Jump to content

ИН4С: Пуцано на владику Јоаникија и Даку Давидовића, Давидовић рањен!

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 4 часа, RYLAH рече

Član 25

Područje registracije ili evidencije vjerske zajednice u Crnoj Gori može se prostirati unutar granica Crne Gore.

Sjedište registrovane ili evidentirane vjerske zajednice za teritoriju Crne Gore mora biti u Crnoj Gori.

Dio vjerske zajednice čiji je vjerski centar u inostranstvu, a djeluje u Crnoj Gori, stiče svojstvo pravnog lica u Crnoj Gori upisom u Registar ili Evidenciju.

Опет иста песма: Član 25
Područje registracije ili evidencije vjerske zajednice u Crnoj Gori može se prostirati unutar granica Crne Gore. Sjedište registrovane ili evidentirane vjerske zajednice za teritoriju Crne Gore mora biti u Crnoj Gori. Dio vjerske zajednice čiji je vjerski centar u inostranstvu, a djeluje u Crnoj Gori, može steći svojstvo pravnog lica u Crnoj Gori upisom u Registar ili Evidenciju.

Објасни ми зашто се МЦП није регистроала, а то може да уради ладно? Мени је једино логично објашњење то што су се Лохи и Ломи давно договорили да играју на ову карту стварања тензија, као што су радили са црквом на Румији и Његошевом сузом... 

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Milan Nikolic рече

Ова прича је супер и овог лика сам имао прилику упознати, зна много. Колико сам разумио све стоји, снајпериста је гађо срце метак је полетио ка срцу и Дака док је бацо спику са Јоаникијем је махо рукама и примио метак у руку, што се тумачи као чудо.

Исти тај метак је прошао кроз руку и промјенио правац и почео да се кружно креће и заобишао Дакино срце и тјело и ударио у неку столицу одакле је парче дрвета полетило Владици у око, што није чудо него рупа у причи!

Тако да остаје могућност да је Дака јуначки испружио шаку што даље од тјела на столицу да би је снајпериста сигурно погодио, без да Дака ризикује живот, а онда метак прошавши кроз руку откинуо парче столице, а чудо се састајало у томе што је ивер погодио владику у око.

Понављам иако је могуће да метак на путу до срца буде "ухваћен" јуначком шаком и остане у њој, или прође кроз њу и забије се у тјело, али откуд столица на том путу?

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Zoran Đurović рече

Ти си шампион! На тебе ништа не делује: ни то што су те сунетили, ни то што су те крстили католички па онда православно. Једва чекам да се у мају видим са Митрофаном.

Шта да ти велим? Будући да познајем попа Јована и поштујем његов чин и надасве његову личну одлуку да постане православни свешетик, да магистрира теологију на Московској духовној академији и да је жешћи русофил... :) 

А ти попе римски, потпуно си дезинформисан и дезоријентисан!   пролупо си дибудус! то ти озбиљно кажем! 

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Milan Nikolic рече

Moraću i tebe na ignore. :)

Може Миланче, немој се љутиш, вјерујем у чуда, али не баш у сва тумачења, размишљам:  можда је Дака сједио опкорачивши столицу.:mahmah:

Подели на овим сајтовима

Aj' pošto si iz mog rodnog grada da vidim još malo kako ćeš da pričaš. :)

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Zoran Đurović рече

Опет иста песма: Član 25
Područje registracije ili evidencije vjerske zajednice u Crnoj Gori može se prostirati unutar granica Crne Gore. Sjedište registrovane ili evidentirane vjerske zajednice za teritoriju Crne Gore mora biti u Crnoj Gori. Dio vjerske zajednice čiji je vjerski centar u inostranstvu, a djeluje u Crnoj Gori, može steći svojstvo pravnog lica u Crnoj Gori upisom u Registar ili Evidenciju.

Патетично...

За неупућене, објашњење штетности овог, али и члана испод, је одмах испод овога што је Зораннах цитирао. У истом посту. 

Јел могуће да си толико јадан да сечењем постова покушаваш да одбраниш дивљачки и комуњарски закон?

Можеш макар да се претвараш да ниси Милов Монтенигер, да би те било ко схватио иоле озбиљно на оним темама где си француска собарица и правиш се да ботујеш за једну струју у СПЦ.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, RYLAH рече

Јел могуће да си толико јадан да сечењем постова покушаваш да одбраниш дивљачки и комуњарски закон?

Очигледно је да си социопата. Где браним овај закон? Ја сам написао да је антицивилизацијски и да никада неће заживети, ти у делиријуму говориш да га браним. Теби није добро. Мора да узмеш неки лекић. Или да апстинираш неко време од Поука, утиче лоше на твоју психу. 

пре 5 минута, RYLAH рече

Можеш макар да се претвараш да ниси Милов Монтенигер, да би те било ко схватио иоле озбиљно на оним темама где си француска собарица и правиш се да ботујеш за једну струју у СПЦ.

