеш. Годинама се лепиш за друге и градиш каријеру на Атанасију и Амфилохију. Нема ко није пљувао по Амфилохију само из разлога да гради своју личну каријеру и нико му ништа не може. Ти добро сигурно нећеш завршити.

Ко ће како завршити не одлучијеш ти, али хајде можда буде и нешто по дјелима, гледао сам Миолкова како напада Ђуровићу на савјест чудом се чудио што присуствујем таквом чину, сад гледам Тебе како му на ум нападаш, све у бјесу од немоћи што Вам лажи не пролазе.

Нешто је Вама важније од савјести па покушавате са њоме да манипулишите и не плашите се ангела хранитеља, нешто је важније од рјечи Господње ...да ће бити крив паклу огњеном, нити Вам је важно ко је отац лажи, јер су они који су Вас у ово послали под влашћу свега горе наведоног, а Ви њихови свједоци.

Мафија се наљутила на Цркву па одлучила да иде из ње, и мисли да ће понијети дио.:mahmah:

Узгред није ли +Амфилохије забранио крштење Ђуканивићу прије десетак дана, а сада га на исто позива?

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Ćiriličar рече

(Време показало тако... то је био почетак "методологије медија" у Цркви, нажалост... а поводом проблематике...требало је то другачије, мекше...ако нога и накриво зарасте, не ваља коску ломити снова преко колена)

((...sto stavljas zagrade....:D))

Mislim kada bi razgovarali nekom prilikom 1:1,:pivo:.... nekako bi vremenom nasli zajednicke uvide,... :ok:...(tj. priblizio bi tvoje uvide mojima....:945729:.. :D)

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Ćiriličar рече

И ево питање за тебе @Zoran Đurović: Шта ако светеник није знао, није утврђено па поново крсти? Или ако причести човека из незнања

Ima sto potencijalnih situacija nema jedinstvenog odgovora. 

Ali evo po sjećanju me jedna zlatoustova besjeda podsjeća na nešto što bi moglo da se odnosi na mnogo slučajeva.

Neko je Zlatoustu došao sa dilemom da li je kršten ili ne i šta da radi, da li da se krsti ili ne...on se ne sjeća lično, nema nikakav trag pisan trag, nema živih svjedoka...a pričešćivao se. Sad kroz besjedu se ne vidi da li je on prilazio čaši sa uvjerenjem da je kršten, pa onda kasnije počeo da sumnja.

Uglavnom Zlatoust mu nije uzeo za zlo što se pričešćivao, jer ne može čovjeku suditi kad nema dokaz da nije kršten ako nije..a onda kako je samo znao besjediti, razjasni koliko je velika, duboka i sveobuhvatna tajna pričešća i da sad njemu i da nije kršten, ako je prethodno prilazio čaši ne treba da razbija glavu da li da se krsti ili ne, jer po Zlatoustu besmisleno bilo da se krsti a već je uzeo učešća u sv.tajni pričešća.

Kao da mu je rekao da mu je pričešćivanje bilo i krštenje, ako je prilazio s vjerom, a poslije se pokolebao da li je kršten te ga razriješio te dileme.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Ćiriličar рече

И ево питање за тебе @Zoran Đurović

Duplikat

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Vlada Manda рече

dotični dolazi brzinom munje i deli packe.

Види, дотични има своју историју , живот , радове у више области, тако да се тешко на њега могу примјенити такве паушалне квалификације, осим тога на њега је већ све речено и готово да се не може ни замислити нешто ново, тако да ти је готово немогуће да на том свом бедном послу будеш оргиналан.

Већ су се многи о њега поломили, имајући такво искуство добронамјерно сам те упозорио да те вео иза којег се "сакриваш" не аболира од духовних посљедица за чињења.

Сви смо ми на страни митрополита Амгилохија, само не знамо на којој јер он има више страна.12:smeha: (нпр да се крсти или му је забрањено)

Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, Ronald рече

Razumijem, nego treba samo uzimati ono za sta postoje konkretni dokazi. Mislim ima Amfilohije svakakvih izleta i gresaka, narocito u odnosu prema politickim licnostima, ali i za Cedu treba potraziti dokaze, odnosno obje krstenice ili podatke prvog krstenja i tog pod Ostrogom.

to treba da uradi Amfilohije i da dokaže da nije tačno,jer i Čedi verujem koliko i Amfilohiju ,isto je to društvo dosovačko
Čedino izletanje je u službi kontar spina,"Aha! Vidi Čeda napada našeg Mitropolita to ga je Vučić pustio"

napadom se u stavri brani napadnuti

Подели на овим сајтовима

Сви ми који указујемо на деловање митрополита у политичком ,нациналном а неки и сецесионистичком у оквиру цркве српске би волелеи да грешимо у вези тога,душа нам гори у жељи да грешимо,али не дозвољавамо емоцији да нам надвлада рацио и оно што видимо.Бог дао да грешимо и да грех падне на нас. Али не грешимо на жалост.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Миле Бајшев рече

to treba da uradi Amfilohije i da dokaže da nije tačno,jer i Čedi verujem koliko i Amfilohiju ,isto je to društvo dosovačko
Čedino izletanje je u službi kontar spina,"Aha! Vidi Čeda napada našeg Mitropolita to ga je Vučić pustio"

napadom se u stavri brani napadnuti

Ne branim mitrpolita, ali nikome ne vjerujem na rijec. Moze Ceda donijeti ili pokazati krstenice I uvjeriti ostale, to je to. Zasto bih nekome vjerovao na rijec? Uostalom slazem se sa Cedinom kritikom mitropolita vezano za politiku itd.

Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, Жељко рече

POdsedca me kad smo bili studenti pa kad dodje ispit iz klavira pa pitamo ko je u komisiji .....a ono komplet garnitura :blush::0222_shocked:

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, Ronald рече

Ne branim mitrpolita, ali nikome ne vjerujem na rijec. Moze Ceda donijeti ili pokazati krstenice I uvjeriti ostale, to je to. Zasto bih nekome vjerovao na rijec? Uostalom slazem se sa Cedinom kritikom mitropolita vezano za politiku itd.

Mislio sma da sam bio jasan, Čedina funkcija je da brani mitropolita napadajuči ga.

Mislim da nema trenutno omraženijeg u srpskom narodu od Čede kada takav napadne na mitropolita narod automatski brani mitropolita-

Nije Čeda ovo učinio tek tako

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Pontifex Emeritus рече

И ви стаљинисти сте, друже, омекшали. Ја сам очекивао да ћеш ти да кажеш- стрељајте га, превентивно! :smeh1: Јер знаш како је твој друг Стаљин рекао- човек никад није проблем; нема човека, нема ни проблема

Karirani citati ide ovako " Carska vlast je funkcionisala po jednostavnom sistemu,imaš čoveka imaš problem,nema čoveka nema problema."  

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...