Jump to content

Евролига увлачи Србе и Русе међу вештице

Оцени ову тему

Kafanski amater

Препоручена порука

WWW.RTS.RS

Меч између српског кошаркашког шампиона Црвене звезде и руског вицешампиона Химкија, који ће се играти у четвртак у Београду у...

... и сав живот свој Христу Богу предајмо

Подели на овим сајтовима

A baš se nameće taj satanizam celom svetu. Izgleda da ipak iz prikrajka vlada "knez ovog sveta". Pretpostavljam da su ljudi to dobro prihvatili, kupili kostime deci i pošli po slatkiše? Ne znam što se mora sve "uživati"  i smeće "prodavati" narodu.

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Ekatarina_mala рече

A baš se nameće taj satanizam celom svetu. Izgleda da ipak iz prikrajka vlada "knez ovog sveta". Pretpostavljam da su ljudi to dobro prihvatili, kupili kostime deci i pošli po slatkiše? Ne znam što se mora sve "uživati"  i smeće "prodavati" narodu.

Ипак, по налогу Евролиге дворана "Александар Николић" у српској престоници мораће да буде у теми "Ноћи вештица", чирлидерсице ће бити обучене у са истим мотивима, а по шест играча из сваког тима има обавезу да у халу дође са маскама.

... и сав живот свој Христу Богу предајмо

Подели на овим сајтовима

Мала показна вежба из еУропске демократије и слободе.

Сутра повлачење кеша из оптицаја. Прексутра обавезно чиповање.

ЕУ нема алтернативу.

Подели на овим сајтовима

Треба тужити евролигу за повреду верских осећања.

Дакле, њиховим оружјем.

Нисмо ми ни пагани ни сатанисти да облежавамо овакве ствари.

Подели на овим сајтовима

Folkloristički vrlo dobra ideja i potez - nek se i oni nešto nauče o folkloru i običajima Srbije i Balkana.

Umjesto što svuda importuju svoje nek radije pogledaju i upoznaju se sa kulturom, običajima i folklorom domaćinske zemlje - to ima više smisla.

WWW.NASIUSVETU.COM

Mnogo se prašine podiglo oko obeležavanja Halloween-a

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...