Jump to content

Међународни апел православних академских теолога Светом Синоду Српске Православне Цркве у заштиту академске мисли

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 сат, Obozavalac рече

Свакодневно у Тврдош пристижу писма и имејлови угњетаваних монаха, монахиња и свештеника из Бачке епархије

Svakodnevno? Nek idu s milim Bogom...

Подели на овим сајтовима

@Obozavalac: Молим Вас да се не кријете иза слике и стила писања владике Атанасија. Не приличи. Промените слику. Копија никада нема вредност оригинала. Владика не би себе назвао таквим надимком који сугерише да обожава троревину, било да је то в. Максим, в. Григорије или да обожава сам себе.

Да не говорим о томе да ни један владика не би смео да се упушта у форумске ћакуле и да се понаша као жена која хоће да остави мужа.

Ово није понашање жене која је ухватила мужа у прељуби. Није ни понашање мужа који је сазнао за женино неверство. Обожаваоче, тако се понаша жена која је нашла другог, а цело село сад то види.

Владика Атанасије би то знао. Морао би да зна.

Не обожавајте творевину већ се покорите своме Господу и Његовој Невести.

Не требате Ви Цркви. Црква треба Вама.

Жив је Бог, а ђаво не спава.

Подели на овим сајтовима

Потписа би било још најмање 50. Из наше СПЦ се нико није потписао јер се плаше освете Бачког Цензора и његовог излива љубави. Свакодневно у Тврдош пристижу писма и имејлови угњетаваних монаха, монахиња и свештеника из Бачке епархије где се види најгора диктатура и мобинг свемогућег и самозваног потпарола. Данас је сменио Максима и Игнатија а сутра можемо да гатамо у пасуљ кога ће следећег. Није то добро и једна ласта не чини пролеће каже наш народ. Као да су Господа заборавили и то да Он има задњу реч.
Жив је Бог и жива ће бити душа наша!
Kakvi su to div junaci, pa se plase reci istinu, a druge uce o Istini.

Послато са SM-A530W користећи Pouke.org мобилну апликацију

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Талични Том рече

Ма, мени је само чудно што шаљу у Тврдош, кад им је редакција Блица ближа? О Данасу, и да не причамо! Или, ипак, мора то прво да стигне у Тврдош? Не знам, није ми јасно?! Стварно...

Блиц, Данас и слични, су само медијски покровитељи наведеног СОС-а! 

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Bonsenjo рече

Svakodnevno? Nek idu s milim Bogom...

Monasi i monahinje koji su izabrali svojevoljno da žive u poslušanju zovu SOS Tvrdoš i to svakodnevno. Meni ovo ne pije vodu.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Талични Том рече

А зашто баш у Тврдош? Шта то Тврдош посебно има, па само њима шаљу та писма и мејлове?

Тврдош има љубав, утеху, разумевање и многим свештеницима су помогли владике Атанасије, Григорије, Максим. Реч утехе, разумевања, људског односа према болу, неправди и дали шансу да се људи избаве из страшног стања. То није тајна.

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Вукашин рече

Monasi i monahinje koji su izabrali svojevoljno da žive u poslušanju zovu SOS Tvrdoš i to svakodnevno. Meni ovo ne pije vodu.

Па кад бисте чули да се монахиње избаце из манастира касно у ноћ, другачије бисте мислили.

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Вукашин рече

SOS Tvrdoš i to svakodnevno

Кол центар у Тврдошу када приме лажну пријаву против Иринеја

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Магдалена рече

Па кад бисте чули да се монахиње избаце из манастира касно у ноћ, другачије бисте мислили.

Malo zdravog razuma. Sad će neko iz Sombora, ili Kovilja u po noći da zove Tvrdoš. Možda bih nešto i poverovao da nije ovakvih momenata.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Магдалена рече

Тврдош има љубав, утеху, разумевање и многим свештеницима су помогли владике Атанасије, Григорије, Максим. Реч утехе, разумевања, људског односа према болу, неправди и дали шансу да се људи избаве из страшног стања. То није тајна.

Јел' ово рекламна порука за СОС! 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Вукашин рече

Malo zdravog razuma. Sad će neko iz Sombora, ili Kovilja u po noći da zove Tvrdoš. Možda bih nešto i poverovao da nije ovakvih momenata.

У по ноћи је звала своје родитеље да доћу по њу, испред капије манастира, а епископ није хтео да је прими, месецима на разговор. А Тасина рука је увек пружена свакој напаћеној души. Саслуша макар, помоли се, па утеши. Живи однос са живим човеком. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Ромејац рече

СОС - Спас Од Секретара!

Спас од тортуре, сад сам чула пре неколико сати да су неки премештаји у току и да неки свештеници плачу веровали или не код парохијана у продавници. Саблажњени парохијан слуша свештеников бол и гледа сузе, докле?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Магдалена рече

У по ноћи је звала своје родитеље да доћу по њу, испред капије манастира, а епископ није хтео да је прими, месецима на разговор. А Тасина рука је увек пружена свакој напаћеној души. Саслуша макар, помоли се, па утеши. Живи однос са живим човеком. 

Ma da, kad malo bolje razmislim logično je da monasi iz Bačke zovu manastir u Hercegovini. Koga imaju bližeg?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...