Доживео си декомпензацију... Нема шта да се правим. Моје и Џомићеве анализе (иако смо ја и Џома често у раскораку) иду у Синод. Твој следећи корак је да - као што Кубат и друштво проглашавају Синод да хоће да истера ПБФ са БУ, или амерички пучисти што веле да Синод прави раскол (лудило као кад се каже да Вучић учествује у отимању имовине СПЦ у ЦГ) - кажеш како ја отцепљујем цркву у ЦГ!   

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Zoran Đurović рече

Ја сам написао да је антицивилизацијски и да никада неће заживети, ти у делиријуму говориш да га браним.

Као што рекох, патетично. Ове приче могу да прођу само код твојих ботова. Остали који су пратили твоје изливе ових дана су видели шта си писао и у чијем интересу си писао. 

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

@RYLAH Амфилохија си себи натоварио на врат, за почетак......мораш да се ладиш низ воду....

Подели на овим сајтовима

(ВИДЕО) Кнежевић: Иза напада на Давидовића стоји Мило Ђукановић

Бизнисмен Душко Кнежевић тврди да ће ДПС пасти једино ако се опозиција уједини и да је сукоб са СПЦ превелики залогај за Ђукановића

Knežević Душко Кнежевић

Директор Атлас групе Душко Кнежевић у интервјуу за Славија инфо ТВ оцијенио је да је покушај атентата на бизнисмена Миодрага Даку Давидовића извршен јер је озбиљан политички противник предсједника Демократске партије социјалиста Мила Ђукановића. Он сматра да иза тог напада стоје криминални кланови под контролом предсједника Црне Горе.

„Претпостављам да иза свега стоје неки криминални кланови који су под контролом Ђукановића“, рекао је Кнежевић.

Кнежевић је забринут јер је, како каже, све прешло на терен снајпера као за вријеме Слободана Милошевића када су политички противници убијани. Све је нарочито забрињавајуће, сматра предсједник Атлас групе јер се тај напад догодио пред Сабор у Никшићу.

Он је Црну Гору описао као приватну државу коју Ђукановић контролише преко тужилаштва, полиције и тајне службе и то наводи као разлог што је већина његових најозбиљнијих противника ван земље.

Као оне који контролишу Црну Гору  Кнежевић наводи породицу Ђукановић, Мојковачки и грандовски клан, те породице бизнисмена Тома Челебића и власника трговинских ланаца Воли и Лаковић.

За клан из Гранда, за који тврди да је под контролом Милана Роћена и власника компаније Бемакс и Мојковачки клан, који по Кнежевићу контролише премијер Душко Марковић, каже да контролишу нарко кланове и да су повезани са многим криминалним организацијама ван Црне Горе.

Објашњава да Црна Горе није тржиште, већ транзитна територија за међународни шверц наркотика, за шта се користи и логистика компаније Воли, тврди Кнежевић.

Тужилаштво је назвао криминалном организацијом „ која функционише на силу, миту и корупцији“.

Он сматра да је опозиција јака али разједињена и да Ђукановић покушава да купи неке од опозиционих партија. Кнежевић тврди да ДПС може пасти само ако се цијела опозиција уједини.

Он очекује озбиљне протесте крајем јануара уколико не дође до договора о техничкој влади.

Кнежевић каже да је сукоб с Митрополијом покренут у предизборне сврхе, али тврди да је „то превелики залогај за Ђукановића“.

Поновио  је и да ће се кандидовати за председника Црне Горе и да ће уколико побиједи укинути границу са Србијом.

Комплетан интервју погледајте у видеу испод.

https://www.in4s.net/video-knezevic-iza-napada-na-davidovica-stoji-milo-djukanovic/

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, RYLAH рече

Бизнисмен Душко Кнежевић тврди да ће ДПС пасти једино ако се опозиција уједини и да је сукоб са СПЦ превелики залогај за Ђукановића

Па и ти нешто паметно да окачиш! Човек прича скоро све исто што и ја. 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Zoran Đurović рече

Па и ти нешто паметно да окачиш! Човек прича скоро све исто што и ја. 

Не знам одакле ти потреба за овим бламирањима, ал сви су овде могли да виде шта ти пишеш. 

Нема потребе да се правдаш било коме за своје промашене животне изборе...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, RYLAH рече

Не знам одакле ти потреба за овим бламирањима, ал сви су овде могли да виде шта ти пишеш. 

Нема потребе да се правдаш било коме за своје промашене животне изборе...

Каже ми човек вечерас: Колики дебил можеш да будеш па да верујеш да је Ава Ломијев човек!:))

Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, RYLAH рече

За клан из Гранда, за који тврди да је под контролом Милана Роћена и власника компаније Бемакс и Мојковачки клан, који по Кнежевићу контролише премијер Душко Марковић, каже да контролишу нарко кланове и да су повезани са многим криминалним организацијама ван Црне Горе.

Па ја сам привео јавне вести да је Лохи са Бемаксом направио зграду у Подгорици. Реч је о згради поред цркве св. Ђорђа Подгорицом. Слабо пратиш теме. Зато причаш глупости и приводиш ствари које те компромитују.  

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...