Jump to content

Vladika Maksim najzaslužniji za Trampov patriotski govor.

Препоручена порука

@Grizzly Adams Овај пут се слажем са тобом братац....Ротшилди подржавају Путина, а злато им је у Шангају.

Видело се како је Макрон објавио крај либерализма...сви чули да му је крај осим Срба.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 133
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 7 минута, Grizzly Adams рече

Путин ми не делује као неко ко воли сероње какав је био СМ.

Путин је врло проницљив и мудар државник. Путин је рекао ,,интерес Русије на првом месту"? Мислиш да би он ризиковао тај интерес (а у том тренутку је то било несукобљавање Русије са Западом док је Русија слаба и у кризи) због неког као што је Милошевић?

Ни у лудилу. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Ćiriličar рече

Овај пут се слажем са тобом братац...

Доброоо...

Ротшилди подржавају Путина, а злато им је у Шангају.

:smeh1:

ОК!

Видело се како је Макрон објавио крај либерализма...

Так Макарон је социјалиста братац, а не либерал. Они објављују крај либерализма још од Маркса и Енгелса. :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Grizzly Adams рече

Так Макарон је социјалиста братац, а не либерал. Они објављују крај либерализма још од Маркса и Енгелса.

Вала баш. :D

Подели на овим сајтовима

пре 47 минута, Sofija_ рече

na koji to svet mislis? :945729: 

Pa naravno, Amerika i sateliti. Sve ostalo je necivilizovano.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Православни Србин рече

Грешиш. Путин је врло проницљив и мудар државник. Путин је рекао ,,интерес Русије на првом месту"? Мислиш да би он ризиковао тај интерес (а у том тренутку је то било несукобљавање Русије са Западом док је Русија слаба и у кризи) због неког као што је Милошевић?

Ни у лудилу. 

Изгледа да се нисмо разумели. Нисам то ни мислио, напротив. Мислим да је он презирао СМ-а и да би га можда први смакнуо да је могао.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Grizzly Adams рече

Изгледа да се нисмо разумели. Нисам то ни мислио, напротив. Мислим да је он презирао СМ-а и да би га можда први смакнуо да је могао.

Схватио сам. Исправио сам поруку, и избацио оно ,,грешиш". Јер, не грешиш ништа, 100% си у праву. ;) 

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Православни Србин рече

Ма наравно. Они кажу ,,е да је Путин тада био, он би нам посло и војску и све, не би нас запад ни пипно". А уверен сам да је Путин тада био, а да је Злободан слао помоћ пучу против њега, ни он прстом не би мрдно. 

Glupo je pricati sta bi Rusija radila tad da je bio Putin. Jer pre svega ne znamo kakva bi geopoliticka moc bila rasporedjena. Danas bi se NATO zlikovci malo zapitali da li bi uradili isto, kao devedesetih.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Justin Waters рече

Glupo je pricati sta bi Rusija radila tad da je bio Putin. Jer pre svega ne znamo kakva bi geopoliticka moc bila rasporedjena. Danas bi se NATO zlikovci malo zapitali da li bi uradili isto, kao devedesetih.

Не можемо никад знати. Ал.и можемо претпоставити. Дакле, замисли да је уместо Јељцина тада на власти Путин. Русија још слаба, десио се слом СССР-а, економски су веома лоши и најважнији интерес им је да се, тако слаби, не сукобљавају са тада најачом светском силом а то је НАТО. 

Плус, замисли да је Милошевић слао помоћ стаљинистима против Путина, као што је то радио против Јељцина. 

У таквој ситуацији да ли би Путин ризиковао сукоб са Западом због тог и таквог Милошевића? Дефинитивно не. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Православни Србин рече

Не можемо никад знати. Ал.и можемо претпоставити. Дакле, замисли да је уместо Јељцина тада на власти Путин. Русија још слаба, десио се слом СССР-а, економски су веома лоши и најважнији интерес им је да се, тако слаби, не сукобљавају са тада најачом светском силом а то је НАТО. 

Плус, замисли да је Милошевић слао помоћ стаљинистима против Путина, као што је то радио против Јељцина. 

У таквој ситуацији да ли би Путин ризиковао сукоб са Западом због тог и таквог Милошевића? Дефинитивно не. 

Ja to gledam malo sire. Ne mozes zamisliti Putina u to doba, a da sve ostalo bude isto. Pitanje je ko bi tad bi na vlasti u Srbiji? Mislis da Putin ne bi radio na tome da na vlasti bude neko ko ce mu biti naklonjen prilikom sloma Jugoslavije I jos mnogo mnogo drugih faktora. Zato kazem ne treba stvari posmatrati retroaktivno.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

I vi mislite da bi ja stavio ovo u odbranu i bezbednost?

Pozdravite onu Mariju Miladinovicku i recite joj da nije ni blizu toliko slatka kao Marija Djuric.

Sikter od odbrane i bezbednosti.

Molim administraciju da mi ovo ne uzme za zlo,naprotiv ovo je bila sala koja bi trebali da pokaze kako je Srbija stabilna i nadasve ozbiljna drzava.

Pozdrav za vas koji komentarisete ljude na osnovu neproverenih vesti i licnih ne/poznanstva.

Vasi logosi su mrtvi i pokopavaju vase mrtve.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

On 11.10.2019. at 17:57, Милан Ракић рече

Па неки ОЦА-ин врв. @o. Miroljub, `ел се зна нешта?

@Милан Ракић Промакло ми је твоје питање. Опрости. Већ сам раније писао да овдашњи моћници и њихове службе не подржавају идеју Православне Цркве у Америци под ОСА, зато што у малом џепу држе фанариоте и њихове истомишљенике из грчке архиепископије, углавном архонте. Њих успешно контролишу још од почетка 50-тих ХХ века. По њиховим аршинима овде може да постоји јединствена ПЦ само под фанариотима. Тренутно, већина ОСА епископа, свештеника и народа на тако нешто не пристаје. До када ће то трајати, и како ће се ствари убудуће одвијати, крај ће рећи.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...