Ronald Написано Септембар 22, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2019 On 22. 9. 2019. at 12:55, Sofija_ рече ajde!!! jedino da je bio srpski Bred Pit, pa bih mogla da razumem, ovako moze i da umisli...cuj motale se, pa naravno hoce da usluze, ccc ja cesto boravim po manastirima gde se renovira, radi...pa moraju radnici pojesti, popiti kafu...itd. ko ce im to doneti? ili mislis da ce i da rade i sami sebi kuvaju? Expand Sofi ne mislim na to a nije ni on, radi se o paznji itd., ja i ovo sto sam naveo ne uzimam kao nesto strasno, vec primer da nije neko idealno stanje kako ga prikkazuju pojedini kad krenu pricati teorijski, jer se to desava kao sto sam pominjao mnogo puta a nekoliko puta je ozbiljan asketa sa Svete Gore potvrdio da i medju monasima na Svetoj Gori kad naidje lijep Rus monah pa i mirjanin usledi komesanje i nervoza, i to vidljiva. Ne vezano za ovo mojoj majci i njenoj prijateljici su u jednom manastiru pricali o vampirima i vikodlacima, tacnije neko se i time fascinira. http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Септембар 22, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2019 On 22. 9. 2019. at 13:05, Ronald рече Sofi ne mislim na to a nije ni on, radi se o paznji itd., ja i ovo sto sam naveo ne Expand Kad daju paznju, nije dobro..imaju sigurno gresne misli, kad ne daju paznju, drske su i hladne...ma ajde...ne treba nikom ugadjati, no samom Bogu...verujem da i svi oni imaju razna iskusenja, kako sa sobom tako i medjusobno i sa narodom, ali su po meni ipak najblizi Gospodu i hvala im sto se mole za sve nas, jedina svetla tacka u nasem narodu Жика је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Септембар 22, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2019 On 22. 9. 2019. at 8:48, Desiderius Erasmus рече Čuo sam za slučaj da je jedan gej ušao u jednu beogradsku Crkvu da se posavetuje i dobije utehu, a ovi ga izbacili napolje i još kadili za njim. Pa sad vidite kako je tim ljudima. Expand Обично имамо две крајности.Чула сам да има и оних који се декларишу да су геј и иду у Цркву да би кроз лични пример дошли до става Цркве,иначе их црквени живот много и не занима. Неко је поменуо да се у Цркви неке ствари дефинишу као блуд,без обзира да ли је неко у вези са особом супротног пола или је геј.Десиће се да ће доћи партнери који су у брачној заједници а припадају геј популацији,негде ће се већ регистровати,да ли то онда значи да је то ок,потпуно природно и прихватљиво.Док младић и девојка који су годинама у стабилној вези биће изложени осуди да су у блуду. Мислим да смирени ,духовно изграђени и компетентни људи из Цркве треба да изнесу став Цркве,но то обично раде неки ликови који носе иконе и каде по улицима и тиме се представљају да су позвани да у име Цркве износе мишљење претендујући да је то став Цркве.Између две крајности требало би да има неки простор. Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Септембар 22, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2019 On 22. 9. 2019. at 13:11, Sofija_ рече Kad daju paznju, nije dobro..imaju sigurno gresne misli, kad ne daju paznju, drske su i hladne...ma ajde...ne treba nikom ugadjati, no samom Bogu...verujem da i svi oni imaju razna iskusenja, kako sa sobom tako i medjusobno i sa narodom, ali su po meni ipak najblizi Gospodu i hvala im sto se mole za sve nas, jedina svetla tacka u nasem narodu Expand Mislio sam da su one zeljne muske paznje Naravno ima divnih monahinja i monaha, naravno i svestenika http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Септембар 22, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2019 On 22. 9. 2019. at 13:31, Ronald рече Mislio sam da su one zeljne muske paznje Naravno ima divnih monahinja i monaha, naravno i svestenika Expand Ne znamo mi, ko je cega zeljan, mozemo samo nagadjati, a to vec prelazi u tracanje.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Септембар 22, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2019 Причала нам професорка географије како деведесетих део живота провела у Аустралији. Упознала је Рикија Мартина који је тамо имао наступ. Човек изгубио новчаник, она нашла. Вратила му, одушевила се са њим и од њене пажње човек постаде пешко, прочује се ускоро. Позадинци настају због лоших жена, које не личе на жене. Да жене ваљају и да имају врца у себи, не би било позадинаца. Phoebe, Istopljeni kamen, Панарет and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Септембар 25, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2019 On 22. 9. 2019. at 16:41, Богомислић рече Причала нам професорка географије како деведесетих део живота провела у Аустралији. Упознала је Рикија Мартина који је тамо имао наступ. Човек изгубио новчаник, она нашла. Вратила му, одушевила се са њим и од њене пажње човек постаде пешко, прочује се ускоро. Позадинци настају због лоших жена, које не личе на жене. Да жене ваљају и да имају врца у себи, не би било позадинаца. Expand Ovo je skroz tačno Žene su.... Uh Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 25, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 25, 2019 On 22. 9. 2019. at 13:05, Ronald рече mojoj majci i njenoj prijateljici su u jednom manastiru pricali o vampirima i vikodlacima, tacnije neko se i time fascinira Expand Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука