Istopljeni kamen Написано Септембар 12, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2019 пре 4 минута, Дуња рече Mh, odajete se ko je šta, a mogli smo da se igramo pogađivke ? Дуња ти мора да си девица... Дуња је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Септембар 12, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2019 Istopljeni, nisam. Mada, meni niko ni ne pogodi šta sam. Evo male pomoći: - važimo za sjajne prijatelje - prijatne spoljašnjosti - galantni - otmeni - velikodušni - požrtvovani - pametni Ostalo su klevete. ? "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Септембар 12, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2019 Управо сада, Дуња рече Istopljeni, nisam. Mada, meni niko ni ne pogodi šta sam. Evo male pomoći: - važimo za sjajne prijatelje - prijatne spoljašnjosti - galantni - otmeni - pametni Ostalo su klevete. ? Лав? Дуња је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Септембар 12, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2019 Dupli ✊ Flojd and Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 1 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Септембар 12, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2019 Управо сада, Дуња рече Dupli ✊ Опасно... Vesna Milovic, Дуња, Flojd and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Септембар 12, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2019 Phoebe, Istopljeni kamen, ines and 3 осталих је реаговао/ла на ово 2 1 2 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Септембар 12, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2019 А ја? ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 12, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2019 пре 6 минута, Дуња рече Dupli ✊ Isto k'o jelena karleuša ? Istopljeni kamen, Kafanski amater and Дуња је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Септембар 12, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2019 Управо сада, Nikola Stojanovic рече А ја? Ти си рак или риба. Дуња је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Септембар 12, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2019 пре 6 минута, Снежана рече Isto k'o jelena karleuša ? Uvek ima izuzetaka (od savršenog). O.o ☝ Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Септембар 12, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2019 Јароња ?? , хороскоп је за деца. Kafanski amater and Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 2 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 12, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2019 пре 3 минута, Дуња рече Uvek ima izuzetaka. ☝ I neda ukraden ? Дуња је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Септембар 12, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2019 пре 5 минута, Снежана рече I neda ukraden ? Ne važi se - rođena je pre nego što su dokonaši izmislili horoskop. A i nacional-šovinista sam. ? Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Септембар 12, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2019 пре 3 минута, Дуња рече Ne važi se - rođena je pre nego što su dokonaši izmislili horoskop. A i nacional-šovinista sam. ? Ја се не разумем пуно. Више као забава.... има који то озбиљно анализирају.....ова кућа, она кућа.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 12, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 12, 2019 пре 9 минута, Nikola Stojanovic рече Јароња „Mislim da je trenutno najvažnije pronaći osobu odgovornu za sav ovaj haos i ozbiljno popričati sa njom.“ ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука