Jump to content

Vladika Maksim najzaslužniji za Trampov patriotski govor.

Препоручена порука

пре 5 минута, Grizzly Adams рече

Колико год неки код нас не волели Америку, добар део тог народа је веома веран и традиционалан. Преко медија добијаш само слику из великих метропола ко што су Њу Јорк Сити, ЛА и сл. Кад кренеш мало по шумама и горама видиш мало другачију слику. Јес да нису православни, али веру узимају изузетно озбиљно и поштују све вернике па и нас православне. То је друштво у коме се вера још увек заиста сматра за велику вредност. Они то заиста мисле, па тако и г. Президент каже. Није то само фраза.

Znam Medo, zato se i ne zaljubljujem u riđeg, nego gledam širinu rečenog.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 133
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 12 часа, Grizzly Adams рече

Колико год неки код нас не волели Америку, добар део тог народа је веома веран и традиционалан. Преко медија добијаш само слику из великих метропола ко што су Њу Јорк Сити, ЛА и сл. Кад кренеш мало по шумама и горама видиш мало другачију слику. Јес да нису православни, али веру узимају изузетно озбиљно и поштују све вернике па и нас православне. То је друштво у коме се вера још увек заиста сматра за велику вредност. Они то заиста мисле, па тако и г. Президент каже. Није то само фраза.

Ali Amerika prem svijetu je upravo ono što vidimo u Njujorku, Kaliforniji, Vasingtonu itd....krupni kapital, industrija zabave, novac kao temeljna vrijednost društva kroz koga se sve mjeri, potrošačle navike koje planetu koštaju njenih resursa koji ne mogu prirodno da se stignu samoobnoviti itd...ni mi ni svijet nemamo ništa od tih bogobojažljivaca po rupama Nebraske, Montane, Kolorada i ostalih siromišnihih saveznih država, nego se spoljna politka Amerika zbog čega je mrzi pola planete upravo formira u tim bogatim saveznim država gdje nema tih bogobojažljivaca. Od njih bud zgred smo dobili samo kreacionističku kvazinauku. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Justin Waters рече

Ali Amerika prem svijetu je upravo ono što vidimo u Njujorku, Kaliforniji, Vasingtonu itd....krupni kapital, industrija zabave, novac kao temeljna vrijednost društva kroz koga se sve mjeri, potrošačle navike koje planetu koštaju njenih resursa koji ne mogu prirodno da se stignu samoobnoviti itd...ni mi ni svijet nemamo ništa od tih bogobojažljivaca po rupama Nebraske, Montane, Kolorada i ostalih siromišnihih saveznih država, nego se spoljna politka Amerika zbog čega je mrzi pola planete upravo formira u tim bogatim saveznim država gdje nema tih bogobojažljivaca. Od njih bud zgred smo dobili samo kreacionističku kvazinauku. 

Па то имаш свуда - глупост, кич, шунд, грамзивост, неодговорност итд. То су људске мане, нису америчке. Такви су и Срби и Руси и Пакистанци.

Америка има ”према свету” многе друге позитивне ствари које су јединствене у историји.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Grizzly Adams рече

Америка има ”према свету” многе друге позитивне ствари које су јединствене у историји.

Jep! Pasulj i kukuruz!  ali to je sve :D

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Sofija_ рече

Jep! Pasulj i kukuruz!  ali to je sve :D

И Аризонског светог старца Јефрема!..Америка га има!

Подели на овим сајтовима

А св. Јован Шангајски & Сан-Францискански?

Да не помињем св. Георгија Клунија заштитника жена...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Grizzly Adams рече

А св. Јован Шангајски?

Ја бих пре да ме штити свети Јован него Клуни...али ја нисам класична жена а нисам ни тамо, тако да, мој је суд, небитан....:D

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Istopljeni kamen рече

Ја бих пре да ме штити свети Јован него Клуни...али ја нисам класична жена а нисам ни тамо, тако да, мој је суд, небитан....:D

Јес, то на ”оном свету”. А на овом?

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Grizzly Adams рече

А св. Јован Шангајски & Сан-Францискански?

to su sve doseljenici, kao i Kluni, pa i ti si doseljenik, a zaboravljas odakle dolazis i ko su ti bili preci, e medjede medjede 

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Istopljeni kamen рече

За мене је један свет!  

Значи Клуни ол д веј! :D

пре 4 минута, Sofija_ рече

to su sve doseljenici, kao i Kluni, pa i ti si doseljenik, a zaboravljas odakle dolazis i ko su ti bili preci, e medjede medjede 

Где да заборавим... Никад нећу да им заборавим сва срања у која су ме увалили...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Grizzly Adams рече

Значи Клуни ол д веј! :D

Где да заборавим... Никад нећу да им заборавим сва срања у која су ме увалили... :smeh1:

a dolar cini cuda jel :D

Подели на овим сајтовима

Највећи проблем Америке је војни авантуризам по свету и разна "увођења демократија" која уништавају државе и народе. И стварају огромне проблеме и претње по читав свет.

Ако би се лепо повукли на своје границе, свет би био много лепше место за живот.

Подели на овим сајтовима

Највећи проблем Америке је Енглеска. На крају ће да се види ко ће коме више да смести.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...