Jump to content

Episkop Grigorije: Nikada nisam bio u saglasnosti sa Vučićevom ideologijom

Препоручена порука

Управо сада, Драшко рече

Mislim da je "telence" u pitanju 

Pre toga je bilo Tito-telence

I danas se može videti "nostalgia canaglia" za JBT-om

Какав ужас... јбт...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Одговори 147
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

пре 7 минута, Grizzly Adams рече

Мени стварно никако није јасно како је тај смотани успео да направи култ личности... од чега?

Тако што, за разлику од опозиције, савршено зна профил просечног српског гласача (а како и не би, кад је од тинејџерских дана у политици и никад ништа друго није радио). И обраћа му се језиком који овај разуме и прихвата. Не обраћа се никаквим фикцијама, него конкретним људима. И оно што је најгоре од свега - увек игра на најниже, најпрљавије страсти и страхове у људима јер му то омогућава бољу контролу над њима.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Bokisd рече

Seti se samo onih demostracije albanaca na KiM 1981.godine,... i onda kada se se ostvarili planovi Zapada za rasturanje SFRJ na nacin koji njima odgovara, onda su sve svoje snage usmerili na samu Srbiju i pitanje KiM.

МАСПОК, либерали у Србији, ти протести на Косову... наравно. Само што то није био дио неког великог плана, него просто тестирање може ли се шта урадити у Југославији. То се увијек ради са свим непријатељским државама.

Ништа ново. Не значи да су тада имали тачно зацртан циљ да разбију Југославију или да отцијепе Косово од Србије - него да се види шта се може урадити.

пре 1 сат, Bokisd рече

Pa nije mrtva rezolucija eto Rusija se poziva stalno na 1244 i da nece da glasa za ukidanje i mi jednostavno je resenje ako hocemo da zadrzimo politicki i pravno KiM da ne potipisujemo nista i da se drzimo 1244 u tim stvarima i da cekamo i vidimo kako ce se odvijati stvari u buducnosti.... jednostavno sve sto traze od nas da potpisemo u vezi KiM da odbijemo.

Sad, znam sta je realnost i da Zapad zeli da zavrsi pricu sa KiM i da ce nas pritiskati i da vidimo sta ce ovaj nas novoodlikovani :2hf007n: Vucko da uradi.... kako kaze p.Irinej ako sami predamo nesto onda je to izgubljeno....

Позивају се и на Западу на теријторијални интегритет и суверенитет Грузије - па Абхазија и Јужна Осетија су независне државе.

Исти принцип.

Изгубљено је изгубљено. Не можеш предати оно што немаш. Оно мало што имаш види да некако задржиш или сачуваш, али не надај се много чему.

Подели на овим сајтовима

Запад бре није растурио Југославију. Растурили су је Милошевић, Туђман, Изетбеговић и остала комунистичка копилад.

Запад само није очекивао да су толико ненормални да направе хоас и покољ који су направили. Нико није могао да верује да у ХХ веку у сред Европе још увек постоје такви варвари...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Grizzly Adams рече

Запад бре није растурио Југославију. Растурили су је Милошевић, Туђман, Изетбеговић и остала комунистичка копилад.

Запад само није очекивао да су толико ненормални да направе хоас и покољ који су направили. Нико није могао да верује да у ХХ веку у сред Европе још увек постоје такви варвари...

Ma da zapad se pravio Englez, igrao golf i onda u smiraj 1995e upalio TV i čuo strašnim pokoljima u sred Evrope, i onda su odlučili da reaguju, do tad ništa nisu znali, nikome nisu pomagali, niti nikoga nisu snabdjevali oružijem i obučavali borbenim dejstvima. A NATO bombe su padale same od sebe iz svemira.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Grizzly Adams рече

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Justin Waters рече

Ma da zapad se pravio Englez, igrao golf i onda u smiraj 1995e upalio TV i čuo strašnim pokoljima u sred Evrope, i onda su odlučili da reaguju, do tad ništa nisu znali, nikome nisu pomagali, niti nikoga nisu snabdjevali oružijem i obučavali borbenim dejstvima. A NATO bombe su padale same od sebe iz svemira.

То су све последице распада Југославије, а не узроци.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Не знам да ли да се смејем или да плачем кад видим да данашња деца понављају сатанску пропаганду РТС-а из 90-тих... :(

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Grizzly Adams рече

Poslednjih dana možemo pročitati nekoliko ubistava ili pokušaja ubistava devojaka i žena,u BiH i Srbiji,bilo da je reč o muževima,mladiicima ili nepoznatim ubicama,uglavnom stradale su žene.Mislim da sam čitala o četiri-pet slučajeva.Možda je udaljavanje od teme,ali mi na ovim prostorima imamo problem sa mentalitetom ljudi,i to se teško menja,očigledno. U takvom ambijentu i sa takvim mentalitetom,šta se može oćekivati na nekom društveno-političkom planu.

Nemamo kvalitetne ljude za afirmaciju nekih vrednosti,ili ako ih imamo onda je to mali broj,odnosno nedovoljan. Crkva bi morala jasnije da artikuliše svoje stavove,no vidimo da oni koji su imali šta reci ili su imali hrabrosti izneti svoj stav,da to sve više rade iz dijaspore,znači odlaze.

Нифада :)

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Нифада рече

Poslednjih dana možemo pročitati nekoliko ubistava ili pokušaja ubistava devojaka i žena,u BiH i Srbiji,bilo da je reč o muževima,mladiicima ili nepoznatim ubicama,uglavnom stradale su žene.Mislim da sam čitala o četiri-pet slučaja.Možda je udaljavanje od teme,ali mi na ovim prostorima imamo problem sa mentalitetom ljudi,i to se teško menja,očigledno. U takvom ambijentu i sa takvim mentalitetom,šta se može oćekivati na nekom društveno-političkom planu.

Nemamo kvalitetne ljude za afirmaciju nekih vrednosti,ili ako ih imamo onda je to mali broj,odnosno nedovoljan. Crkva bi morala jasnije da artikuliše svoje stavove,no vidimo da oni koji su imali šta reci ili su imali hrabrosti izneti svoj stav,da to sve više rade iz dijaspore,znači odlaze.

Не кажем ја за наш(е) народ(е) да су варвари, већ за тадашње вође да су били варвари. Они су народ својим сулудим одлукама довели у безизлазну ситуацију. А из сваког народа у таква времена испливају најгори... Нисмо ми ништа гори од осталих.

Наш народ је само био превише збуњен и неспреман да се свему томе супротстави због деценија комунистичког испирања мозга.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Bokisd рече

Sta znam brate Srbin, ja sam to sve preziveo, i lose i dobro od Slobe,... i ovo lose od strane Zapada o cemu pricam ...

Šta je dobro to đubre uradilo, majke ti? 

Подели на овим сајтовима

Не кажем ја за наш(е) народ(е) да су варвари, већ за тадашње вође да су били варвари. Они су народ својим сулудим одлукама довели у безизлазну ситуацију. А из сваког народа у таква времена испливају најгори... Нисмо ми ништа гори од осталих.
Наш народ је само био превише збуњен и неспреман да се свему томе супротстави због деценија комунистичког испирања мозга.
Pojednostavljeno kaubojsko gledanje na istoriju tipicno za Amerikance. Ko da gledas western.

Послато са SM-A530W користећи Pouke.org мобилну апликацију

Подели на овим сајтовима

Postujem misljenje da je Sloba djubre jedino ako je isto misljenje o najvecem sinu nasih naroda koji je vlado 35 god, podrzan od Zapada.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Рисбо рече

Pojednostavljeno kaubojsko gledanje na istoriju tipicno za Amerikance. Ko da gledas western.

Нема ту ништа компликовано. Све је веома једноставно.

Комунистички систем је код нас избацио на врх највеће идиоте, јер су само такви могли да испливају. Кад је дошао кључни тренутак да се из те сатанске секте народ изведе у нормалан свет они су кренули да разграбљују свако за себе шта је могао. И то потпуно без мозга, деструктивно, онако како то дивљаци раде... Да је СФРЈ била на Марсу без и једне друге земље на планети, без запада и истока, исто би се десило.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Милан Ракић рече

Mislio sam dobro, recimo nesto na politickom planu, ukidanje Ustava iz 1974 i pripajanje KiM i Vijovodine i ta neka borba za ocuvanje KiM.

Ne bih dalje nesto isao vise u politikcu pricu, ono sto sam imao da kazem to je to odprilike to..... ko me i natera' da se petljam u politiku, luda glava :bu:...  ja kreno sa ekumenizmom i cu se vrnem na njega....0405_feel

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...